|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: porodiljska naknada
6.3.2014 11:59:02   
Bebaconi
u Pošti na Stanici kažu da nisi dobili niti čekove, ni novac i da se radi o dezinformaciji user posted image

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 8226
6.3.2014 12:07:09   
Amra Saray
Nista od poklona za 8.mart...hajd bitno je da administracija i njihove uposlenice dobiju kao i supruge politicara a kome su jos bitne porodijle....kako meni rece teta u opcini samo se mnozimo na teret drzave :( user posted image

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 8227
6.3.2014 12:12:05   
olinas
http://www.ks.gov.ba/aktuelno/ministarstvo-za-rad-socijalnu-politiku-raseljena-lica-i-izbjeglice-ks-uplacene-naknade-poro
pa nadam se da ne lazuuser posted image

"pretvori svoje "ne mogu" u "ja to mogu",i svoje snove u planove"ed

moj medo mali 7.02.2013

(odgovor članu Amra Saray)
Neposredna veza do poruke: 8228
6.3.2014 12:12:23   
Hanady RR
LJubazni G-din KOnaković me pozvao da mi kaže da je na putu nenadom do sutra poodne. kako nije sigurna u nastavaka sjednice u ponedeljak ujutro oko 10 časova će mi javiti tačan termin sastanak najadalje u utorak - srijedu sa prestavnicama ove teme :( tj. ja i deset_a kako smo se već dogovorile :)
A po pitanju nakanada nije mi ništa znao reću u autu je, pa je rekao javiti mi do sutra najadlje ako sazna jer i on smatra da nije fino da su mame tužne za 8.mart.

Eto , pozdravuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amra Saray)
Neposredna veza do poruke: 8229
6.3.2014 12:19:28   
kula
Hm, pa ko je ovdje lud i ko laže?!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8230
6.3.2014 12:32:58   
Ellaaaa
JUTROS JE OKO 9 SATI JAVLJENO NA TVSA DA SU JUCE BILE UPLATE I DA OD DANAS MOZEMO OCEKIVATI POSTARA TAKO DA SVE STO ZOVETE I STO PITATE JE UZALUD JER NI OPSTINE NI POSTE NECE NISTA RECI I SAMO NAS SKINU S DNEVNOG REDA.TO JE INFORMACIJA IZ VLADE KANTONA TAKO DA NI TAJ KONAKOVIC NEZNA GDJE SE NALAZI I NEMA NAM STA PRICATI,JER DA JE UPUCEN U NAS PROBLEM IZJASNIO BI SE.

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 8231
6.3.2014 12:43:33   
Amra Saray
Sada postarko donio pismo i kaze nismo jos ni cekove dobili ocekujeo svaki dan :(

(odgovor članu Bebaconi)
Neposredna veza do poruke: 8232
6.3.2014 12:45:36   
aida87
Srela poštara jucer,kaze isplata pocinje sutra tj.06.03.2013. a i na stranici valde kntona Sarajevo ima sopstenje,a jutros na tvsa na vijestima bilo da danas pocinje isplata..
eh sad cekamo..pozz

29.06.2013. <3

(odgovor članu Ellaaaa)
Neposredna veza do poruke: 8233
6.3.2014 12:49:40   
leki_4you
Meni postar donio citavih 458 KM user posted image user posted image user posted image Stari Grad

(odgovor članu aida87)
Neposredna veza do poruke: 8234
6.3.2014 12:51:26   
Hanady RR
Eto ga počele...istina jeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leki_4you)
Neposredna veza do poruke: 8235
6.3.2014 12:53:03   
kula
ooooo Leki super, pa znači i meni bi trebao donijeti danas ABD pošto smo u istoj općini!

Neposredna veza do poruke: 8236
6.3.2014 12:53:49   
just bloom
opstina ilidza je uplatila posti juce, tako da posta danas pocinje isplatu. jutros ja zvala.

25.03.2013. Moj cijeli svijet >Iman<

Neposredna veza do poruke: 8237
6.3.2014 12:54:51   
azra13
I meni je prije deset minuta postar donio pare...458km
Općina Ilidza

Neposredna veza do poruke: 8238
6.3.2014 12:56:04   
aida87
Superrrruser posted image

29.06.2013. <3

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 8239
6.3.2014 12:56:36   
olinas

IZVORNA PORUKA: kula

ooooo Leki super, pa znači i meni bi trebao donijeti danas ABD pošto smo u istoj općini!

onda se i ja nadam,meni je ovo zadnja

moj medo mali 7.02.2013

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 8240
6.3.2014 12:59:33   
kula
olinas ja se ravnam po tebi - meni dođe 15ak minuta poslije tebe user posted image

(odgovor članu olinas)
Neposredna veza do poruke: 8241
6.3.2014 13:00:57   
olinas
javim onda ako dode,nemogu naci broj da ga nazovemuser posted image

moj medo mali 7.02.2013

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 8242
6.3.2014 13:09:56   
leki_4you
Kula nadam se da se nece gdje zadrzati user posted image user posted image

(odgovor članu olinas)
Neposredna veza do poruke: 8243
6.3.2014 13:12:05   
leki_4you
Olinas ti se porodila 07.02 a ja 28.02 i imam jos jednu naknadu user posted image

Neposredna veza do poruke: 8244
6.3.2014 13:12:45   
kula
hehe, Leki, meni ima običaj doći oko 16h - ostavi me zadnju...ali nema veze, bitno je da je donese... user posted image

Neposredna veza do poruke: 8245
6.3.2014 13:41:21   
emir@
Ima li neko iz Općine Centar da je dobio naknadu user posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 8246
6.3.2014 14:03:00   
malefiz
novi grad ce onda kao i uvijek zadnji :(...i ja mislim da mi je ovo zadnja jer sam se porodila 31.1. :(..

(odgovor članu emir@)
Neposredna veza do poruke: 8247
6.3.2014 15:37:51   
olinas
kula evo gaaaaa,sad je biouser posted image user posted image user posted image user posted image ..

moj medo mali 7.02.2013

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 8248
6.3.2014 15:45:43   
little stars
Pozdrav drage mame! Redovno pratim forum I puno sam toga ovdje naucila, a danas sam se registrovala jer mi treba vas savjet.Naime, strani sam drzavljanin, u braku sam sa BIH drzavljaninom vec 4 godine I vec imamo dvije bebe, zapravo stariji sin ima 16 mjeseci a mladji 2 mjeseca.U radnom odnosu sam vec 4 godine, sama sebi uplacujem doprinose, I sa starijim sinom sam primala porodiljsku naknadu, predala sam pocetkom februara za drugo dijete, medjutim odbili me iz razloga sto sam strani drzavljanin.Molim vas za savjet sta da radim, kazu da se Zakon o soc.zastiti...gdje je regulisano da strani drzavljani ne mogu primati p.n. primjenjuje od maja 2012-te, a sa starijim sinom sam dobila rjesenje 26.12.2012 I primala naknadu godinu dana.Molim vas za savjet ili ako neko mozda ima slicno iskustvo.

(odgovor članu malefiz)
Neposredna veza do poruke: 8249
6.3.2014 15:48:10   
olinas

IZVORNA PORUKA: little stars

Pozdrav drage mame! Redovno pratim forum I puno sam toga ovdje naucila, a danas sam se registrovala jer mi treba vas savjet.Naime, strani sam drzavljanin, u braku sam sa BIH drzavljaninom vec 4 godine I vec imamo dvije bebe, zapravo stariji sin ima 16 mjeseci a mladji 2 mjeseca.U radnom odnosu sam vec 4 godine, sama sebi uplacujem doprinose, I sa starijim sinom sam primala porodiljsku naknadu, predala sam pocetkom februara za drugo dijete, medjutim odbili me iz razloga sto sam strani drzavljanin.Molim vas za savjet sta da radim, kazu da se Zakon o soc.zastiti...gdje je regulisano da strani drzavljani ne mogu primati p.n. primjenjuje od maja 2012-te, a sa starijim sinom sam dobila rjesenje 26.12.2012 I primala naknadu godinu dana.Molim vas za savjet ili ako neko mozda ima slicno iskustvo.

i ja sam strani drzavljanin i zakon se nije promijenio koliko ja znam,ja se prosle godine porodila i primala sm porodiljnu naknadu,evo danas zadnju primila...mislim da mozes uloziti zalbu

moj medo mali 7.02.2013

(odgovor članu little stars)
Neposredna veza do poruke: 8250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

romantika
bebamama

kada ste zadnji put imali romanticnu vecericu sa svojim dragim i dali je vas muskarac romanticar jel u vasem braku nedostaje romantike zasto

odg (95%)

odg (5%)

Broj svih glasova: 44

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *