Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nista od poklona za 8.mart...hajd bitno je da administracija i njihove uposlenice dobiju kao i supruge politicara a kome su jos bitne porodijle....kako meni rece teta u opcini samo se mnozimo na teret drzave :(
LJubazni G-din KOnaković me pozvao da mi kaže da je na putu nenadom do sutra poodne. kako nije sigurna u nastavaka sjednice u ponedeljak ujutro oko 10 časova će mi javiti tačan termin sastanak najadalje u utorak - srijedu sa prestavnicama ove teme :( tj. ja i deset_a kako smo se već dogovorile :) A po pitanju nakanada nije mi ništa znao reću u autu je, pa je rekao javiti mi do sutra najadlje ako sazna jer i on smatra da nije fino da su mame tužne za 8.mart.
Eto , pozdrav
JUTROS JE OKO 9 SATI JAVLJENO NA TVSA DA SU JUCE BILE UPLATE I DA OD DANAS MOZEMO OCEKIVATI POSTARA TAKO DA SVE STO ZOVETE I STO PITATE JE UZALUD JER NI OPSTINE NI POSTE NECE NISTA RECI I SAMO NAS SKINU S DNEVNOG REDA.TO JE INFORMACIJA IZ VLADE KANTONA TAKO DA NI TAJ KONAKOVIC NEZNA GDJE SE NALAZI I NEMA NAM STA PRICATI,JER DA JE UPUCEN U NAS PROBLEM IZJASNIO BI SE.
Srela poštara jucer,kaze isplata pocinje sutra tj.06.03.2013. a i na stranici valde kntona Sarajevo ima sopstenje,a jutros na tvsa na vijestima bilo da danas pocinje isplata.. eh sad cekamo..pozz
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Pozdrav drage mame! Redovno pratim forum I puno sam toga ovdje naucila, a danas sam se registrovala jer mi treba vas savjet.Naime, strani sam drzavljanin, u braku sam sa BIH drzavljaninom vec 4 godine I vec imamo dvije bebe, zapravo stariji sin ima 16 mjeseci a mladji 2 mjeseca.U radnom odnosu sam vec 4 godine, sama sebi uplacujem doprinose, I sa starijim sinom sam primala porodiljsku naknadu, predala sam pocetkom februara za drugo dijete, medjutim odbili me iz razloga sto sam strani drzavljanin.Molim vas za savjet sta da radim, kazu da se Zakon o soc.zastiti...gdje je regulisano da strani drzavljani ne mogu primati p.n. primjenjuje od maja 2012-te, a sa starijim sinom sam dobila rjesenje 26.12.2012 I primala naknadu godinu dana.Molim vas za savjet ili ako neko mozda ima slicno iskustvo.
Pozdrav drage mame! Redovno pratim forum I puno sam toga ovdje naucila, a danas sam se registrovala jer mi treba vas savjet.Naime, strani sam drzavljanin, u braku sam sa BIH drzavljaninom vec 4 godine I vec imamo dvije bebe, zapravo stariji sin ima 16 mjeseci a mladji 2 mjeseca.U radnom odnosu sam vec 4 godine, sama sebi uplacujem doprinose, I sa starijim sinom sam primala porodiljsku naknadu, predala sam pocetkom februara za drugo dijete, medjutim odbili me iz razloga sto sam strani drzavljanin.Molim vas za savjet sta da radim, kazu da se Zakon o soc.zastiti...gdje je regulisano da strani drzavljani ne mogu primati p.n. primjenjuje od maja 2012-te, a sa starijim sinom sam dobila rjesenje 26.12.2012 I primala naknadu godinu dana.Molim vas za savjet ili ako neko mozda ima slicno iskustvo.
i ja sam strani drzavljanin i zakon se nije promijenio koliko ja znam,ja se prosle godine porodila i primala sm porodiljnu naknadu,evo danas zadnju primila...mislim da mozes uloziti zalbu