Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mrva13 kojeg si se januara porodila mozda su ti sastavili to dana sto si imala u januaru? A ti mozda mislis na onu 13-tu naknadu koju je davao gradonacelnik to je ukinuto...
Ja sam nova na forumu. Porodila sam se 09.11. i od tad sam na porodiljskom, ali jos uvijek nisam primila ni jednu naknadu. Koliko sam cula isplata je pocela prije 10-ak dana, ali meni postar jos ne dolazi. Zna li neko da li je bila isplata na dobrinji?
nije još zakazan... skupštinske obaveze...čekam poziva pa da javim durhoj članici koja mi je poslala konakte da idemo zajedno
Ja sam nova na forumu. Porodila sam se 09.11. i od tad sam na porodiljskom, ali jos uvijek nisam primila ni jednu naknadu. Koliko sam cula isplata je pocela prije 10-ak dana, ali meni postar jos ne dolazi. Zna li neko da li je bila isplata na dobrinji?
Moi, isplata je bila na Dobrinji prije 10-ak dana.
pozz mame,ja primam pn.od jula ali mi još nije stigla jednokratna pomoć,sve čekam ajd sa ovim mj.pa sledećim i ništa,kada ste vi dobile jednokratnu pomoć,na početku ili?
ja zaista nism upucena da se dobija ta jednokratna pomoc
IZVORNA PORUKA: Bella.88
pozz mame,ja primam pn.od jula ali mi još nije stigla jednokratna pomoć,sve čekam ajd sa ovim mj.pa sledećim i ništa,kada ste vi dobile jednokratnu pomoć,na početku ili?
ja zaista nism upucena da se dobija ta jednokratna pomoc
IZVORNA PORUKA: Bella.88
Pozdrav Selmoni i ostalima, Da pocnem ovako i ja sam mama jedne bebe i porodila sam se u decembru 2013. Jos cekam bilo kakvu naknadu. Nazalost ovo nije novac za bebice nego naknada majci porodilji - a za bebice ne dobivamo nista kao sto nije slucaj u drugim zemljama gdje su valjda majke porodilje i bebice vaznije i bolje od nas ovdje. Da smo slozne kao sto izgledamo ovdje na forumu izasle bismo i mi na demonstracije i trazile bismo nasa prava na vrijeme...
Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS:
Uplaćene naknade porodiljama, kao i dječiji dodaci za januar ove godine
Ministarstvo za rad, socijalnu politku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo obavještava korisnike koji su ostvarili prava po osnovu zaštite porodica sa djecom u Kantonu Sarajevo da od sutra 06. mart 2014. godine mogu očekivati da im na kućnu adresu budu dostavljene januarske novčane naknade.
Ova prava ostvarilo je 33.097 korisnika dječijeg dodatka, jednokratne novčane pomoći za opremu beba, pomoći u prehrani djeteta do šest mjeseci-dodatna prehrana za majke dojilje, naknade umjesto plaće ženi-majci u radnom odnosu, naknade umjesto plaće ženi-majci koja nije u radnom odnosu, subvencije obdaništa i zdravstvene zaštite za lica u stanju socijalne potrebe.
Za ovu namjenu resorno ministarstvo je danas doznačilo sredstva na račune općinskih službi socijalne zaštite u ukupnom iznosu od 2.890.768,05 KM.
sad ne kasne kad su se prepali guzici. A iznos ovih naknada je oličenje obespravljenosti najranjivije populacije i surovosti moderne Bosne i Hercegovine. Treba parlamentarcima poslati po cuclu, neka svako izabere po jednog, sa porukom Mirno spavaj!