Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Za koji mjesec ste vi dobila porodiljsku?Ja sam se porodila 28.11.i dobila sam samo jednu,tjs.za decembar....zar nisam trebala dvije ,decembar i januar ili to ne ide bas tako redovno? Pozdrav
ehh draga ja sam se porodila 17.11. a na bolovanju sam od 15.10. i jos ni traga od naknade, al hajd nedaj Boze da je to jedini izvor primanja onda bi bilo zeznuto nova am na forumu al odavno ih pratim citam sve sto pisu pa mogu ti reci samo da jedna naknada uvijek kasni sad su sve zene dobile decembarsku a januarsku ces dobiti u martu i pazi sa zadnjom naknadom ces dobiti i za ova 2 dana novembra naravno aBd
Za koji mjesec ste vi dobila porodiljsku?Ja sam se porodila 28.11.i dobila sam samo jednu,tjs.za decembar....zar nisam trebala dvije ,decembar i januar ili to ne ide bas tako redovno? Pozdrav
Ja sam se porodila 1 novembra a danas tek dobila jednu samo naknadu rekli mi kao vjerovatno nemaju para u budzetu pa sam zato dobila samo jednu
ja dobila isto jucer, aerodromsko naselje bili gosti pa se nisam stigla javiti
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Porodila sam se prosle godine u januaru. Ja imam jos samo jednu naknadu. Cula sam da se zadnji mjesec dobijaju dvije naknade kao stimulans za slijedece dijete, pa ne znam je li to tacno.
Evo sta je potrebno za porodilje koje nisu u radnom odnosu:
Dokumentacija potrebna za ostvarivanje novčane naknade ženi majci koja nije u radnom odnosu, kao i za naknadu za prehranu djeteta do 6 mjeseci: - zahtjev na propisanom obrascu; - kopija potvrde o mjestu prebivališta; - rodni list za dijete; - uvjerenje da se nalazi na evidenciji nezaposlenih; - otpusna lista iz bolnice (kopija); - potvrda o redovnom školovanju; - uvjerenje o kretanju za oba roditelja i PU općine (samo za one čija lična karta po datumu izdavanja nije starija od godinu dana).