Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Leki na istoj smo memli strani al ja sam malo istočnije na Alifakovcu... Kod tebe je vjerovatno poštar Jasmin... Ja svog još uvijek čekam jer sam jedina porodilja u mahali, pa me ostavi zadnju...
Leki na istoj smo memli strani al ja sam malo istočnije na Alifakovcu... Kod tebe je vjerovatno poštar Jasmin... Ja svog još uvijek čekam jer sam jedina porodilja u mahali, pa me ostavi zadnju...
i ja sam na Alifakovcu,reko postar doc ce oko 14-14.30
sad bas da je mlad neznam ali jest Sandžaklija...nema ga jos...ja sam ti iznad mezara...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm