Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav svima,zanima me da li je neko iz opstine NG dobio naknadu?? [/quote
ja sam NG ali nema danas nista :(]
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Dragr moje odes u opstinu po obrazac tj zahtjev i na njemu ti pise sta ti je potrebno.jer na njem pise uz zahtjev prulazem: pa su onda navedeni dokumenti koji ti trebaju.jedan od njih je uputnica ua otvoreno porodiljsko bolivanje koje ce ti dati doktorica otprilike 28 dana prije termina
IZVORNA PORUKA: sara123
IZVORNA PORUKA: idana_85
Zna li neko sta je potrebno od dokumenata za porodiljnu opstina Centar, da vec pocnem pripremati sto mogu, dok sam jos 2u1
I mene interesuje, onako otprilike koji papiri su potrebni?
Samo da javim sastanak nisma danas uspjela zakazati...ujutro se ndama da imat će termin za mene inače nek me se dobro drži