Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
U Novom Gradu jos nista, mada kako ide to sa zaostalim naknadama? Kao sto sam pisala, porodila sam se 25og oktobra i do sada dobila samo decembarsku u januaru...Jeli sada ide te decembarska ili januarska?!
A ja sam se porodila 1 novembra i jos nisam ni jedne dobila
ja sam se porodila 15. tek ces sad dobiti naknadu :)
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Upravo sam dobila naknadu. Opcina Centar. Ali postar kaze da dijele samo u ovoj opcini. Rekoh zasto, kaze.ne znam ali samo Opcina Centar isplata. Nadam se da ce i ostalim poceti. :(
u nekim opstinama su cak dijelili i u subotu,i nije u redu da neke dobiju u subotu a neke kasne i po 5 dana.Sta se sad tu desava?Zasto bi to Centar bio u prednosti u odnosu na nas(NOVI GRAD),ili bilo koju drugu opstinu.Ja gubim strpljenje i na koga sad da se okomimo na postare ili politicare?
Pozdrav drage mame, imam pitanje za sve vas... Nova sam na forumu a i novopečena sam mamica :) ovako na bolovanju sam od 25.10. bebica stigla na svijet 17.11. rjesenje stiglo sredinom januara a od naknade ni traga... citam redovno vase postove naime zivim u opcini Centar i vec vidim da su neke mame dobile naknadu al mojoj ni traga... zivim na soukbunaru a jedna mama je dobila jos u subotu naknadu isto na soukbunaru... kad da ja ocekujem svoju?? lijep pozdrav
porodiljsko se vodi od dana kad je otvoreno bolovanje, mislim da si ti trebala dobiti svoje 2 naknade.... neka me neko ispravi ako nije. Ja bih nazvala opstinu i pitala sta nije ok.... pozdrav i dobrodosla na listu cekanja ovih crkavica
ellaaaa slazem se sa tobom ovo je bezobrazluk i ja sam novi grad i ne razumijem stvarno sta se sada desava i hoce li uopste biti kod nas naknada molim ako je neko dobio u novom gradu neka nas obraduje