|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko...
26.1.2009 2:04:46   
zazaaa
Ana08 jese može ti raditi 7 dan ali nemože 9 tako su meni rekli...

(odgovor članu ana08)
Neposredna veza do poruke: 276
26.1.2009 9:40:51   
ana08
Hvala ti. Završila sam sve kako treba. Sve je O.K. osim što mi je prolaktin malo povišen (refer. vrijednosti do 25 ng/ml a kod mene 32,30ng/ml pa ako je neko imao slične nalaze neka mi javi svoja iskustva) ,ali s obirom da mi je progestoren potvrđen 21 dc znači da sam imala ovulaciju (ali i menstruciju-naravno). Ove sedmice ću kod dr Godinjaka sa nalazima. Ostalo mi je još da uradi laparo, imunološki sklad i antisperm tijela, ali ga moram pitati da li on to radi...
Zazaaa, nalazi muža su ti super a ne loši. I kod mog muža je 86% i dva dr su rekla da je odlično...

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 277
26.1.2009 13:35:29   
zazaaa
ana 08 ja još nisam bila kod godinjaka čekam još hormone da izvadim 8 dan .Neznam kakvi su mi nalazi,Šta ti je rkao Godinjak za mužev nalaz?

Koliko ti vremena pokušavaš dobiti bebicu?

(odgovor članu ana08)
Neposredna veza do poruke: 278
26.1.2009 16:18:27   
ana08
Pokušavam dvije i po godine i ne znam uzrok neplodnosti jer imam redovne ovulacije. Kod Godinjaka sam tek počela ići ali mislim da će mi i on reći da su nalazi mm odlični. Bitno ti je da piše NORMOSPERMIJA.

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 279
26.1.2009 23:31:04   
zazaaa
ana08 upravo sam sad gledala od muža nalaz njemu nepiše ništauser posted image

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 280
28.1.2009 1:26:45   
zazaaa
moželi mi iko reći šta traži sve godinjak od nalaza.imamm nalaz hormona,papa test ,bakterijološki nalaz????

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 281
28.1.2009 9:14:27   
budućamama
IZVORNA PORUKA: zazaaa

moželi mi iko reći šta traži sve godinjak od nalaza.imamm nalaz hormona,papa test ,bakterijološki nalaz????

spermogram?
I gdje si radila nalaze? Godinjak vjeruje samo svom timu, odnosno nalazima koji se izvade na GAKu ako si u Sarajevu...

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 282
28.1.2009 17:45:18   
zazaaa
budućamama  Jesam iz Sarajeva sam,radila sam sve nalaze na koševu.Imam i od muža nalaz...budućamama jesi ti Godinjaka jel ide sporo kod njega?

< Poruku je uredio zazaaa -- 28.1.2009 17:50:11 >

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 283
28.1.2009 17:51:16   
Snjeguljica
Godinjak vjeruje i nekim drugim nalazima, meni je priznao nalaze od Divanovića i iz Kasindola. I poslao me da vadim još neke nalaze u Kasindo da ne bih plaćala kad sam već osigurana u RS-u.
LP

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 284
28.1.2009 18:04:35   
zazaaa
snjguljica ...Od kad si ti kod Godinjaka? Ja tek treba da idem pa me interesuje kakav je,imali iko neki dobri rezultata ko se liječio kod njega?jeli iko osvario svoj san da postane majka????user posted image

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 285
28.1.2009 18:16:12   
Snjeguljica
Već sam to pisala u nekim ranijim postovima i na drugim  temama... Kod Godinjaka sam bila svega tri puta i zahvalna ću mu biti do kraja života. Bila sam na laparaskopiji koju je on radio i odmah poslije sam ostala trudna, odmah sljedeći mjesec, nakon prvog ciklusa koji je bio 8 dana poslije operacije.
Želim tebi i svim trudilicama da se desi kao meni, jer znam kako je prolaziti kroz agoniju svaki mjesec.
Srećno.

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 286
28.1.2009 18:28:37   
zazaaa
Snjguljica izvi što te pitam ali misli da me razumiješ.Možda ćeš mi se i smijati ali fakat neznam  Meni je rekla doktorica Lejla s Koševa da će mi godinjak raditi neku operaciju,odnosno neko unurašnje snimanje kamericom,jeli iko to radio i znali mi iko to objasniti šta je.

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 287
28.1.2009 18:37:39   
Snjeguljica
To je dijagnostička laparoskopija. A ako ti nađe nešto radiće i terapijsku odmah, ništa strašno. Malo pogledaj na temi laparoskopija, ima puno toga napisanog. Sjedi i kreni od početka, sve će ti biti jasno, dosta toga piše, jer je dosta cura radilo laparo.
I niko se nije naučen rodio, bolje je pitati nego živjeti u neznanju i sa pogrešnim mišljenjem, zato slobodno pitaj sve što te interesuje.
Srećno.

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 288
28.1.2009 20:17:49   
Lilly
I meni je dr. Godinjak priznao nalaz hsg-a koji je radio dr. Divanovic. Posto i nakon uradenog hsg-a nije dolazilo do trudnoce, uradena mi je laparaskopija i histeroskopija. Posto i nakon ove op. nije doslo do trudnoce a proslo je oko godinu dana, bit ce insem.user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu Snjeguljica)
Neposredna veza do poruke: 289
28.1.2009 22:03:56   
ena0002
E cure sad ste me obradovale. Ja sam kod Divanovica i sve nalaze koje sam vadila, vadila sam ih na Kosevu, a u martu mislim ici kod Godinjaka, pa se nadam da ce mi priznati ovo sto sam do sada uradila po preporuci Divanovica.
Lilly reci mi molim te da li te Divanovic preporucio Godinjaku ili si sama promjenila gin?

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 290
28.1.2009 23:54:21   
zazaaa
Snjeguljice hvala ti puno...

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 291
29.1.2009 9:45:52   
ana08
I meni je Godinjak priznao nalaze privatnika. Sviđa mi se što ide redom i otklanja jednu po jednu sumnju, samo što mi se nekada čini nedovoljno zainteresovan i kao da sve radi da završi što prije, iako idem privatno. Ali opet kažem, temeljan je u nalazima i zahvaljujući tome prvi put sam saznala da imam povišenu bakteriju ureaplasma te da zbog povišenog prolaktina trebam uraditi i magnetnu rezonacu hipofize.
Snjegulice, jesi li ti radila hsg prije laparaskopije i kakav je bio jer je kod mene hsg bio u redu?

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 292
29.1.2009 10:57:18   
Lilly
Lilly reci mi molim te da li te Divanovic preporucio Godinjaku ili si sama promjenila gin?

Ja sam bila kod Nejre Pasic a posto sam trebala raditi Hsg a oni ne rade te usluge, odlucila sam se za dr.Divanovica. Dr. je dossta detaljan i prava je pricalica za razliku od dr. God.user posted image . On me je malo savjetovao i rekao da bi bilo dobro da uradim hormone i da on te pretrage radi medu prvim pretragama uz hsg, itd. Ja sam se ipak ponovo vratila kod Nejre Pasic jer sam kod nje zapocela lijecenje. Kasnije sam bila kod Zuhre D. i posto mi niko od njih nije mogao pomoci, odlucila sam se za Kosevo i vise ne idem nigdje drugouser posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu ana08)
Neposredna veza do poruke: 293
30.1.2009 12:16:03   
brzamala
Pozdrav svima.Neko je spomenuo dok. Cehajic na Otoci u domu zdravlja pa me zanima nesto za nju. Je li to neka privatnica,kako doci do nje i moze li se kod nje raditi folikometrija.Pleez,ako neko zna bila bih jako zahvalna.

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 294
30.1.2009 14:37:15   
delfin
brzamala, upravo si mi uzela riječ iz usta, to sam i ja htjela pitati?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 295
30.1.2009 21:04:12   
Snjeguljica
Ana, radila sam HSG prije laparoskopije, i bio je u redu.
Srećno.

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 296
30.1.2009 23:47:27   
sigicalo
Evo i ja da vam se pridruzim i zatrazim mrvicu podrske. Skoro godinu dana cekamo rodu da nam pokuca na prozor, ali nismo jos te srece bili. user posted image  Danas sam drugi put vadila krv za nalaz hormona, prvi hormonalni nalaz je super, kao i PAPA, brisevi i spermiogram.user posted image U petak imam zakazan pregled kod dr.Godinjaka.Nadam se da ce doktor pomoci da nam user posted image dodje sto prije.

(odgovor članu Snjeguljica)
Neposredna veza do poruke: 297
31.1.2009 20:16:51   
ena0002
Sigicalo dobro nam dosla isretno u petak user posted image user posted image user posted image , i pisi nam razvoj situacije, jer kao sto vidis ovdje nas ima dosta koje se borimo da dobijemo user posted image  i jako smo velika podrska jedna drugoj user posted image

(odgovor članu sigicalo)
Neposredna veza do poruke: 298
1.2.2009 1:00:01   
sigicalo
Hvala za podrsku, trebace mi sigurno. Nestrpljiva sam i jedva cekam taj pregled, a u isto vrijeme i veoma nervozna.Javicu u svakom slucaju kako je bilo u petak (ako dodjem na red)

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 299
   RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko...
2.2.2009 12:23:19   
babygirl
vec sam pisala na temi laparaskopija, ali vo i ovdje da se javim. tamo rekoh, rastuzi me kad vidim koliko nas ima problema sa zatrudnjivanjem user posted image iskreno nam zelim srecu i narednim mjesecima da se sve prepreke otklone i da dodjemo do user posted image
ja sam od nedavno kod dr. godinjaka. nisam bas neto puno pokusavala ostati trudna (dva mjeseca), a jos sam imala i gripu,pa mislim da nije ni moglo. medjutim na mom novom pregledu, rekli su mi da moram na laparoskopiju jer su mi jako narasle endometriomske ciste, na oba jajnika, , jedna 6 a jedna 4 cm. operisat ce me sredinom mjeseca dr. godinjak. da li je neka od vas imala slicnih iskustava? hvala vam djevojke i zene:)

(odgovor članu namkic)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *