HNF
|
Ja sam pila kantarion, mozda jedno 3 mjeseca, ja nisam primjetila nikakva poboljsanja, mozda sam ga trebala piti duze . Sad ga i ne pijem vise. Kako ste vi, ovih dana. Da vas pitam, vi koje ste pile antidepresive i ostale tablete zbog ove nase anksioznosti, da li je tacno da se puno deblja od njih. Imam dvije kolegice koje su ih koristile, jedna se udebljala 5 kg, a druga preko 20 kg . Bas mi to nekako ruzno, dosta sto smo anksiozne, i nadas se da ce tablete bar malo ublazit to stanje, a ono dobijes na to sve jos i 10, 20 kg, pa tek onda ima da zapadnes u depresiju . I onda ja malo procitam po interenetu, kad tamo na nekom forumu, svi se udebljali od 10 do 30 kg od tableta. Ja ostala . Pa zar se bas od svih tableta toliko dobije kg, zar psihijatar ne moze promijenit neke tablete ako vidi da bas negativno uticu na osobu. Ja jos nista ne pijem, moja psihijatrica ne da tako lako tablete, ali cekam da se vrati sa godisnjeg pa cu opet otici, da vidim sta cemo sad.Ja dobra budem radnim danima, valjda s posla na posao, pa kuca, muz, dijete, a vikendom me bas uhvati neka nervoza. Valjda citav dan slobodna pa od ranog jutra cim ustanem odmah pocnem razmisljat o anskioznosti, strahovima, mislima, i tako cijeli, cijeli dan. Ja jedino o ovom stanju pricam s muzem i mojom mamom. Najgore mi kad mi mama kaze, pa ti sve imas u zivotu, neki ti zavide na svemu, pa sto toliko se onda sama mucis s tim ruznim stvarima. i kad pogledam stvarno svoj zivot, ko gleda sa strane pa stvarno je tako, sve skoro imam, muza koji mi je najveca podrska, volimo se sve za 5, dijete, posao, ma sve, a opet tako nekako nesretna i to samo zbog ove anksioznosti...
|