Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 16:58:27
vila_7
IZVORNA PORUKA: madam x Vilo, ima li išta ? Nema al kod nas mislim da posta tek sutra i radi zbog Bozica
_____________________________ Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:01:31
madam x
IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: madam x Vilo, ima li išta ? Nema al kod nas mislim da posta tek sutra i radi zbog Bozica <Haj dobro, biće, iskreno se nadam da se nećeš razočarati
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:03:37
R&T@
IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: scarlett Evo i mojih poklona (stigli su jučer )nisu upareni kao kod Yasemin , ali extra je i jedno i drugo, hvala drage moje cure http://imageshack.us/photo/my-images/401/qico.png/ http://imageshack.us/f/543/04dj.png/ vila hatepsut Ja ti moram reci da mi je muka dosla kad sam vidjela tvoje radove a ja tek krenula raditi i da me ti zapadnes Ne zezaj... Zato njoj organizatorica nije poslala nakit vec kasiku za divnog djecaka... Garantujem da je odusevljena... A i ti ces biti... Dobit ces najveci rad RR swapa... Trci, trazi postara...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:04:23
R&T@
shey, idi u postu vise...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:04:28
dafri
dobila i drugi swapić od miracle,prelijepo je ,jako mi se sviđa,u mom stilu ,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo
_____________________________ mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:06:42
R&T@
IZVORNA PORUKA: dafri dobila i drugi swapić od miracle,prelijepo je ,jako mi se sviđa,u mom stilu ,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo Stvarno? Cim sam ga vidjela pomislila sam da je za tebe, a nikada te nisam vidjela... Sav je vedar, kao ti...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:09:19
koka i po
,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo moja prija je ko vidovita Džemila a sad....nedaj B da sam ja ovdje uletila sa svojim rukotvorinama u afro stilu.... haman da se jedina furam na njega a sad najozbiljnije...stvarno ste me iznenadile i to prijatno
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:10:28
vila_7
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: scarlett Evo i mojih poklona (stigli su jučer )nisu upareni kao kod Yasemin , ali extra je i jedno i drugo, hvala drage moje cure http://imageshack.us/photo/my-images/401/qico.png/ http://imageshack.us/f/543/04dj.png/ vila hatepsut Ja ti moram reci da mi je muka dosla kad sam vidjela tvoje radove a ja tek krenula raditi i da me ti zapadnes Ne zezaj... Zato njoj organizatorica nije poslala nakit vec kasiku za divnog djecaka... Garantujem da je odusevljena... A i ti ces biti... Dobit ces najveci rad RR swapa... Trci, trazi postara... Hahah sad su mi tek upitnici iznad glavee
_____________________________ Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:12:18
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po ,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo moja prija je ko vidovita Džemila Nisam Dzemila, vidis da kasike "bacam"... samo ne znam kako se ta zove... Ljubim ja tebe...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:14:14
dafri
IZVORNA PORUKA: R&T@ stariIZVORNA PORUKA: dafri dobila i drugi swapić od miracle,prelijepo je ,jako mi se sviđa,u mom stilu ,ne znam samo kako je organizatorici ovo uspjelo Stvarno? Cim sam ga vidjela pomislila sam da je za tebe, a nikada te nisam vidjela... Sav je vedar, kao ti... Da,stvarno,volim i nosim ovakve stvari,boje,pun pogodak
_____________________________ mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:15:44
R&T@
Ako sam dobro upratila po "prijavama" pristiglih posiljki, radove jos trebaju dobiti: -vila (od madam x i dafri) -DM (od miracle) -D_K (od canim i yasemin) -shey (od dafri i DM) -salmy (od yasemin i D_K) -hatepsut (od zvoncice)
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:17:38
R&T@
IZVORNA PORUKA: dafri Da,stvarno,volim i nosim ovakve stvari,boje,pun pogodak Presretna sam... A nasa miracle je prava profesionalna kreativka...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:21:38
vila_7
Ma nase garant sutra stize
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 17:29:22
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: dafri Da,stvarno,volim i nosim ovakve stvari,boje,pun pogodak Presretna sam... A nasa miracle je prava profesionalna kreativka... Eh sad.. Hvala :)
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 18:53:10
D_K
Madam moja draga to je poklon za rodjkas ;) Swap mi se pao ko kec na jedanaest da dobijem adresu ;)
_____________________________ Onaj pogled :))))
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 19:03:43
Hanady RR
joj canim draga...šta je ono onako medenoooooooo Žene fakat ste super sve odradile...baš baš....
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 22:05:33
madam x
IZVORNA PORUKA: D_K Madam moja draga to je poklon za rodjkas ;) Swap mi se pao ko kec na jedanaest da dobijem adresu ;) A ja kontala da sam ti nekad dala adresu ono kad sam crnu boju tražla za fondah. Hvala ti puno , ljubim baš si me obradovala
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 22:40:53
salmy
IZVORNA PORUKA: R&T@ Ako sam dobro upratila po "prijavama" pristiglih posiljki, radove jos trebaju dobiti: -vila (od madam x i dafri) -DM (od miracle) -D_K (od canim i yasemin) -shey (od dafri i DM) -salmy (od yasemin i D_K) -hatepsut (od zvoncice) Ja se iskreno nadam da ce mene sutra cika postar obradovati...cekali smo ga cjeli dan
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 26.12.2013 22:45:43
D_K
IZVORNA PORUKA: madam x IZVORNA PORUKA: D_K Madam moja draga to je poklon za rodjkas ;) Swap mi se pao ko kec na jedanaest da dobijem adresu ;) A ja kontala da sam ti nekad dala adresu ono kad sam crnu boju tražla za fondah. Hvala ti puno , ljubim baš si me obradovala Drago mi je. Od srca je i nadam se da ćeš je u zdravlju nositi. Cmokic draga moja :)
_____________________________ Onaj pogled :))))
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 11:36:54
shej
Ja danas idem po svoje pokloncice, jedva cekam Nego, kad ce drugi swap?
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 13:49:45
salmy
I ja sam svoj dobila..divan je http://slkm.at/5605035
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 13:55:46
R&T@
IZVORNA PORUKA: salmy I ja sam svoj dobila..divan je http://slkm.at/5605035 Bas je super na ovoj fotki... Ti jos cekas od yasemin rad... shej, stize li u postu? Vilo, ima li sta? D_K, vrijeme je i da se ti radujes... (Nemoj reagovati kao na onim fotkama...) Dm i hato, jos po jedan rad treba stici i vama...
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 14:02:33
hatepsut
Stigao poklon od zvonki ,divnoooo
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 14:07:46
Hanady RR
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) 27.12.2013 14:42:37
M kao Mama
a gdje su radovi od miracle
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake