Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja nemam nikakvu stranicu ,a radim svasta nesto S tim da ja to vise onako za drage ljude,ako recimo sebi nesto uradim ili za svoju djecu i svidi se nekom ja vrlo rado napravim.Kako ce se mojim swap drugaricama svidjeti moji radovi...ne znam,nadam se da nece biti razocarane,ja sigurno necu mene sitnice raduju ,imam dosta sitnica koje cuvam . E sad ja imam frku ,jedan moj rad je moj zvrkic uflekao mandarinom(dograbio kesu) i pored sve dobre volje nije se opralo,sreca imam isti materijal pa sam danas pocela da pravim skoro isti rad,sigurno nece biti identican ali cu se potruditi.Mi bi sutra poslali radove idem da zurim da zavrsim ostalo je jos malo posla
Pošto je ovaj prvi swap prošao uspješnop i sada samo čekamo te sličice divne više... ja bih da čestitam rođendan oragnizatorici koja je vrijedno posložila fantastične radove za fantastične kreatorke...sigurna sam pa kako je njen poklon već stigao njoj uživo možemo malo započeti sa sličicama onoga što je organizatorki stiglo sigurno a već od sutra čekamo ostalooooooooooo
Pošto je ovaj prvi swap prošao uspješnop i sada samo čekamo te sličice divne više... ja bih da čestitam rođendan oragnizatorici koja je vrijedno posložila fantastične radove za fantastične kreatorke...sigurna sam pa kako je njen poklon već stigao njoj uživo možemo malo započeti sa sličicama onoga što je organizatorki stiglo sigurno a već od sutra čekamo ostalooooooooooo
Drago mi je što je vesela atmosfera i što se zabavljate na temi, ali dajte ba ženice više s tom pričom kako neko neće biti zadovoljan.
Ja se evo 2,5 godine bavim ovim, prodajem, ali smatram sebe daleko od profesionalca, ljudi rade mnogo ljepše, kompleksnije stvari. Meni je recimo ono što almondray radi daleko ispred mene, ali nismo se prijavile da se takmičimo, da dobijemo što skuplji poklon, nego sve iz ljubavi prema ručnom radu.
Vjerujte, meni ćebiti drage i sitne nepravilnosti na onom ešto ću ja dobiti (ako ih bude uopće), jer to i jeste vrijednost ručnosg rada. Isti radvoi su unikatni, jer svaki od njih nikada ne uzme isto vremena i ne može ispasti identičan.
Da imamo industrijsku mašineriju u dnevnoj sobi koja će štancati ono što smo zamislile, sigurno bi svaki naš proizvod bio perfektan. Ipak vjerujem da se slažete da se vrijednost ručnog rada ne ogleda u perfekciji.
Ja recimo volim čestitke i sad po potrebi kupujem unikatne čestitke od handmade umjetnika, one jesu nešto skuplje, ali su mi mnogo smislenije, imaju svoju priču i sigurno će jednog dana bolje potaknuti onoga kome su poklonjene na sretne trenutke nego neka čestitka s trafike ili supermarketa. Meni je to nešto posebno, čak i kada na njima ima sitnih greškica. Lijep tekst unutra ubacite i meni nema ljepšeg poklona za uspomenu.
Evo jedna čestitka koju sam neki dan poručila od Sweet Memories sa FB za jednu bebicu, vjerujte cijeli dan bih je pregledala, koliko detalja ima na sebi. Mnogo je ljepša u prirodi. http://imageshack.us/photo/my-images/189/36hs.jpg/
R&T@ skontala sam da ti mene znaš. Znam li ja tebe? Umrijet ću od smijeha ako si ti ona osoba za koju mislim da jesi. Jel' moguće da nisam prije skontala? Ako si ti ona što mi je pomagala u prodaji, onda
Sretan ti rođendan sa malim zakašnjenjem i dugujem ti još od tada 2 čokolade, a sada i treću
savjet za vilu - sacuvaj makar neki od svojih prvih radova za sebe. ja sam sve podjelila i sad mi zao, ostanu ti nekako dragi ti prvi radovi, pokusaji, ideje..
Hebo vas profi , moradoh nesto popraviti kolko me isprepadaste. Nisam ja nikakav profić , sve sto radim radim iz ljubavi , cesto poklanjam a gledam i da prodam ponesto da bi pokrpila za materijal i tako.
Hebo vas profi , moradoh nesto popraviti kolko me isprepadaste. Nisam ja nikakav profić , sve sto radim radim iz ljubavi , cesto poklanjam a gledam i da prodam ponesto da bi pokrpila za materijal i tako.
R&T@ skontala sam da ti mene znaš. Znam li ja tebe? Umrijet ću od smijeha ako si ti ona osoba za koju mislim da jesi. Jel' moguće da nisam prije skontala? Ako si ti ona što mi je pomagala u prodaji, onda
Sretan ti rođendan sa malim zakašnjenjem i dugujem ti još od tada 2 čokolade, a sada i treću
Ludo jedna...
Jesam, jesam...
Sifra: Sutjeska-Vogosca...
Hvala za cestitku, a za ostalo: Zadovoljstvo je moje...