Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moram ovo napisati (zbog provjere)... Rijec je o nacinu raspodjele... Znaci, mozete saznati ko vam salje prije prijema posiljke... Kome ce "ubiti iscekivanje" neka ne cita...
1. Almondray (emina08 i scarlet) 2. dafri (hatepsut i miracle) 3. canim (Raja_ringe i salmy) 4. D-K (canim i yasemin) 5. vila_7 (madamx i dafri) 6. Miracle*3 (vila i scarlet) 7. shej (dafri i DM) 8. DM (miracle i emina) 9. salmy (yasemin i D_K) 10. scarlett (vila i hatepsut) 11. yasemin (raja_ringe i salmy) 12. emina08 (almondray i madamx)[/u] 13. zvoncica (shay i D_K) 14. madam x (canim i zvoncica) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (zvoncica i shay) 17. raja_ringe (almondray i DM)
Na poruke ne odgovaram do kraja vikenda... Ako sam sta zabrljala javite na ovoj temi...
Voljela bih da sve posaljete u ponedjeljak ujutro, ako je moguce...
Rita pogledaj još jednom
Nije bona to ćeš od mene dobiti i od madamx
Sutra,ne znam kako subotom rade da li otpremaju ili čekaju ponedeljak. Hoće li se slike postavljati sve odjednom ili kako se koja obraduje ,čini mi se uzbudljivije i duže će trajati da se postavljaju kako koja dobije .
I meni je zbog ovog .Ja ću u ponedjeljak, bas zbog pošte i postara. Rita mislim da si dobro podijelila i neka si objavila. Emina i raja-ringe nadam se da se nećete razočarati.
p.s.da se ostale ne neljute...jedino sam vidjela tvoju fb stranicu sa nakitom.
Ja znam samo fb sa radovima od almondray i twisted.c ....sto ste skrte zenice de nam podijelite stranice s vasim radovima da parimo oci almond i twisted craft imaju divnih stvarcica nase vrijednice
I ja znam samo ove .Za tebe opet znam da ne prodajes svoje radove.Samo poklanjas i za svoju dusu A koko nasa ja se iskreno nadam da ce ti se kreativnost vratiti kad vidis slicice pa da ucestvujes u proljecnom swapu Zapravo znam i ostale koje se pohvale na temi nasa kreativnost ali ne znam pod kojim umjetnickim imenom djeluju
< Poruku je uredio almondray -- 20.12.2013 20:59:14 >
Kako sam razumila ja cu dobiti poklon od raja_ringe i salmy a od mene ce dobiti D_k i madam-x , unaprijed molim protivnike da se ne razocaraju i ako im ne ne svidja neka bar odnesu nekome na babine da ne stoji bezveze
Kako sam razumila ja cu dobiti poklon od raja_ringe i salmy a od mene ce dobiti D_k i madam-x , unaprijed molim protivnike da se ne razocaraju i ako im ne ne svidja neka bar odnesu nekome na babine da ne stoji bezveze
Pošto je ovaj prvi swap prošao uspješnop i sada samo čekamo te sličice divne više... ja bih da čestitam rođendan oragnizatorici koja je vrijedno posložila fantastične radove za fantastične kreatorke...sigurna sam pa kako je njen poklon već stigao njoj uživo možemo malo započeti sa sličicama onoga što je organizatorki stiglo sigurno a već od sutra čekamo ostalooooooooooo
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja sam juce poslala svoja dva rada. preksinoc me uhvatila prpa da nije bas sve pod konac pa sam opet lakirala - nadam se da se nece lak ostetiti u transportu. salmy - umotala sam rad u foliju, nisu cevapi - ne brigaj .. kontam u onoj koverti ostetice se lak.. ma sta da vam kazem, prpa pred slanje. kontam hoce li vam se svidjeti, hoce li sta otpasti, ma haos. ipak se nadam da ce vam se svidjeti radovi nisu profi ali su od srca
a kod mene nista posebno, dvogled radi, gledam u daljinu dolazi li ko na motoriću
ja sam juce poslala svoja dva rada. preksinoc me uhvatila prpa da nije bas sve pod konac pa sam opet lakirala - nadam se da se nece lak ostetiti u transportu. salmy - umotala sam rad u foliju, nisu cevapi - ne brigaj .. kontam u onoj koverti ostetice se lak.. ma sta da vam kazem, prpa pred slanje. kontam hoce li vam se svidjeti, hoce li sta otpasti, ma haos. ipak se nadam da ce vam se svidjeti radovi nisu profi ali su od srca
a kod mene nista posebno, dvogled radi, gledam u daljinu dolazi li ko na motoriću
a cevapi bi bas sjeli ja sutra saljem..uh i mene prpa uhvatila..krijem ga ko zmija noge da decko ne vidi..bila bi fora da mi ga pokvari ili razbije... Svakako jedva cekam iznenadjenje Sretan rodjendan organizatorici...torta i kasika su mrak
Ja znam samo fb sa radovima od almondray i twisted.c ....sto ste skrte zenice de nam podijelite stranice s vasim radovima da parimo oci almond i twisted craft imaju divnih stvarcica nase vrijednice