Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Najvise ima nakita, ali su tehnike razlicite... Mnogo je kompleta, tj. setova... Trosilo se i konca, tj. niti... Neke su se pobrinule i za "pakovanje"... Ima i za djecicu i za mame... (uredite tickere, molim...) Ni njeno velicanstvo kuca nije zaboravljena...
Na mukama sam... strasnim... slatkim...
Joj sta nam radis
1. Almondray (poslala i fotografije i adresu) 2. dafri (poslala i fotografije i adresu) 3. canim (cekamo ) 4. D-K (poslala i fotografije i adresu) 5. vila_7 (poslala fotografije, ali nije adresu) 6. Miracle*3 (poslala i fotografije i adresu) 7. shej (poslala i fotografije i adresu) 8. DM (poslala fotografije i adresu) 9. salmy (poslala i fotografije i adresu) 10. scarlett (poslala fotografije i adresu) 11. yasemin (poslala fotografije i adresu) 12. emina08 (poslala fotografije i adresu) 13. zvoncica (poslala i fotografije i adresu) 14. madam x (poslala fotografije i adresu) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (poslala fotografije, ali nije adresu) 17. raja_ringe (poslala i fotografije i adresu)
Koliko ljepote na jednom mjestu...
Sve ste prave kreativke, da znate, ako vec ne znate...
Najvise ima nakita, ali su tehnike razlicite... Mnogo je kompleta, tj. setova... Trosilo se i konca, tj. niti... Neke su se pobrinule i za "pakovanje"... Ima i za djecicu i za mame... (uredite tickere, molim...) Ni njeno velicanstvo kuca nije zaboravljena...
Na mukama sam... strasnim... slatkim...
Joj sta nam radis
Drage ženice, evo jedan padobranac na temu. Maloprije mi se javila jedna prijateljica koja želi da pokrene album aukcije za ovog dječaka. http://www.seebiz.net/zivot-stil/ljepota-zdravlje/pomozimo-djecaku-darisu-memicu/ Ako neka od vas želi da učestvuje u smislu da donira neku od svojih rukotvorina, javite mi se na PP pa da se spojimo na FB, te da vas uvežem sa tom prijateljicom.
Nemojte se sada osjećati prozvanim i da imate neku obavezu. Nema ni potrebe da dalje komentarišemo, jer nije ovo tema za to. Možda moderatori i pobrišu ovaj post. Ali eto ko vidi, možemo nastaviti dalje na PP. Hvala
Sutra,ne znam kako subotom rade da li otpremaju ili čekaju ponedeljak. Hoće li se slike postavljati sve odjednom ili kako se koja obraduje ,čini mi se uzbudljivije i duže će trajati da se postavljaju kako koja dobije .
Moram ovo napisati (zbog provjere)... Rijec je o nacinu raspodjele... Znaci, mozete saznati ko vam salje prije prijema posiljke... Kome ce "ubiti iscekivanje" neka ne cita...
1. Almondray (emina08 i scarlet) 2. dafri (hatepsut i miracle) 3. canim (Raja_ringe i salmy) 4. D-K (canim i yasemin) 5. vila_7 (madamx i dafri) 6. Miracle*3 (vila i scarlet) 7. shej (dafri i DM) 8. DM (miracle i emina) 9. salmy (yasemin i D_K) 10. scarlett (vila i hatepsut) 11. yasemin (raja_ringe i salmy) 12. emina08 (almondray i madamx) 13. zvoncica (shay i D_K) 14. madam x (canim i zvoncica) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (zvoncica i shay) 17. raja_ringe (almondray i DM)
Na poruke ne odgovaram do kraja vikenda... Ako sam sta zabrljala javite na ovoj temi...
Voljela bih da sve posaljete u ponedjeljak ujutro, ako je moguce...
1. Almondray (emina08 i scarlet) 2. dafri (hatepsut i miracle) 3. canim (Raja_ringe i salmy) 4. D-K (canim i yasemin) 5. vila_7 (madamx i dafri) 6. Miracle*3 (vila i scarlet) 7. shej (dafri i DM) 8. DM (miracle i emina) 9. salmy (yasemin i D_K) 10. scarlett (vila i hatepsut) 11. yasemin (raja_ringe i salmy) 12. emina08 (almondray i madamx)[/u] 13. zvoncica (shay i D_K) 14. madam x (canim i zvoncica) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (zvoncica i shay) 17. raja_ringe (almondray i DM)
Na poruke ne odgovaram do kraja vikenda... Ako sam sta zabrljala javite na ovoj temi...
Voljela bih da sve posaljete u ponedjeljak ujutro, ako je moguce...