Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo da vam kazem Sta se meni desilo. Imala jednu veliku narudzbu I kad saljem Postom kupci placaju postaru pro prijemu posiljke. Menu treba danas stic novac jer je gospodja javila da je u subotu preuzela paket. Ona meni salje poruku kako joj je postar danas vratio pare....i moli zena za broj racuna....mialim kako ke posta smjela vratit novac??? Neko bi samo preautio
Samo da vam kazem Sta se meni desilo. Imala jednu veliku narudzbu I kad saljem Postom kupci placaju postaru pro prijemu posiljke. Menu treba danas stic novac jer je gospodja javila da je u subotu preuzela paket. Ona meni salje poruku kako joj je postar danas vratio pare....i moli zena za broj racuna....mialim kako ke posta smjela vratit novac??? Neko bi samo preautio
Mene to uopće ne iznenađuje od ovih naših pošti.
Prije par godina javila sam se na konkurs na zimskom raspustu, škola mi je pismenim putem poslala obavijest da sam dobila posao, sigurno da je bilo i preporučeno. Vikend pred početak II polugodišta zove me direktorica te škole, da pita dal' ću doći u ponedjeljak i zašto se nisam javila. Ja nemam pojma, nikada nisam primila tu obavijest, ne znam da sam dobila posao. Ispadoh ja neozbiljna. Ne znam dal' su mi povjerovali da nije do mene što se nisam javila nakon što su poslali obavjest. Ali ja stvarno nikad nisam primila to pismo. Katastrofa!
Što se tiče zračnih koverti, ona najmanja je 1,8 KM, ona najveća je 2,5 KM. Ako je nešto lomljivo meni je ok da je to pod must have, ali ako nešto nije ne vidim razloga zašto bi bila ta. Ako je to ipak pravilo pridržavat ću se, ali eto kažem.
Kod nas je najmanja zračna koverta 0,50KM u posti. Mogu neke stvari ići i u obicnoj a meni uvijek u posti kažu znaj da će se poderati i ispasti mozda ako ima ostre ivice , vlazno je vrijeme i onda se papirna podere lako..Ja sam jednom bodice dobila u obicnoj, jesu imali svoju plastificiranu ambalažu ii u njoj su ostali a od obicne koverte su sacuvali samo moju adresu.
Raja_ringe ja bi najradije da provalim u Ritinu poštu a mislim da su duplikati nemoguci pa ja dvije nausnice ne mogu da napravim potpuno identicne Canim kako tvoji radovi napreduju?
IZVORNA PORUKA: vila_7
Ritaaa moze li viber?
Moze na moj ja cu joj proslijediti .Salim se
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
1. Almondray (poslala i fotografije i adresu) 2. dafri (poslala i fotografije i adresu) 3. canim (pokusava se izvuci ) 4. D-K (poslala i fotografije i adresu) 5. vila_7 (cekamo da bude bolje) 6. Miracle*3 (poslala i fotografije i adresu) 7. shej (poslala i fotografije i adresu) 8. DM (poslala fotografije i adresu) 9. salmy (poslala i fotografije i adresu) 10. scarlett (poslala fotografije i adresu) 11. yasemin (poslala fotografije i adresu) 12. emina08 (poslala fotografije i adresu) 13. zvoncica (poslala i fotografije i adresu) 14. madam x (poslala fotografije i adresu) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (nisam primila pp) 17. raja_ringe (poslala i fotografije i adresu)
Koliko ljepote na jednom mjestu...
Sve ste prave kreativke, da znate, ako vec ne znate...
Najvise ima nakita, ali su tehnike razlicite... Mnogo je kompleta, tj. setova... Trosilo se i konca, tj. niti... Neke su se pobrinule i za "pakovanje"... Ima i za djecicu i za mame... (uredite tickere, molim...) Ni njeno velicanstvo kuca nije zaboravljena...
Na mukama sam... strasnim... slatkim...
"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"
11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !