Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vidi se da ste mlade i zelene. kad dodjete u moje godine bice vam drago da produzite slatko zadovoljstvo ali hajde, vidim da vas je vise. i ja sam da se objave fotke prije slanja - evo da ne budem mimo svijeta
1. Almondray (poslala i fotografije i adresu) 2. dafri (poslala i fotografije i adresu) 3. canim (pokusava se izvuci ) 4. D-K (poslala i fotografije i adresu) 5. vila_7 (cekamo da bude bolje) 6. Miracle*3 (poslala i fotografije i adresu) 7. shej (nisam primila pp) 8. DM (poslala fotografije i adresu) 9. salmy (poslala i fotografije i adresu) 10. scarlett (poslala fotografije, nije adresu) 11. yasemin (nisam sigurna da li je scarlet poslala i njene fotografije) 12. emina08 (poslala fotografije i adresu) 13. zvoncica (poslala i fotografije i adresu) 14. madam x (poslala fotografije i adresu) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (nisam primila pp) 17. raja_ringe (poslala i fotografije i adresu)
Koliko ljepote na jednom mjestu...
Sve ste prave kreativke, da znate, ako vec ne znate...
< Poruku je uredio R&T@ -- 17.12.2013 23:27:19 >
Meni ova dva dana idu prilog,odustala sam od sivenja bez obzora sto sam imala vise ideja .Odlucila sam za nesto drugo,radim to prvi put ,jedan rad je gotov na drugom imam jos par detalja meni se jako svidja a moj sin kaze da je bezveze
Ja Sam a to da se slike objave posle. Ovako cu vidjeti slike...necemu se nadati....nesto zeljeti....ali ako ne vidim bicu sigurno iznenadjena. Mozemo cekati jos par Dana Ali da nude do nove godine
Ja Sam a to da se slike objave posle. Ovako cu vidjeti slike...necemu se nadati....nesto zeljeti....ali ako ne vidim bicu sigurno iznenadjena. Mozemo cekati jos par Dana Ali da nude do nove godine
Jedva sam čekala da otvorim temu Rita kako god odlučiš za slike nećemo se sad , možda je D_K u pravu što se tiče produzivanja slatkog zadovoljstva a to o godinama neću ni komentarisat. Dok čika ne pozvoni ima da Potjeraj ove zabusantice malo pa da na kraju sve bude nije krenulo kako treba ali ne mora tako da zavrsi. Sigurna sam da ce svi opet jedva cekati naredni swap i da cemo imati jos veći odziv.
Još samo da podsjetim na ovo.Znači preporučena pošiljka nek bude obavezna i zastitna koverta(ima u poštama za kupit) . Rita obavezno nam javi i nick da znamo kome šaljemo . Hato , Canim kako napredujete?
Još samo da podsjetim na ovo.Znači preporučena pošiljka nek bude obavezna i zastitna koverta(ima u poštama za kupit) . Rita obavezno nam javi i nick da znamo kome šaljemo . Hato , Canim kako napredujete?
Ovo je u redu, ali mene zanima koliko košta preporučena pošiljka?
Nisu svi u mogućnosti da odvoje novac za to, čini mi se da je preporučeno pismo 3KM, koliko će onda bti " paketić".