Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da ne čitam sve ispočetka, samo da provjerim jesam li dobro skontala
Riti do 17tog trebamo poslati slike, nakon toga ona pravi raspored ko će kome šta slati. Nakon što svi dobijemo svoju poštu i budemo iznenađeni Rita će postaviti slike naših proizvoda.
Iskreno, ja se uopće ne opterećujem time hoće li moj proizvod biti skuplji ili jeftini od nečijeg. Ja ću odvojiti ono što mislim da predstavlja ono što ja volim raditi, što smatram da je moja kreativnost, nekome je to super, nekome je možda bezveze, ali mislim da radimo ovo sve isključivo iz zabave i da nam ne treba biti opterećenje.
Neko smatra da je ono što ja radim samo nizanje perli, a neko opet kaže wow jest ti to super. O ukusima se nema svrhe raspravljati, a smatram da se vrijednost stvari mjeri našim odnosnom prema njima, na šta nas podsjećaju, a ne u novčanoj vrijednosti.
ma ja vjerujm da je u frci sa poslom...Rita ko kraj polugodišta zamislite ludila u srednjoj školi ako se ne javi noćas...zvrcnemo je
jedva čekam slikiceeee
Bas sam mislila da napisem da pored sve dobre volje nisam stigla,Almond ja se tebi divim ja od svog indijanca nista ne stizem.Danas sam uzela da nesto sasijem(to mi se cini najbrze9 al nema sanse bez broj puta mi je ugasio masinu,uzvukao konac i sl.
Bas sam mislila da napisem da pored sve dobre volje nisam stigla,Almond ja se tebi divim ja od svog indijanca nista ne stizem.Danas sam uzela da nesto sasijem(to mi se cini najbrze9 al nema sanse bez broj puta mi je ugasio masinu,uzvukao konac i sl.
ma ja kad uključim mašinu on bulji u nju kao u čudo neviđeno.Dobrica je prava.Komadićem hljeba se da podmitit
Meni je zao, ja nisam uspjela uraditi nista jer mi je mladja curica bolesna, dok dodjem s posla odmah nju preuzmem i citavu noc turu skidamo.... .... Tu sam kad bude drugi swap ili ako se ovome produzi rok
Meni je zao, ja nisam uspjela uraditi nista jer mi je mladja curica bolesna, dok dodjem s posla odmah nju preuzmem i citavu noc turu skidamo.... .... Tu sam kad bude drugi swap ili ako se ovome produzi rok
Nadam se da nije ništa ozbiljno . S nama si od početka i ne vidim razlog da te ne pričekamo ionako nam se organizatorica ne javlja