Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vi kako hoćete ali se potrudite da svoj rad slikate najbolje što možete(bijeli papir-ako može stat i na prozor ako je osunčan) jer imajte na umu da će najvjerovatnije biti i članak o ovome. D_K kako ti zavidim , meni je svega nestalo (i para) pa samo balim po stranicama sa reprom i sl. Koko jesil pročitala?Nadam se da sam bila od pomoći
Ma daj majketi koji clanak? ja sam napravila dva rada od srca..od materijala kojeg sa imala u kuci...Znaci totalni amater...pa jeli fol u svemu ovome da bude od srca ili da se takmicimo? cuj da ga slikamo najbolje sto mozemo.? ako je tako ja odustajem
Pa, slikanje je jako bitna stvar, zato sto puno stvari na slici izgleda bezveze a u stvarnosti uopce nije tako. Zato treba povesti racuna i o slikanju, a ovo receno nema veze da se iko ovdje takmici.
Ma ne brinite se zbog sitnica .Pošto će biti puno slika , sve bi umanjila tako da stanu na 2 slike ev.3.Znači odprilike da će radovi bit veličine naših avatara a ako je problem u slici samo naglasi da to nećeš nije problem taman posla da zbog toga neko odustane. A članak neće biti ni o kome posebno , nego jednostavno da pokažemo svima kako se lijepo družimo i razmjenjujemo radove.
jeste vi meni ovdje smijesne pa ova tema je otvorena za dobru zabavu i darovanje od srca zene moje drage poklonu se ne gleda u zube nema svako iste vjestine ali je namjera vazna taman sad treba da oformimo strucni ziri za bodovanje...ma dajte...zabavljajte se...nemojte sada praviti problem tamo gdje ga nema. ja sam sigurna da svaki od vasih unikata ima posebnu ljepotu sam za sebe pa to je dar ljudi moji a ne takmicenje
IZVORNA PORUKA: R&T@
E ovako: prave se dva rada po slobodnom izboru (znaci bilo sta od srca sto bi rekli) , slike radova i svoju adresu poslati organizatorici a ona ce napravit podjelu tako da svi dobijemo dvije adrese na koje cemo poslati po jedan rad i dva rada koja cemo dobiti od dvije razlicite forumasice.
Slike radova ce objaviti ovdje . Znaci vidjet cemo samo slike ali nikako ne smije otkrit kome jes sta dodijelila.I naravno kao povratnu informaciju u inbox adrese na koju saljemo radove.
Jos samo da se dogovorimo do kad se prave radovi... evo npr. narednih 10 dana tj. do 17.12 a ako bude trebalo produzit cemo
ženice nemojte paničiti radi teksta...pa to je da se pokaže koliko je dobra ideja porvedena, lijepo duženje a ne da neko ocjeni vaše radove... svaki je poklon do srac , ha ja...
joj ja jedva čekam slikice
pa i ja sam zbog ovog govorila da se slike ovdje ne postavljaju nego da radovi budu iznenadjenje , a ne da sve vidimo....e onda kako koja dobije na kucnu adresu-tako m oze postavljati OVDJE slike sta je dobila
Kod mene su totalno različiti zapravo ovaj drugi mi je prvi napravljen ikad a prvi koji nikako da zavrsim je već viđeno, samo na malkice drugačiji način. Joj što znam zapetljet s riječima prvi , drugi , prvi
jeste vi meni ovdje smijesne pa ova tema je otvorena za dobru zabavu i darovanje od srca zene moje drage poklonu se ne gleda u zube nema svako iste vjestine ali je namjera vazna taman sad treba da oformimo strucni ziri za bodovanje...ma dajte...zabavljajte se...nemojte sada praviti problem tamo gdje ga nema. ja sam sigurna da svaki od vasih unikata ima posebnu ljepotu sam za sebe pa to je dar ljudi moji a ne takmicenje
Da ne čitam sve ispočetka, samo da provjerim jesam li dobro skontala
Riti do 17tog trebamo poslati slike, nakon toga ona pravi raspored ko će kome šta slati. Nakon što svi dobijemo svoju poštu i budemo iznenađeni Rita će postaviti slike naših proizvoda.
Iskreno, ja se uopće ne opterećujem time hoće li moj proizvod biti skuplji ili jeftini od nečijeg. Ja ću odvojiti ono što mislim da predstavlja ono što ja volim raditi, što smatram da je moja kreativnost, nekome je to super, nekome je možda bezveze, ali mislim da radimo ovo sve isključivo iz zabave i da nam ne treba biti opterećenje.
Neko smatra da je ono što ja radim samo nizanje perli, a neko opet kaže wow jest ti to super. O ukusima se nema svrhe raspravljati, a smatram da se vrijednost stvari mjeri našim odnosnom prema njima, na šta nas podsjećaju, a ne u novčanoj vrijednosti.