Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Poslala sam sliek i adresu. Samo imam malu zamjerku, ako neko prihvati da bude organizator, treba biti tu i odgovarati na poruke i pitanja. Nek organizatorica ne zamjeri, ali eto, to je moje misljenje
E ovako: prave se dva rada po slobodnom izboru (znaci bilo sta od srca sto bi rekli) , slike radova i svoju adresu poslati organizatorici a ona ce napravit podjelu tako da svi dobijemo dvije adrese na koje cemo poslati po jedan rad i dva rada koja cemo dobiti od dvije razlicite forumasice.
Slike radova ce objaviti ovdje . Znaci vidjet cemo samo slike ali nikako ne smije otkrit kome jes sta dodijelila.I naravno kao povratnu informaciju u inbox adrese na koju saljemo radove.
Jos samo da se dogovorimo do kad se prave radovi... evo npr. narednih 10 dana tj. do 17.12 a ako bude trebalo produzit cemo
Ja poslala davno sliku i poruku...R&T nit se javljas niti dolazis?? Sta je fol organizacje
A sta mislite za Vilu?Pošto svi znamo da će napraviti pribor za jelo , muški i ženski(dječiji) , da Rita Vilu uključi u podjelu kao da je poslala slike a Vila bi kad joj malena ozdravi poslala swapiće sa malim zakašnjenjem . Tako da swap neće ispaštati sa kašnjenjem jedino će dvije učesnice skontati kad poštar bude kasnio sa dednim poklonom. .
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
vilo nadam se da će cura ubrzo ozdraviti ni poštar neće doći svakoj isti dan,iz različitih smo gradova tako da samo naprijed
vjerujem da će se R&T ubrzo javiti
naravno da je neko zadovoljniji urađenim,neko manje,neko u dvojbi svakako možemo razmijeniti mišljenje,prijedloge....na pravoj smo temi
ja sam jednim zadovoljnija nego drugim,jedva čekam da ga proslijedim inače neće odgovarati poslanoj slici
veselim sa narednim danima
IZVORNA PORUKA: almondray btw sviđa mi se tvoj potpis hvala
IZVORNA PORUKA: madam x ja sam i skontala da svako slika svoj, a kako bi bilo drugačije madam x ,nadovezah se na nečiji prijedlog da slikamo radove koje dobijemo a kako prva ja nisam baš spretna ne bih da svojom fotografijom pokvarim nečiji trud,znoj...
I ja sam tako shvatila na pocetku, ali onda cure rekose da slike objavis tek nakon sto svi dobiju svoje pokloncice.. Meni je svejedno, ja bih licno voljela vidjeti sve slikice prije nego posaljemo, ali to samo zato sto sam nestrpljiva Idem slikati ovo pa saljem
Kao prvo ja bih stvarno da sačekamo vilu. Znam koliko bih ja željela da ucestvujem ali kad je dijete bolesno možemo biti solidarne. Sto se tiče fotki - potpuno mi je svejedno. Bilo bi interesantnije da ne znamo šta je 'u ponudi' ali svejedno mi je i ako objavite slike prije podjele.
Nisam ni ja nista uradila jos uvijek, prvo sam htjela da odustanem jer nema smisla nesto sto je trebalo biti zanimljivo i lijepo pretvoriti u ono u sto se je pretvorilo tako da mi je jako zao sto je bilo onih nesporazuma na pocetku i sto su neke forumasice odustale....ali nema veze, za sve nepravilnosti/nesporazume/probleme cemo kriviti R&Tu glavnog i odgovornog organizatora eto halali rita sto te ja vako javno prozivam ali moram nekoga.
I ja sam tako shvatila na pocetku, ali onda cure rekose da slike objavis tek nakon sto svi dobiju svoje pokloncice.. Meni je svejedno, ja bih licno voljela vidjeti sve slikice prije nego posaljemo, ali to samo zato sto sam nestrpljiva Idem slikati ovo pa saljem
Potpisujem. A bez Vile nećemo.E sad hoćemo li onako kako ja predložih ili da čekamo da uradi pa da i ona pošalje slike.... Canim Šta je sa ostalih na spisku?Jesu li se javile sve?
1. Almondray (poslala i fotografije i adresu) 2. dafri (poslala i fotografije i adresu) 3. Hanady -odustala 4. canim (pokusava se izvuci ) 5. D-K (poslala i fotografije i adresu) 6. vila_7 (cekamo da bude bolje) 7. Miracle*3 (poslala i fotografije i adresu) 8. shej (nisam primila pp) 9. DM (poslala fotografije , nije adresu) 10. salmy (poslala i fotografije i adresu) 11. scarlett (poslala fotografije, nije adresu) 12. yasemin (nisam sigurna da li je scarlet poslala i njene fotografije) 13. emina08 (poslala fotografije i adresu) 14. zvoncica (poslala i fotografije i adresu) 15. madam x (poslala fotografije, nije adresu) 16. amrino (nisam primila pp) 17. hatepsut (nisam primila pp) 18. raja_ringe (poslala i fotografije i adresu)
Koliko ljepote na jednom mjestu...
Sve ste prave kreativke, da znate, ako vec ne znate...
< Poruku je uredio R&T@ -- 17.12.2013 22:26:23 >