Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i mi imamo velike iz domavije, klik-klak ali su dosta dugi, 220 cm i imaju stranice. super su udobni za spavanje. mi smo skinuli s jednoga stranicu i spojili uz drugi te dobili nesto slicno velikoj ugaonoj garnituri, i razvlacimo ih po potrebi, a udobni su za spavanje i kad se ne razvuku , doduse nedavno smo u domaviji uzeli stolove i tv komodu, i nisam vidjela ovakve ali sigurno imaju slicno nesto
Ja sam odlucila da u buduce kad budem kupovala namjestaj za sobu, kupujem kompleten sobe iz izloga, potrosila sam toliko vremena trazeci stolic koji se slaze uz komodu, tepih koji i ide uz kauc, lampu koja ide uz moj stil itd.....i potrosila pola zivota.
Gdje ima u Sarajevu povoljno kupiti onih čupavih staza, ne znam kako se zovu, i koliko su. trebala bi mi neka zelena za dječiju sobu?
u elpiju imas..
ali moja preporuka svima je čupave prostirke ne u kucu..ja sam jednu izbacila iako sam je pofino platila.. leglo dlaka i mrva koje umreš dok čistiš i na kraju opet nisi očistio
I mi ovih dana idemo u kupovinu namještaja i to za nas i za dijete...s tim da za dječaka trazimo sve - od kreveta malo većeg, madraca, posteljine...Po svemu sto smo vidjeli mislim da ce izbor pasti na Domaviju, gledajuci sveukupno cijenu i kvalitet
Gledali smo sinoci i u Jysku, cijene na akciji znaju biti bas pristupacne ali eto culi smo da nije neki kvalitet pa cemo ih zaobici najvjerovatnije, jedino mi se cini da su dosta povoljni s cijenama jorgana i jastuka.
Ali posteljine djecije su bar za nas pojam preksupe, mislim na ove u "jysku" nismo jos gledali u drugim prodavnicama...lani su ove "dysnijeve" bile 40 KM sad su ih podigli na 50, 60 KM...bas previse za jednu navlaku i jastusnicu, pa neka je i "disney". Voljela bih malom uzeti neku sa motivima, ali ako ne uspijemo sta se moze, nadam se da cu negdje naci kvalitetne po povoljnijoj cijeni...znate li kakav je izbor u "Fisu"?
aazra imaš dječije posteljine sa motivima u peniju
Hvala...
I ja sam se razocarala u neke prodavnice...za Domaviju bas do sad nisam cula negativne komentare, osim toga moja mama ima najmestaj iz nje i zadovoljna je, pa i mi planiramo uzeti tamo, valjda se necemo pokajati...
Ja sam vec pominjala salon Dzeni, u sopingu na Grbavici, odlicni su a nisu puno skupi, a za domaviju prvi put cujem da je neko zadovoljan. U svakom slucaju, zelim ti puno srece pri odabiru
aazra imaš dječije posteljine sa motivima u peniju
Hvala...
I ja sam se razocarala u neke prodavnice...za Domaviju bas do sad nisam cula negativne komentare, osim toga moja mama ima najmestaj iz nje i zadovoljna je, pa i mi planiramo uzeti tamo, valjda se necemo pokajati...
joj, azra nemoj domaviju, mene je spavaća u crno zavila,
a koliko je ta posteljina u peniju KM i koji su mtivi
posteljina u peniju je 15 Km... bilo je rpije više izbora motuva...mi imamo princeze i hanu montanu i kity... nedavno u peniju naletih smao na hanu montanu...i neke meni nepoznate likove
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
sobu spavaću sam platila 2,800 2005. kupila madrac dormeo preko 800 km, nakon dva mjeseca doremo na smeće, soba na reklamaciju, reklamacija ije uvažena, špere na krevetu bilepune vlage, helem,probali svašta nešto, u međuvremenu jel ne mogu na daskama spavati kupuj novi doremo, i nakraju kupimo novi krevet u AMbienti FIS, koji je odličan, a dijelovi te sobe i danas mi idu opasno na živce, vrata na komodama onim noćnim su sva poodpadala, ma haos, jednom riječju nisam zadovoljna nikako
sobu spavaću sam platila 2,800 2005. kupila madrac dormeo preko 800 km, nakon dva mjeseca doremo na smeće, soba na reklamaciju, reklamacija ije uvažena, špere na krevetu bilepune vlage, helem,probali svašta nešto, u međuvremenu jel ne mogu na daskama spavati kupuj novi doremo, i nakraju kupimo novi krevet u AMbienti FIS, koji je odličan, a dijelovi te sobe i danas mi idu opasno na živce, vrata na komodama onim noćnim su sva poodpadala, ma haos, jednom riječju nisam zadovoljna nikako
eh sad...treba znati što se kupuje...
moji kreveti nemu pune špere ispod...iz razloga što tada madrac ne diše...i nema veze sa vlagom u daskama to...
moja zaova je kupila 2005 krevet dvrni dio s atim daskama u nobilu...i madrac u nobili... oboje je zamjenila za tri godine... madrac nije disao...pune špere su smao imale po jednu rupu na sebi...na mjesti te ruše pocrnio je madraca i vlaga je uištila rekoa bi...ali on nije mogao disati na tim šperama...
moja spavaća soba je iz dalasa... al kod mene dole nisu komletno zatvorene špere...nego latofik daske... znači tanke daske između svake je prostor širine kao i sama daščica :) madrac je nobil i od 2006 do dana danšnjeg ni krevet ni madrac nemaju pormjene...
a iz domavije su mi dječiji kreveti...isti princpip daščica...nobil madraci i evo do 2009 su u super stanju... čak smatram da sma dječije krevete od punoga drveta platila vrlo jefrino 198 Km je bio na nekom sniženju jedan... svaki drugi...mnogo skuplčji tipa cileka...ne bi preživio dječije igranje sigurna sma...špera je špera
Ono što hoću reći da ne smatram da je neko loš kao salon namještaja ako logikom nisma kupila namještaj..... ja sma bacila stolić jer sma otišla i kupila sto obljepljen furnirom... furnir popucao, pao... platila ga pofino.. al to je bio stolić za ukras aja na njemu pila kafu danima
ne skontah komparaciju, ali nije ni bitno, šta da ne spavam na krevetu, već da gledam u njega, te godine, kada smo mi kupovali spavaću obišli smo sve radnje i salone, ovaj koji ti pominješ nisam znala za njega, sigurna sam da ni u jednom nije bila varijanta tih daski, jedino možda ekstra da se naruči, i koliko sam je platila očekivala sam kvalitet, dobro, eto na krevetu su bile špere, a šta je sa ostalim, dijelom sobe, nisam zadovoljna i to ću vijek kazati, za te pare sad bih mogla kupti sobu ambijentinu da gori, jer oni rade sve puno drvo, njihov krevet bračni, plačen oko 400 KM prošle godine je jedna od boljih investicija,zaista kvalitet, a za te pare većini dostupno
kod mene je dječji krevet na sprat(kupljen negdje u HR),već mu je 6 god i kao nov je ,bez obzira na bjesomučno skakanje i igre na njemu ,a od iverala je
ja da sma našla kvalitetan do iverala po cijeni koja odgovara istom kupila bih ga... al nisam...
jer sma znala što tražim što me čeka...
ja im ne smilim mjenjat sobu do udaje
ja da sma našla kvalitetan do iverala po cijeni koja odgovara istom kupila bih ga... al nisam...
jer sma znala što tražim što me čeka...
ja im ne smilim mjenjat sobu do udaje
ma nije ni iveral svaki isti
a ni ja ne mislim mijenjati isto toliko ,čak i ja sam znala spavati s njima
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Hvala Alma puno, odustali smo od Domavije...kupili smo kauč na razvlačenje u Belloni i to smo jučer išli zapikali model, dva koja su bila te boje prodata od jučer do danas, tako da vidim da im je namjestaj trazen...
Bračni krevet standardni mi nemamo jer zivimo u jednosobnom stanu...pa uvijek moramo gledati nešto da je udobno, praktično i da zauzima što manje prostora...
Djetetu smo naručili krevet kupili u Fisu, skupa s madracem, izgleda mi kvalitetnije nego u Domaviji...Osim toga u Domaviji uzimaju 100 Km na neku laticu koja dođe zajedno s krevetom...
Posteljinu sam gledala u peniju ali ne sviđa mi se kvalitet onoga sto imaju, posteljina kao da nije od pamuka i neke ruzne slike skroz, sad mozda im je otislo to sto valja ne znam...u Fisu je takodjer izbor slab, mozda pogledam opet u Jysku ako i ne uzmem "disney" valjda ima nesto drugo zivahnih boja, ionako ima deku "carsa", ne mora sve biti u motivima iz crtanih