no idea
|
eva30, seka, lavsaturn, tonči, drage moje, hvala vam na podršci, sjela sam i prokontala neke stvari...odlučila sam da nastavim sa borbom, pa s njim ili bez njega, kako bude...on ionako samo mora provjeriti krvnu grupu i rh faktor, i dati uzorak kad se bude radila vto, a sve ostalo moram ja odraditi...ma, njega je njegova mamica zeznula, kao on bi da sve odložimo dok njoj ne bude bolje...a njoj je bolje samo kad putuje, kad ide na more sa svojim drugaricama, inače je u teškoj depresiji...zamislite, zbog nas i zbog toga što mi nemamo djece...strašno! ništa, ja ću dalje svojim putem, neću padati u depresiju, neću se sikirati, kad se već ona toliko nasikirala zbog mene...uh, stvarno ću postati bezosjećajna prema nekim ljudima, tj. konkretno prema njoj...žena nije ni svjesna koliko bola i štete nanosi svom djetetu, a i tuđem, tj. meni...hvala vam još jednom, drage moje, dale ste mi neophodnu snagu da nastavim dalje, da se ne obazirem na tuđu zlonamjernost...žao mi je i njega, jer nije mu lako, na glavu se nasađujemo, a nikakve podrške nemamo... sve vas grlim i ljubim, uzela sam od danas bolovanje, ujutru zorom na paprikovac, da vadim nalaze
|