Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.9.2013 16:21:28
toncica
Aleksandra77 ja nisam imala nikakve takve simptome. Ja nisam nista osjecala . viktorii draga moja Naravno da se treba boriti i netreba odustajati . Vuci nas sve za nosice , da i mi ako bog da dozivimo isto kao i ti .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.9.2013 16:40:41
seka3232
hvala vam svima na podrsci svama je lakse sve proci kad imas skim podjelit svoju tugu iskreno sam se malo bila razocarala neki pola sata me uhvatila nervoza ali sad sam dobro stacu ima drugi pokusaj dace valjda bog nam svima:i davam napisem da nikad nije kasno i neznamo kad cemo se iznenadit jer moja drugarica je imala isti problem doktor joj reko da nema samse da prirodno ostane trudna da uvoste joj jajnici ne proizvode jajne celije dok ona prosle godine ostane trudna prirodno i danas rodila curicu doktor nije mogo vjerovat daje trudna ka je dosla na pregled
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.9.2013 16:54:15
seka3232
aleksandra77 ja sam trebala danas dobit nema nista a prije sam dobijala uvjek tri dana prije neg sto trebam pa sam se sad zabrinula da mi se nece poremetit a i meni je hladno nesto nemam groznice ali mije hladno imam od jutros strasnu glavobolju
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.9.2013 18:46:18
toncica
seka3232 nemoj se sikirati mila . Ciklus ces dobiti cim prestanes koristiti utrogestan . ce doci nakon 2-3 dana . Neboj se nebih se trebalo nista poremetiti . Evo mila i zamotaj se u dekicu da te prodje . To ti je vjerovatno od iscekivanja i nervoze
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.9.2013 0:22:15
somaja
TONCICA hvala puno na lijepim zeljama i da,naravno da smo sve zasluzile da se ostvarimo kao majke i ako Bog da bice tako,ja vam od svima to zelim,trebamo biti optimiste ...I TONCICA,pisonja je samo da znas ..
MAJA1981 da,ostala sam prirodno trudna,posto je sa muzem i sa mnom sve ok bilo osim sto nisam bas imala nesto puno folikula preporuceno nam je bilo da prvo uradimo 3 inseminacije kao uslov za umj.opl. i naravno da smo pristali ali nije uopste uspjelo..31.7 sam imala zadnju mengu i trebala da pocnem sa terapijom od sljedeceg mj.a umj.opl.sam trebala imati u 11-om mj. medjutim menga kasnila i ja 11.9 saznala za trudnocu i bebicu rodila pred svoj 35-ti rodj.
NO IDEA,drago mi je da sam te malo ohrabrila,vidis...ja sam uvijek odnose imala 11-14 dana ciklusa,ponekad samo jednom i sve nesto kao sa "poslom" sto se kaze hihi i znam tacno da sam taj mjesec kad sam ostala trudna imala 7 dan ciklusa odnose i kasnije ne jer mi je sestra stigla iz Hol.pa nismo bas nesto ni bili "pohitni" hahaaa eto cuda,a ja ganjala plodne dane samo...Sretnoo
I jos nesto,nas 8 djevojaka je prije dvije god.radilo laparaskopiju i nas tri smo djevojke ostale u kontaktu,i samo da vam kazem,jedna se porodila u februaru iz prvog puta a druga je 31 sedmica trudnoce isto iz prvog puta ostala trudna..Eto drzim vam svima fige....Uhhhh al sam se raspricala
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.9.2013 9:51:17
mrmot
Jutro drage moje zenice. Toncice tebi mnogo poljubaca za svu podrsku koju si mi pruzala i bodrila me. Na zalost ne javljam se sa dobrim vjestima. Juce mi je radjena aspiracija, imala sam dva folikula ali na zalost nisu pronadjene jajne celije, ni jedna. Vratila sam se kuci a u novembru vec radim sve ponovo samo uz klomifen. Pozdrav veliki svima i hvala vam puno sto ste mislile na mene
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.9.2013 15:29:17
ema38
Mrmot draga zao mi je sto je tako ispalo ali nemoj brinuti nije jos kraj idemo dalje u novembru ce bti bolje i zavrsit se sretno vjerujem u to ljubim te nebrini
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.9.2013 21:48:04
toncica
mrmot draga moja nemam rijeci . Jako mi je zao i krivo . Bas sam se nadala i mislila sigurno ce biti dosta jajnih celija . Mila moja znam da te nemogu utjesiti sta god da ti kazem , ali sta je tu je. Sve znas sta bih ti rekla . Moras dalje . Sad ce novembar zacas, pa u nove borbe i nove pobjede . Mila je li ti ides ponovo na VTO ili je stimulacija iz prirodnog ciklusa klomifenom ? Mila nemoj mi biti . Jako mi je zbog svega .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.9.2013 22:43:04
ema38
seka3232 zao mi je i zbog tebe sto si se razocarala ali glavu gore nemoj plakati onaj odozgo obraduje nas kad se najmanje nadamo znam kako ti je al vjeuj iz iskustva ti kazem ljubim vas sve divne ste i hrabre kroz sta sve mi zene prolazimo i opet izdrzimo. Toncice generacijo isto smo godiste ti si legenda predivna si mi cemo skupa u pobjedu jos malo ej htjela sam te pitati otkada ti pijes tablete meni je rekla od oktobra da ce mi poslati faxsom semu da se javim prije na par dana mnz pa cemo se kao dogovoriti
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.9.2013 12:26:15
toncica
ema38 mila hvala ti na lijepim rijecima. Meni je isto tako receno da se javim kad stigne pa ce mi reci kad da pocnem sa mikroginonom . Trebala bih sema biti gotova pocetkom mjseca oktobra. Ja sam ih prosli put pocela piti 7- i dan od ciklusa . Ja svoju ocekujem za dan dva . Onda trebam odraditi hormone . Naravno mila idemo u zajednicku borbu , a nadam se i u pobjede za nase male
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.9.2013 21:08:22
toncica
Dobro vece koke moje . Gdje ste mi sve pobjegle . Vikend je pa se sve razbjezale . Moja stigla popodne . Sutra ujutru odoh da uradim hormone . Kad se vratim zvacu u BL . Sve redom
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.9.2013 11:34:34
no idea
cure moje, kako ste mi? mrmot, draga, žao mi je...nemoj se predati, glavu gore i u borbu do cilja... ostale cure, sve vas grlim! zna li neko gdje se u bl može odraditi insulinemija? ako je ko to radio, bila bih zahvalna da mi da sve informacije...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.9.2013 13:31:47
lavsaturn
Prije par dana sam radila inzulinsku rezistenciju.Radi se u laboratoriji na Paprikovcu, besplatno.Izvade ti krv, pa trebas jesti i od momenta jela ponovo ti vade krv nakon dva sata.Najbolje ti je da njih nazoves, evo ti broj tel. 051/342257.Tako sam i ja s njima sve telefonski provjerila i dogovorila. Zvala sam Beograd-Jevremovu, narucena sam kod geneticara za Sri., u 15h, pa cemo saznati tada vise korisnih inf., nadam se.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.9.2013 14:03:20
no idea
lavasturn, hvala, draga puno na info...zvala, rekli da dođem sa uputnicom od porodičnog, pa ću i to odraditi! nadam se da će tvoji nalazi iz Bg biti ok pusa
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.9.2013 17:11:15
toncica
lavsaturn draga moja sretno kod geneticara . Nadam se da ce sve biti ok . Javni nam se da nas obavijestis kako si prosla . . Jesi li dobila taj nalaz sto si radila ? Veliki za tebe. Drzim fige i da ve bude u najboljem redu ako bog da . no idea sretno mila i tebi sa nalazom . Kad ides da ga radis ? Ja sam vam moje zenice isla danas i odradila hormone . Nalazi ce biti u srijedu . Zvala sam u BL . Nije jos gotova sema za decembar . Zvace me da mi jave kad pocinjem sa mikroginonom. Sve ostale moje saborke , i mamice
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.10.2013 10:46:40
VTO pacijentica
Evo i mene, nije me bilo nedeju dana, zaglavila sam bolnicu, otisla zbog serklaza, pa dok sam stigla na red smorila sam se bas. Sad sam kuci, pijem antibiotike, imam neki pojacan sekret u kom se nalazi po mao rozikastog, imam osecaj kao da cu da dobijem, iako sam usla u peti mesec i bas me to brine. Ne smem da sedim, lezm uglavnom.. Na Paprikovcu je ledenjaca i ocaj, o hrani da ne pricam, a o odnosima tek.. iz godine u godinu sve je gore. Bas sam razocarana..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.10.2013 11:48:49
zeks
Mrmot draga zao mi je al glavu gore iduci put ce biti bolje,sta si koristila od terapije?Sad ce ti sigurno dati jacu terapiju i nesikiraj se bice to u redu,ja isto prvi put nisam dobro odreagovala na terapiju imala sam samo 5 j.c od toga samo dvije zrele a drugi put kad su mi promjenuli terapiju imala sam 21 j.c od toga 9 zreli tako da mila moja nemoj da brines.Seka 3232 i Aleksandra77 znam kako vam je al glavu gore idemo u nove pobjede,svakim porazom smo jace.Lavsaturn mila navijam da sve prodje ok u Bg.Vto draga probaj se opustiti znam da nije lako al probaj za svoju mrvicu ona sigurno nevoli kad joj se mama brine,Toncice mila kako si ti navijam za uredne hormone.Sve vas ljubim i grlim i ako sam nekoga preskocila izvinite
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.10.2013 13:08:24
seka3232
zeks hvala na podrsci u mart cu ponovo radit sa bozijom pomocu i u mene je isto tako bilo 5 izvadjeno 2 oplodjene nisu kaze ni lose ni naj bolje tako su mi rekli pozzz
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.10.2013 14:42:10
toncica
VTO pacijentica zao mi je mila sto si to sve morala da prezivis . Mila moja samo lezi i cuvaj svoju mrvicu , bice to sve ok . Znam da ti nije lako i da brines , ali probaj da ne mislis na to. Znas i sama da nerviranje utice na plod te jako i mazi pupu da bebica poraste . zeks mila moja dobro sam hvala bogu . Cekam da mi jave kad pocinjemsa mikroginonom . Hvala ti mila za lijepe zeljice za hormone . Kako si ti ? Ostale moje saborke zelim vam u ovom mjesecu oktobru puno . Nasim zdravu i laku trudnocu, a mamicama da uzivaju sa svojim . Drage moje svima vam zelim isto sto i sebi da ostvarimo svoju najvecu zelju a to je . Mi smo to ovde sve zasluzile . Sve vas i vasa tonci
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.10.2013 15:12:20
no idea
draga tonči, i tebi ja ću aBd sljedeće sedmice polako početi ganjati nalaze...moram uzeti bolovanje da to sve odradim, ovdje gdje ja živim, na kraju svijeta, ne rade ništa u domu zdravlja, pa moram za većinu stvari u Banjaluku Vto pacijentice, ne sikiraj se samo, lezi, nemoj sjediti, natjeraj se da budeš princeza na zrnu graška, sve će biti ok... sve vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.10.2013 9:55:14
toncica
drage moje. Kako ste mi na ovom tmurnom vremenu? Juce sam podigla nalaz na hlamidiju. Negativan je nemam hlamiduju . Trebao ije i nalaz hormona jutros biti gotov , ali nije . Rekli bice sutra . Eto to vam je najnovije kod mene . Gdje ste se opet sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.10.2013 10:19:22
no idea
evo i mene, dobro vam jutro! tonči, drago mi je da je nalaz ok. za hormončiće sačekaj, nemoj biti nestrpljiva, stvaraš sebi stres bez potrebe. takvo je naše zdravstvo. biće to sve ok, ne brini. kad počinješ sa kontracepcijom?