lavsaturn
|
mrmot Zao mi je sto se tako odigralo, ali bice bolje vec sutra.Nedaj se ti nama tako lako, vrijedi se boriti i borices se skupa s nama.I nikada nisi, niti ces biti dosadna, i nema veze kolika je poruka upucena nama, tu smo jedna za drugu.Mila oporavak uvijek ide sporo, ali cim se krene u nove pobjede odma bude lakse, i adrenalin proradi.Samo napred mila. no idea Drago mi je mila, sto si se odlucila boriti za dalje.I ja sam imala problema i sad ih jos uvijek imam, kakve meni scene sve priredjuje jetrva, a da nepisem sta mi je sve priredjivala dok sam bila trudna, sad niti me zove, niti me podbada, a zivimo 20 kilometara daleko jedna od druge.Bilo je tu svega i svacega ( svekrva mi je umrla, ona na istini, ja na lazi ), ali prvi spontani kad sam imala nije mi vjerovala, vec je htjela da me vodi s djeverom doktorici na pregled da se ona uvjeri da je to istina.Tad je moj muz radio u SLO.To su bile muke, jad i cemer, a ja izgubila trudnocu, izvinite na izrazu, tj. dobila trudove nad WC soljom.To su bile muke, skoro mjesec dana krvarenja, ispadali komadici, da bi doktor na kraju kad sam dobila maltene odljev uradio kiretazu, a za sve to vrijeme sargija se po meni, da sam ovo, da sam ono.A da mi nije bilo moje drage majkice, ko zna, mozda bi sada i luda hodala.IZVINI TE na ovome, necu vise o tome.Obecala sam si, budem samo ziva i zdrava, pa ostanem trudna opet, zatvoriti se u kuci i nikada nebiti tu za jetrvu i djevera, jer nemogu opet prolaziti kroz takvu torturu.Zalosno i bijedno sta kako se ponasa kad sam trudna, i to nije bio prvi put. Predala sam papire u fond, pa cemo da vidimo sta i kako dalje.
|