Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ej vi cure iz dijaspore, ja vas podržavam, sad mi donesite nešto iz H&M-a kad budete dolazile u BiH
daj vesela reci hoces trudnicko ili normalno
Vidi ja ti se ponudila a ti trazis Gali
sve ja vas tražim i sve vas ljubim svev ste vi cure super meni nema veze hoćetel mi šta kupiti il ne al grehota je da trudnica danas a porodilja sutra gleda a nema
ej vi cure iz dijaspore, ja vas podržavam, sad mi donesite nešto iz H&M-a kad budete dolazile u BiH
daj vesela reci hoces trudnicko ili normalno
Vidi ja ti se ponudila a ti trazis Gali
pa vesela jel fali nešto...kaži majka mu stara ne moraš fatat po temi... ima kod nas i viška od dosadašnjih posjeta iz dijaspore i to ovogodišnje sve...4 ture dijapore kroz kuću na poršlo...da proslijedimo... nije beg cicija majka mu stara
pokaži prstom tvoje je ...ja častim...
nemoj molim te da mi Šejma ostane gologuza
lako mi je za vas sadbez zeze, znate kako je meni drago kad neko ima, kad može si svašta priuštiti, uvjerena sam da pomaže još bar tri porodice da Bog da svi mi imali i svi svakom pomagali
Nemam ništa protiv dijaspore valjda zato što mi je više od pola familije po svijetu,malo iznovijedaju kad dođu,al hajd da se snosit kad osjetlaju obraz....Po onome što sam doživjela i vidjela po Evropi,dijaspora je definitivno sreća,a to se odnosi na ljude koji rade i imaju....mada i tamo ima grdne sirotinje..