Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Pretis (expres) lonac 30.1.2012 16:12:14
mersiha 77
nanika bas mi je zao doro je da si sad bolje ali to je zbog neznanja rukovanja s istim zato ja i ispitujem da nebih bilo belaja pusa za tebe velika
RE: Pretis (expres) lonac 30.1.2012 16:15:02
nanika
Mersiha hvala ti , samo pazi, bas treba biti oprezan
_____________________________ Curica 2006 Dečko 2009
RE: Pretis (expres) lonac 30.1.2012 16:23:28
Lady26
Od onog tvog slucaja, uvijek stavim krpu preko poklopca da ne moze "prsnuti" kad ga otvaram
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Pretis (expres) lonac 31.1.2012 8:41:43
lirio
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Ja koristim tefal - pretis lonac, i kupljen u Merkuru na Stupu. Lahko pravo za rukovanje. i moj je ovakav.... skoro svaki dan je u upotrebi i dobar je skroz...slusa pravo
_____________________________ Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...
RE: Pretis (expres) lonac 31.1.2012 8:55:37
mersiha 77
lirio i moj je isti ja juce kuhala grasak s mesom ma odlican je nasla sam na cika googleu upotstvo na nasem jeziku
RE: Pretis (expres) lonac 31.1.2012 9:30:03
Neca xxx
Nanika, a sta je bilo sa pretisom. Da i ja pazim. Moj je Lagostina od 7 l i super mi je. Samo treba voditi racuna da se smanji pritisak unutar lonca prije njegovog otvaranja i mislim da ne bi trebalo biti problema. I ja bih uvijek investirala u neki kvalitetniji pretis lonac, nekako mislim da su manje sanse da se nesto nepredvidjeno desi. Barem se nadam.
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:29:00
Visnja RR
nađoh temu koji pretis da uzmem
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:29:35
teacher75
lagostina
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:30:03
teacher75
IZVORNA PORUKA: Neca xxx Nanika, a sta je bilo sa pretisom. Da i ja pazim. Moj je Lagostina od 7 l i super mi je. Samo treba voditi racuna da se smanji pritisak unutar lonca prije njegovog otvaranja i mislim da ne bi trebalo biti problema. I ja bih uvijek investirala u neki kvalitetniji pretis lonac, nekako mislim da su manje sanse da se nesto nepredvidjeno desi. Barem se nadam. evo i neca se slaze
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:31:56
teacher75
IZVORNA PORUKA: Dida79 IZVORNA PORUKA: Hanady RR Ja da nemam pretis ja nikad ručka imala nebi...sem ponekad kad može pravo u pećnisu bez kuhanja u pretisu...tipa pita...a sve ostalo pretis pa peci Podapisujem Ne znam kako bi sve stigla fb,rr,djidji midji da nije pretisa. Mora se nesto jesti evo i hanady nahvali pretis, a tamo na temi meni kontru puca
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:32:03
koka i po
ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala.
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:33:16
teacher75
IZVORNA PORUKA: koka i po ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala. pa koji su imali? treba kupit kvalitetan a ne neko smece pa da rizikujes i paziti kod rukovanja naravno
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:34:56
koka i po
veze nemam
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:35:49
teacher75
moja mama godinama ima lagostina pretise i nikad nikakav problem s njima nije imala a bas ih cesto koristi. kad sam se udala ona mi je kupila isto lagostina, kaze da su najbolji
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:37:40
Skvo RR
Ja imam Tefalov....samo jos kafu nisam kuhala u njemu
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:37:57
Visnja RR
moj je ovakakv...prastari... i kunem se u njega...ali mu ručka ...pukla tj napukla
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:38:31
bebacha
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: koka i po ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala. pa koji su imali? treba kupit kvalitetan a ne neko smece pa da rizikujes i paziti kod rukovanja naravno et moj pretis je jeftinm25KM bio a sluzi me vec 6 godina i nikad nijedan problem nije napravio
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:39:25
bebacha
IZVORNA PORUKA: Skvo RR Ja imam Tefalov....samo jos kafu nisam kuhala u njemu meni je na izgled i na opis fantastican i delimano isto al ja se razocarala u delimano tavu pa mi sad i pretis manje drag
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:39:36
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: koka i po ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala. pa koji su imali? treba kupit kvalitetan a ne neko smece pa da rizikujes i paziti kod rukovanja naravno et moj pretis je jeftinm25KM bio a sluzi me vec 6 godina i nikad nijedan problem nije napravio važno je na kojoj se temperaturi kuha i da nije prepunjen vodom
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:39:43
teacher75
IZVORNA PORUKA: Skvo RR Ja imam Tefalov....samo jos kafu nisam kuhala u njemu e i oni su super
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:40:23
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR moj je ovakakv...prastari... i kunem se u njega...ali mu ručka ...pukla tj napukla ovakav su moji imali nekad, ne znam jel jos u zivotu
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:41:07
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: koka i po ja sam svoj poklonila. poslije tri rucka na plafonu u komsiluku ,u moju kucu pretis lonac neka ne ulazi. hvala ali neka hvala. pa koji su imali? treba kupit kvalitetan a ne neko smece pa da rizikujes i paziti kod rukovanja naravno et moj pretis je jeftinm25KM bio a sluzi me vec 6 godina i nikad nijedan problem nije napravio važno je na kojoj se temperaturi kuha i da nije prepunjen vodom ja uvijek pazim na oznaku unutra-dokle se moze nasuti voda i cim prosisti smanjim na dvojku
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:45:32
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Visnja RR moj je ovakakv...prastari... i kunem se u njega...ali mu ručka ...pukla tj napukla ovakav su moji imali nekad, ne znam jel jos u zivotu kod moje mame jos u životu ...ima mu bar 35 godina... proizveden u Vogošći a moj je kupljen odma nakon rata ...ali proizvodnja nije Vogošća nego Rudo....isti kao ovaj vogošćanski i eto 17 godina odličan... samo ručka pukla
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:46:32
teacher75
sve sto se nekad pravilo je bilo kvalitetno a ovo sad novo se bas mora paziti sta je i odakle je
RE: Pretis (expres) lonac 10.8.2013 13:50:30
mala_sa
Tefal, super pretis
_____________________________ Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.) Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake