Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moj je Lagostina od 7 l i super mi je. Samo treba voditi racuna da se smanji pritisak unutar lonca prije njegovog otvaranja i mislim da ne bi trebalo biti problema. I ja bih uvijek investirala u neki kvalitetniji pretis lonac, nekako mislim da su manje sanse da se nesto nepredvidjeno desi. Barem se nadam.
Moj je Lagostina od 7 l i super mi je. Samo treba voditi racuna da se smanji pritisak unutar lonca prije njegovog otvaranja i mislim da ne bi trebalo biti problema. I ja bih uvijek investirala u neki kvalitetniji pretis lonac, nekako mislim da su manje sanse da se nesto nepredvidjeno desi. Barem se nadam.
evo i neca se slaze
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
moj je ovakakv...prastari... i kunem se u njega...ali mu ručka ...pukla tj napukla
ovakav su moji imali nekad, ne znam jel jos u zivotu
kod moje mame jos u životu ...ima mu bar 35 godina... proizveden u Vogošći a moj je kupljen odma nakon rata ...ali proizvodnja nije Vogošća nego Rudo....isti kao ovaj vogošćanski i eto 17 godina odličan... samo ručka pukla
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.