Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 15:45:48
chuci
IZVORNA PORUKA: Ramona11
IZVORNA PORUKA: mama_alma
treba mi info našla sam neki apartmn u Podaci, kaže teta blizu studenca jel to blizu plaže, pošto nikada nismo bili u ovom mjestu
Podaca su malo mjesto i prilicno mirno za ovaj period sezone. Od Studenca do plaze je 5 min. pjesice. Gradac je 5 min autom i odlicno mjesto za malo vise dogadjanja, dobre klope i setnju Mi smo se vratili u nedjelju i bas nam je bilo lijepo. Pravi odmor. Sto je najbitnije nije krkljanac u Podacama na plazi pa se u svako doba moze ugrabiti malo hlada za djecicu.
od studenca do plaže je 5 min pješke. sa plaže nazad do stsudenca je 15 minuta pješke.
traži dalje mama alma. ja ne bih s djecom u podaca ako nije smještaj skroz ispod magistrale. ja bila sama s mm jedne godine, prva kuća do silaza na plažu direktno na magistrali i baš bi nezgodno bilo s djecom vraćati se s plaže. studenac je još 2 min dalje bio po magistrali.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 17:19:16
animagical
IZVORNA PORUKA: hanabanana
ma i meni da je da nađem nešto bliže plaži ne moram baš biti na plaži, ali ne moram ni na magistrali
Podace su sve ko uz nos. Znači, kad zoveš Podace pitaš: jeste li na plaži?
Ako je kod studenca, onda je haman na magistrali.
S dvoje djece vraćat se s plaže tako uz nos....ne znam, ja ne bih.
ma, neću tražim dalje, nema govora samo sam zamilsila taj fil sa svim onim dušecima, tikvicama, kanticama, ma kakvi hvala
jao, ja sam u podace isla sa 30 sedmica trudnoce a brdo...covjece...za porodice s velikom djecom ili parove bez djece je sasvim ok, uopste ne skontas da je brdo...ali s kolicima, kamionima, slaufima, bazenima i skalamerijama ja idem samo na ravno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 22:18:05
vila_7
mi nemamo pasose pa kontala u NEUM ..... e sad kazu da jedino moze kroz te neke SVITAVE i da je put katastrofa!!!! Ima li ko iskustva i sa putom i kako je u Neumu?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 22:28:53
vila_7
pretpostavila sam jer bas puno citam da se svi zale..... Meni je stvarno za nepovjerovati da znaci ja sad koja nemam pasos bukvalno ne mogu nigdje ljetovati pa ni u svojoj drzavi
Da li je neko pravio sad pasos, za koliko bude?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 22:29:10
Adana
Vila_7 put jeste malo duzi, uzi, krivudav, malo dosadan, ali sve u svemu OK... Ja sam isla prvi put nekad 2004. godine, i kada je Asja imala 2 godine, i gotovo je prespavala put u oba pravca. Na jednom mjestu usput ima i cesma s pitkom vodom, taman da se malo osvjezi i noge protegnu. Samo voditi racuna da ima goriva u autu jer usput nema pumpi... Ali nista strasno kako inace raja to preuvelica. Neum kao Neum nije toliko los. Ima se i gdje proset_ati, ima i prodavnica, uglavnom moze proci ako se ne moze nigdje drugo. :) Nikada ne bi bio moj izbor, ali smo i mi silom prilika birajuci izmedju nigdje i Neuma izabrali Neum, i obzirom koliko nisam htjela da idem ispalo je sasvim OK. :) Imas u mojim albumima slike, mislim album ''more 2010'' ili tako nesto. :) Mislim da s ehotel ispod kojeg smo se kupali zove Zenit, smjestaj je bio druga kuca od plaze, uz samo more...
< Poruku je uredio Adana -- 31.7.2013 22:30:28 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.8.2013 0:22:39
Selminja
Mi smo slucajno jednom krenuli Svitavom, dok smo bili na moru ja sam samo brigala kuku majko kako cemo se vratiti, odmorila sam se tek kad smo kuci dosli S djecom se ne bih usudila, sami da idemo mozda i bih.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.8.2013 1:24:17
milenium
vilo u neumu ti nema gužve,tako mi reče jedna koja je išla s djecom prije tjedan dana.
mama alma,prošle god je netko stavio odličan kontakt za podace,al tko će to nac sad u ovoj gužvi stranica. sutra ću pokušat nać pa pa ti javim,mislim da znam otprilike gdje je.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.8.2013 1:32:44
Honey3
IZVORNA PORUKA: vila_7
tebi i Asji Ma nije nam ni auo kako treba pa bas me strah krenuti tim putem a ne znam koliko se ceka za pasose kad bih ih predala ovih dana
Pasosi se cekaju mjesec dana,tako su meni rekli,mozda bude koji dan ranije...a sto se tice puta preko Svitave,mi smo isli par puta,pa eto onako,isli sa djecom,nista nam nije bilo,samo sto ti kazu naspi dovoljno goriva,a moze se izdurati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.8.2013 20:32:50
mama2009
evo mene, home sweet home, prelijepo nam je bilo, odmorili, Dena odusevljena se vratila ....."poznati" domacini za nas smjestaj u Drveniku su pini do sredine septembra, al vec vidim mnogi su stavljali link za kontakt. Evo vam slika kliko je udaljeno od plaze
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.8.2013 21:35:31
esmina i bebina mam
Bili mi prošle godine .Čisto je ...hrana solidna.More je čisto kao i plaže i baš se ima gdje šetati..do Promajne u jednom pravcu ili do Baške vode u drugom:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2013 9:07:35
elmaL
Mi ćemo izgleda u Orebić, našli smo nekoliko povoljnih apartmana, ali nismo nikad prije bili tamo
Jel bio neko od vas, kakvo je? Plaža, mjesto i sve ostalo ?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2013 9:16:05
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: vila_7
pretpostavila sam jer bas puno citam da se svi zale..... Meni je stvarno za nepovjerovati da znaci ja sad koja nemam pasos bukvalno ne mogu nigdje ljetovati pa ni u svojoj drzavi
Da li je neko pravio sad pasos, za koliko bude? [/quotepasosi budu za tacno 21 dan mi ih podigli sad u subotu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2013 11:18:02
tajcika
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija
Da li je neko bio u depadansima hotela Alem, Baško polje, prijateljica mi ide s curicom, interesira je čistoća i hrana
bila je od mm-a rodica sa porodicom, super im je bilo
solidan smjestaj,hladovina vrijedi klime, TV u depadansama nema,balkoni okrenuti prema moru ( koliko se more vidi od borovine ili od pozizije depadanse preporucujem depadanseu VIS ili PAPUK nekako ima najbolju lokaciju)hrana ok, dorucak svedski sto, vecera izbor tri glavna jela ( dobije se na noc prije da zaokruzite) supa, salata i hljeb samoposluzivanje,desert je neki kolacic ili voce, uz veceru imate jedno pice 0,2 ( preporucujem mineralnu jer sokovi i nisu nesto),imate akciju u ovom periodu od 10-17.08.2013. 64 KM po osobi djeca imaju popust 40% prvo dijete 50% dijete do 12 godine,6 KM imate osiguranje po osobi+ boravisna taxe eto.....