|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
6.8.2013 15:00:41   
Ilhana RR
Kakve su cijene u Cg za sobe/apartmane?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4351
6.8.2013 16:01:47   
assmiras
Mi smo odustali od Orebića, ipak idemo ka Trogiru :)
Rezervisali smo u Seget Donji , hotel Medena kod Trogira. Ako je neko bio i zna kako je , neka javi. Idemo aBd 10.-og. Jedva cekam user posted image

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 4352
6.8.2013 19:57:45   
Miracle*3

IZVORNA PORUKA: assmiras

Rezervisali smo u Seget Donji , hotel Medena kod Trogira. Ako je neko bio i zna kako je , neka javi. Idemo aBd 10.-og. Jedva cekam user posted image

Ja sam bila u Medenoj. Davno istina, ali i tad je bio super kompleks i

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 4353
6.8.2013 19:58:10   
Miracle*3

IZVORNA PORUKA: assmiras

Ja sam bila u Medenoj. Davno istina, ali i tad je bio super kompleks i

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 4354
7.8.2013 9:01:30   
Ma_Ja
Mi planiramo, ako Bog dragi da, krajem mjeseca u Promajnu ponovo.
Vala jedva cekam.Odmor mi je vise nego li potreban...

Sve dolazi samo ako čovjek hoće čekati!

I Would Die For That..

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4355
7.8.2013 9:07:27   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Kakve su cijene u Cg za sobe/apartmane?

Kolegica s posla se juče vratila iz H.Novog. Veliki apartman (za njih 5, kao trosoban stan) plaćali 40 EUR.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 4356
7.8.2013 9:14:57   
Emmy
Joj teacher sto me nasmija sa ovim clankom, genijalno, vala su prenapuhivali situaciju, mi u Bosni nekako uvijek preventivno pocnemo nesto osudjivati na propast, uglavnom nista pozitivno, a da se nadovezem da je i nama vlasnica kuce u koju godinama idemo smanjila cijenu ove godine, jupiiiiuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu Ma_Ja)
Neposredna veza do poruke: 4357
7.8.2013 9:17:10   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Emmy

Joj teacher sto me nasmija sa ovim clankom, genijalno, vala su prenapuhivali situaciju, mi u Bosni nekako uvijek preventivno pocnemo nesto osudjivati na propast, uglavnom nista pozitivno, a da se nadovezem da je i nama vlasnica kuce u koju godinama idemo smanjila cijenu ove godine, jupiiiiuser posted image

u pravu si, a znas sta, meni jos i bolje da manje bosanaca ide, manja guzva na plaziuser posted image nek odu u cg pa ce dogodine opet pokunjeni u hrvatsku da se vrate

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 4358
7.8.2013 10:03:39   
Samija moja
Idemo u Ulcinj 31 augusta cijena 20EUR za nas 3 tj djete brsplatno privatna plaza parking pa nadam se da ce biti ok

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4359
8.8.2013 1:55:11   
esmina i bebina mam

IZVORNA PORUKA: mama_alma

IZVORNA PORUKA: bambi7

mi smo u drveniku uplatili, pa šta dragi Bog da, javimo se sa utiscima nakon ljetovanja u hotelu Primus, samo se nadam da nije visoko negdje

bicemo blizu, i nama je prvi put u drveniku, al kazu da je plaza blizu! kad ste vi dole, a i djeca su nam isto godiste, pa da se brckajuuser posted image

Od 17. akobogda, imaš PP

I mi cemo 17-og mozda zaglavimo na granici zajedno hehe

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4360
8.8.2013 7:08:32   
maja78 RR
U drveniku je divno trenutno. Mi se vracamo tada kada vi dolazite. Almic valjda se vidimo taj dan

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 4361
8.8.2013 11:31:39   
MicoTico
Mi ćemo aBd u Drvenik 23.8.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 4362
8.8.2013 23:08:55   
M kao Mama
ove zmske koje su u drveniku (onom gdje trajekt pristaje, nikad ne znam koji je koji) u periodu od 17. do 24. 8. koji nam je znak raspoznavanja, karanfil, okačen o gornji dio kupaćeg, marama oko glave ili eventualno onaj RR znak beba u atu negdje na vidnom, jestu, hahahaha, ozbiljno kako da se nađemo, evo znam Maju, znam esminu i bebinu mamu, kako sa ovim ostalim da se nađemo

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4363
8.8.2013 23:23:50   
bambi7

ove zmske koje su u drveniku (onom gdje trajekt pristaje, nikad ne znam koji je koji) u periodu od 17. do 24. 8. koji nam je znak raspoznavanja, karanfil, okačen o gornji dio kupaćeg, marama oko glave ili eventualno onaj RR znak beba u atu negdje na vidnom, jestu, hahahaha, ozbiljno kako da se nađemo, evo znam Maju, znam esminu i bebinu mamu, kako sa ovim ostalim da se nađemo

veliki drvenik
Mi smo u subotu dole a sad citam najavljuju nekakvo nevrijeme,pih! a jos me i onaj pozar brine, daj Boze kakve kise da se to smiri.

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4364
8.8.2013 23:38:24   
selebriti
Preporucujem Zuljanu, peljesac, hrvatska.

Tu ima plaza koja se zove Vucine. Oko te plaze nemasmjestaja, mi smo autom isli, ima se gdje parkirati.

Ima jedna kafana na toj plazi.

Hladovine puno, cak do mora na nekm mjestima.

Sjedis uz more u hladovni, ljepota.

Prilaz moru je pjescani.

More je malo je reci cisto.

Eto.

E sad, ima. Gradska plaza, okolo kuce, na samoj plazi, kamp, .... Restorancica mozda dva. Ali nama je ovamo blo bolje puno, s djetetom.

Ali cijene smjestaja ne znam.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 4365
9.8.2013 0:53:08   
teacher75
mi smo na vucinu otisli samo jednom i to pjeske, jer je put za unistiti auto dusu dao. bilo nam je podaleko ici pjeske tako da smo bili na gradskoj plazi koja je super za malu djecu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4366
9.8.2013 7:17:42   
tap3ah

IZVORNA PORUKA: selebriti

Preporucujem Zuljanu, peljesac, hrvatska.

Tu ima plaza koja se zove Vucine. Oko te plaze nemasmjestaja, mi smo autom isli, ima se gdje parkirati.

Ima jedna kafana na toj plazi.

Hladovine puno, cak do mora na nekm mjestima.

Sjedis uz more u hladovni, ljepota.

Prilaz moru je pjescani.

More je malo je reci cisto.

Eto.

E sad, ima. Gradska plaza, okolo kuce, na samoj plazi, kamp, .... Restorancica mozda dva. Ali nama je ovamo blo bolje puno, s djetetom.

Ali cijene smjestaja ne znam.

Slaažem se u potpunosti ..... ona plažica je kao iz neke razglednice ..... našu radost kad smo je otkrili ne mogu vam opisati .... jedina mana žuljana je samo jedna ona mala prodavnica. I tad smo placali 30 evrića apartmanćić iznad onog igrališta.

A mi se evo vratili iz Zaostroga .... svaki dan u svakom trenutku ima neko ko sjedi na ulazu s natpisom apartmani. Nije bila neka baš-baš gužva ali nije ni da nema svijeta .... plaže su popunjene ali nismo bili baš jedno na drugom na plaži.

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

Neposredna veza do poruke: 4367
9.8.2013 8:27:44   
teacher75
plaza jeste divna ali je prilaz grozan i za aute a bogami i za sici sa dvoje djece i skalamerijom za plazu. a slazem se da je nezgodno s onim jednim granapom, mi smo zbog toga jeli vani u restoranu jer u granapu nije bilo nista da se kupi a restoran skup i hrana bezveze.ima trgovina u stonu al nam se bilo mrsko voziti do tamo. nama je sve u svemu bilo lijepo u zuljani ali smo bili na gradskoj plazi na kojoj nema prirodnog hlada ali srecom nije bilo prevruce tada kad smo mi bili tamo pa nam nije bio potreban suncobran a lana je uzivala u sitnm pijesku i plicaku. ona te godine nije htjela nikako u more pa nam je i zbog toga vise odgovarala ta plaza nego vucine gdje je duboka voda i kamencici. ipak, ne znam da li bismo opet otisli tamo sada sa dvoje djece, najvise zbog tog granapa jer kuham na odmoru

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 4368
9.8.2013 9:03:04   
selebriti

IZVORNA PORUKA: teacher75

plaza jeste divna ali je prilaz grozan i za aute a bogami i za sici sa dvoje djece i skalamerijom za plazu. a slazem se da je nezgodno s onim jednim granapom, mi smo zbog toga jeli vani u restoranu jer u granapu nije bilo nista da se kupi a restoran skup i hrana bezveze.ima trgovina u stonu al nam se bilo mrsko voziti do tamo. nama je sve u svemu bilo lijepo u zuljani ali smo bili na gradskoj plazi na kojoj nema prirodnog hlada ali srecom nije bilo prevruce tada kad smo mi bili tamo pa nam nije bio potreban suncobran a lana je uzivala u sitnm pijesku i plicaku. ona te godine nije htjela nikako u more pa nam je i zbog toga vise odgovarala ta plaza nego vucine gdje je duboka voda i kamencici. ipak, ne znam da li bismo opet otisli tamo sada sa dvoje djece, najvise zbog tog granapa jer kuham na odmoru

Ma mi mamo i brod, ali smo autom ipak isli, nje nam se problem nikada bilo parkirati. A najlakse nam je autom bilo skalameriju prevesti. Voda je fenimenalna tamo, sve sitni pijesak i kakva duboka voda user posted image

Nikad se boje s djetetom na plazi nisam odmorila.

Ja sam vodila djecu nis one stepenice, imala sam jos jednu user posted image , a mm duseke, torbe i sl.

U vodi sam je ostavljala samu, isla u tu kafanu jer ima tog poijeska i nema kud otici...

Spavala pod onm borovinom kao nikad.

Zato mij plus ide za zuljanu user posted image

Neposredna veza do poruke: 4369
9.8.2013 9:10:09   
selebriti
A sto se tice hrane mi smo sve ponijel. Kupovali smo samo vodu i pive.

Cijeli smo dan bili na plazi tako da smo se hranili pastetama i vocem, a maloj sam ponijela hipp teglice. Kuhali smo veceru...ali rostilj uglavnom.

Na granici nas niko nije pogledao.

Neposredna veza do poruke: 4370
9.8.2013 9:11:50   
teacher75
ma ne mislim bukvalno duboka nego ono nije sve plicak ko na gradskoj plazi. lana se meni te godine bojala mora i bila stalno u plicaku il na pijesku, pravila kule u pijesku pa mi je i zato vise odgovarala gradska plaza. a mi smo prvi dan bili krenuli autom na vucine plazu i lana mi odmah povratila po onom makadamu truckajuci se a mm kukao zbog auta pa smo se na pola puta vratili i drugi put otisli pjeske. nije nam vise palo na pamet da idemo tamo automuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4371
9.8.2013 9:13:38   
teacher75

A sto se tice hrane mi smo sve ponijel. Kupovali smo samo vodu i pive.

Cijeli smo dan bili na plazi tako da smo se hranili pastetama i vocem, a maloj sam ponijela hipp teglice. Kuhali smo veceru...ali rostilj uglavnom.

Na granici nas niko nije pogledao.

mi nikad nista ne nosimo na more tako da smo se bas napatili nadala sam se da cu tamo moci kupiti medjutim piletina u onaj granap dolazi dva puta sedmicno pa ko ugrabi. tako da smo bruku para potrosili na onaj restoran

Neposredna veza do poruke: 4372
9.8.2013 9:13:51   
selebriti
Joj tiki user posted image

Neposredna veza do poruke: 4373
9.8.2013 9:18:17   
teacher75

Joj tiki user posted image

zamisli dosli do zuljane iz sarajeva i nije nijednom povratila i tamo stigli i odlucili da ne idemo u sobu vec pravac na cuvenu vucine plazu da se malo bucnemo, kad lana povrati sve po meni i po sebi- sreca bila je izvadila tad iz sjedalice pa stavila sebi u krilo jer je plakala inace bi i sjedalica otisla u helacuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4374
9.8.2013 9:18:55   
selebriti
A jel ima neki spisak sta se sve moze prenijeti preko granice

Neposredna veza do poruke: 4375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *