Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2013 16:01:47
assmiras
Mi smo odustali od Orebića, ipak idemo ka Trogiru :) Rezervisali smo u Seget Donji , hotel Medena kod Trogira. Ako je neko bio i zna kako je , neka javi. Idemo aBd 10.-og. Jedva cekam
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2013 19:57:45
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: assmiras
Mi smo odustali od Orebića, ipak idemo ka Trogiru :) Rezervisali smo u Seget Donji , hotel Medena kod Trogira. Ako je neko bio i zna kako je , neka javi. Idemo aBd 10.-og. Jedva cekam
Ja sam bila u Medenoj. Davno istina, ali i tad je bio super kompleks i
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2013 19:58:10
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: assmiras
Ja sam bila u Medenoj. Davno istina, ali i tad je bio super kompleks i
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2013 9:14:57
Emmy
Joj teacher sto me nasmija sa ovim clankom, genijalno, vala su prenapuhivali situaciju, mi u Bosni nekako uvijek preventivno pocnemo nesto osudjivati na propast, uglavnom nista pozitivno, a da se nadovezem da je i nama vlasnica kuce u koju godinama idemo smanjila cijenu ove godine, jupiiii
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2013 9:17:10
teacher75
IZVORNA PORUKA: Emmy
Joj teacher sto me nasmija sa ovim clankom, genijalno, vala su prenapuhivali situaciju, mi u Bosni nekako uvijek preventivno pocnemo nesto osudjivati na propast, uglavnom nista pozitivno, a da se nadovezem da je i nama vlasnica kuce u koju godinama idemo smanjila cijenu ove godine, jupiiii
u pravu si, a znas sta, meni jos i bolje da manje bosanaca ide, manja guzva na plazi nek odu u cg pa ce dogodine opet pokunjeni u hrvatsku da se vrate
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.8.2013 23:08:55
M kao Mama
ove zmske koje su u drveniku (onom gdje trajekt pristaje, nikad ne znam koji je koji) u periodu od 17. do 24. 8. koji nam je znak raspoznavanja, karanfil, okačen o gornji dio kupaćeg, marama oko glave ili eventualno onaj RR znak beba u atu negdje na vidnom, jestu, hahahaha, ozbiljno kako da se nađemo, evo znam Maju, znam esminu i bebinu mamu, kako sa ovim ostalim da se nađemo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.8.2013 23:23:50
bambi7
IZVORNA PORUKA: mama_alma
ove zmske koje su u drveniku (onom gdje trajekt pristaje, nikad ne znam koji je koji) u periodu od 17. do 24. 8. koji nam je znak raspoznavanja, karanfil, okačen o gornji dio kupaćeg, marama oko glave ili eventualno onaj RR znak beba u atu negdje na vidnom, jestu, hahahaha, ozbiljno kako da se nađemo, evo znam Maju, znam esminu i bebinu mamu, kako sa ovim ostalim da se nađemo
veliki drvenik Mi smo u subotu dole a sad citam najavljuju nekakvo nevrijeme,pih! a jos me i onaj pozar brine, daj Boze kakve kise da se to smiri.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.8.2013 0:53:08
teacher75
mi smo na vucinu otisli samo jednom i to pjeske, jer je put za unistiti auto dusu dao. bilo nam je podaleko ici pjeske tako da smo bili na gradskoj plazi koja je super za malu djecu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.8.2013 7:17:42
tap3ah
IZVORNA PORUKA: selebriti
Preporucujem Zuljanu, peljesac, hrvatska.
Tu ima plaza koja se zove Vucine. Oko te plaze nemasmjestaja, mi smo autom isli, ima se gdje parkirati.
Ima jedna kafana na toj plazi.
Hladovine puno, cak do mora na nekm mjestima.
Sjedis uz more u hladovni, ljepota.
Prilaz moru je pjescani.
More je malo je reci cisto.
Eto.
E sad, ima. Gradska plaza, okolo kuce, na samoj plazi, kamp, .... Restorancica mozda dva. Ali nama je ovamo blo bolje puno, s djetetom.
Ali cijene smjestaja ne znam.
Slaažem se u potpunosti ..... ona plažica je kao iz neke razglednice ..... našu radost kad smo je otkrili ne mogu vam opisati .... jedina mana žuljana je samo jedna ona mala prodavnica. I tad smo placali 30 evrića apartmanćić iznad onog igrališta.
A mi se evo vratili iz Zaostroga .... svaki dan u svakom trenutku ima neko ko sjedi na ulazu s natpisom apartmani. Nije bila neka baš-baš gužva ali nije ni da nema svijeta .... plaže su popunjene ali nismo bili baš jedno na drugom na plaži.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.8.2013 8:27:44
teacher75
plaza jeste divna ali je prilaz grozan i za aute a bogami i za sici sa dvoje djece i skalamerijom za plazu. a slazem se da je nezgodno s onim jednim granapom, mi smo zbog toga jeli vani u restoranu jer u granapu nije bilo nista da se kupi a restoran skup i hrana bezveze.ima trgovina u stonu al nam se bilo mrsko voziti do tamo. nama je sve u svemu bilo lijepo u zuljani ali smo bili na gradskoj plazi na kojoj nema prirodnog hlada ali srecom nije bilo prevruce tada kad smo mi bili tamo pa nam nije bio potreban suncobran a lana je uzivala u sitnm pijesku i plicaku. ona te godine nije htjela nikako u more pa nam je i zbog toga vise odgovarala ta plaza nego vucine gdje je duboka voda i kamencici. ipak, ne znam da li bismo opet otisli tamo sada sa dvoje djece, najvise zbog tog granapa jer kuham na odmoru
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.8.2013 9:03:04
selebriti
IZVORNA PORUKA: teacher75
plaza jeste divna ali je prilaz grozan i za aute a bogami i za sici sa dvoje djece i skalamerijom za plazu. a slazem se da je nezgodno s onim jednim granapom, mi smo zbog toga jeli vani u restoranu jer u granapu nije bilo nista da se kupi a restoran skup i hrana bezveze.ima trgovina u stonu al nam se bilo mrsko voziti do tamo. nama je sve u svemu bilo lijepo u zuljani ali smo bili na gradskoj plazi na kojoj nema prirodnog hlada ali srecom nije bilo prevruce tada kad smo mi bili tamo pa nam nije bio potreban suncobran a lana je uzivala u sitnm pijesku i plicaku. ona te godine nije htjela nikako u more pa nam je i zbog toga vise odgovarala ta plaza nego vucine gdje je duboka voda i kamencici. ipak, ne znam da li bismo opet otisli tamo sada sa dvoje djece, najvise zbog tog granapa jer kuham na odmoru
Ma mi mamo i brod, ali smo autom ipak isli, nje nam se problem nikada bilo parkirati. A najlakse nam je autom bilo skalameriju prevesti. Voda je fenimenalna tamo, sve sitni pijesak i kakva duboka voda
Nikad se boje s djetetom na plazi nisam odmorila.
Ja sam vodila djecu nis one stepenice, imala sam jos jednu , a mm duseke, torbe i sl.
U vodi sam je ostavljala samu, isla u tu kafanu jer ima tog poijeska i nema kud otici...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.8.2013 9:11:50
teacher75
ma ne mislim bukvalno duboka nego ono nije sve plicak ko na gradskoj plazi. lana se meni te godine bojala mora i bila stalno u plicaku il na pijesku, pravila kule u pijesku pa mi je i zato vise odgovarala gradska plaza. a mi smo prvi dan bili krenuli autom na vucine plazu i lana mi odmah povratila po onom makadamu truckajuci se a mm kukao zbog auta pa smo se na pola puta vratili i drugi put otisli pjeske. nije nam vise palo na pamet da idemo tamo autom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.8.2013 9:13:38
teacher75
A sto se tice hrane mi smo sve ponijel. Kupovali smo samo vodu i pive.
Cijeli smo dan bili na plazi tako da smo se hranili pastetama i vocem, a maloj sam ponijela hipp teglice. Kuhali smo veceru...ali rostilj uglavnom.
Na granici nas niko nije pogledao.
mi nikad nista ne nosimo na more tako da smo se bas napatili nadala sam se da cu tamo moci kupiti medjutim piletina u onaj granap dolazi dva puta sedmicno pa ko ugrabi. tako da smo bruku para potrosili na onaj restoran
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.8.2013 9:18:17
teacher75
Joj tiki
zamisli dosli do zuljane iz sarajeva i nije nijednom povratila i tamo stigli i odlucili da ne idemo u sobu vec pravac na cuvenu vucine plazu da se malo bucnemo, kad lana povrati sve po meni i po sebi- sreca bila je izvadila tad iz sjedalice pa stavila sebi u krilo jer je plakala inace bi i sjedalica otisla u helac