Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.7.2013 10:56:25
teacher75
Pozdravljamo vas iz kleka. Evo na plazi pod suncobranom 40 stepeni.smjestaj sasvim OK,velik prostor,2 sobe, dnevna I kuhinja I terasa.10 min.set_njom laganom do plaze.sutra se vracamo abd.na granici nas nisu zadrzavali, nissu imali sta. U lidlu u metkovicima nakupovali svega za 100km,nesto cak jeftinije nego kod nas.kupili I mesa piletine I juneci but pa kuham save nesto brzinski u pretisu :-)
< Poruku je uredio teacher75 -- 29.7.2013 10:57:56 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.7.2013 11:57:38
Ramona11
Evo svjeze info zenice. Jucer se vratismo. Smjesteni smo bili u Podacama, al vjecito furali po Gradcu i Makarskoj. (love za gorivo i parkinge strubili samo tako ) Mjesta na plazama u Podacama i Gradcu ima, moze se naci i u hladu u svako doba. Ko pomislja na Makarsku bolje mu je da ne pomislja . Ono je opci krkljanac. Pa ljudi jos po setalistu i stepenicama redaju peskire i valjaju se ko tuljani jer na plazi nema mjesta za igle kamoli peskira. Isli smo preko granicnog prijelaza Crveni Grm. Pri odlasku cekali sat i pol u koloni, a pri povratku samo projurili. Gledaju dokumente i pozele vam sretan put. Bas mi krivo bilo sto se nisam natrpala svega kao i prethodnih godina. Uglavnom sve je isto. Mozda su malo napucali cijene smjestaja, ali koliko sam primijetila u trgovinama je sve isto kao i prosle godine. Doduse za cigarete ne znam, njih sam odavde ponijela.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.7.2013 12:49:59
palachinken
IZVORNA PORUKA: magbi
Jeli iko isao u baske vodr kakva su vam iskustva muz bi opet u zivogoce a ja bih da promjenim malo
Čovjek na čovjeku pa na još jednom čovjeku Ako ne poraniš sa prvim sunčevim zrakama na plažu, sunčaš se na Biokovu. Od silnog svijeta i voda se zaprlja. Puno je bolja situacija kad se krene prema Baškom Polju, lijepe male plažice, čisto, nije gužva preveć. Baško Polje ima lijepu plažu, a to je 5-10min pjehe od Vode.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.7.2013 17:53:22
nanika
IZVORNA PORUKA: kaktuscic
Hajde nek mi neko posalje kontakt od ovih poznatih iz Drvenika. Mi smo zadnje dvije godine bili u Cakljama, ali sad ne mozemo naci dole nista slobodno... Inace meni su Caklje najljepse radi mira i blizine Podgore. 15 min laganom setnjom do Podgore, hehe zna Nanika kako su divne Caklje! Smjestaj je sav skoro u prvom redu, ja nisam ni znala da neki drugi red postoji dok mi nisu rekli. Plaze male, ali nikad guzve na njima... Nasih tamo i nema, mi smo vidjeli po jedno auto svake godine sa nasim tablicama, ostalo su cesi i slovaci.
Caklje su zakon. Cudi me da nisi nasla mjesto . Mi smo rezervisali i jedva cekamo da idemo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.7.2013 18:40:23
MicoTico
IZVORNA PORUKA: magbi
Jeli iko isao u baske vodr kakva su vam iskustva muz bi opet u zivogoce a ja bih da promjenim malo
Mi smo išli 2008 i 2009. u Bašku Vodu. I da , svi govore Baške Vode, što mještani mrze jer je pravi naziv mjesta u jednini Nama je bilo super, ali da je baš gužva jeste. Nama curica ustajala rano, pa bi i mi pooranili na plažu, tako da bi našli super mjesto, inače je , što činka napisa, čovjek na čovjeku.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 8:24:23
assmiras
HAHA, jesi li vec bila ovdje? Mi smo isto rezervisali, danas trebamo potvrdit rezervaciju a dvoumimo se, obzirom da nema klime a i nismo nikog nasli ko je ovdje boravio da nam kaze kako je :).
A obzirom da je sinoc bilo jako toplo, mali nikako nije spavao, razmislljam kako bi to bilo na moru bez klime ;(.... I ako se odlucimo idemo u istom terminu :)
IZVORNA PORUKA: HAHA
IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: damma
damma,kada idete u Orebić?Ako je iza ramazana,možda se sretnemo .
11.08. aBd. a vi?
10-17.08.aBd,mada ćemo u Pernu,ali šetaće se,izleti i to
Haha je li u hotel ides
Bungalovi u sklopu hotela Komodor.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 8:37:08
HAHA
asmiras,nismo bili nikada prije,prvi put nam je.Isto ovako i kod nas bilo,premišljali se i ipak uplatili.U agenciji je službenica mm-u nahvalila jako,pa vidjećemo.Ako se ipak odlučite,vidjećemo zajedno pa kako god .
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 8:55:47
assmiras
asmiras,nismo bili nikada prije,prvi put nam je.Isto ovako i kod nas bilo,premišljali se i ipak uplatili.U agenciji je službenica mm-u nahvalila jako,pa vidjećemo.Ako se ipak odlučite,vidjećemo zajedno pa kako god .
Ma da, vjerovatno ce mo imi tamo :)... vidimo se onda , a ako mi odemo negdje drugo, onda pisi kako je bilo, da mozemo planirat sledece godine. :). Ja inace nikad nisam bila u Orebiću, pa sam malo skeptik, a bilo bi lijepo kada bi nam se neko javio ko je bio. Ono sto me privlaci je da mozemo fino do Korčule brodicom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 12:30:44
selebriti
IZVORNA PORUKA: assmiras
Ma da, vjerovatno ce mo imi tamo :)... vidimo se onda , a ako mi odemo negdje drugo, onda pisi kako je bilo, da mozemo planirat sledece godine. :). Ja inace nikad nisam bila u Orebiću, pa sam malo skeptik, a bilo bi lijepo kada bi nam se neko javio ko je bio. Ono sto me privlaci je da mozemo fino do Korčule brodicom
Ja sam bila u hotelu i super je klopa fenomenalna. Cijena ekstra.
Bungalovi ne znam kakvi su.
Do orebica je 2km, greba auto, jer nije setaliste, ali se moze setati rema kucistu, lovistu i vignju.
Meni kAo djevojci je bilo bezze, ali sada bi vrlo rado tamo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 13:29:18
tajcika
Orebić je krasno mjesto za miran odmor i toplo ga preporucujem, ovi bugalovi o kojima govorite su dvije dvokrevetne sobe sa mini kuhinjom i wc te malenom terasom, polupansion je u restoranu hotela, obzirom na cijenu ne ocekujte nesto specijalno, a opet svi su individualci pa nekome je super a nekome ne, mana Perna je vjetrovita poprilicno, i na samoj plazi nema bas puno hladovine eto ako nekome sta znaci cijena je 47 KM po osobi i jedno dijete do 12 godina je gratis, a drugo dijete do 12 godina 50% eto ako kome sta znaci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 15:03:47
assmiras
Jesam li dobro skonrala, u bungalovima su dvokrevetne sobe. Bracni krevet ili?
Usput, obzirom da nemaju klimu, a taj vjetar, da li je dovoljno da malo rashladi?
IZVORNA PORUKA: tajcika
Orebić je krasno mjesto za miran odmor i toplo ga preporucujem, ovi bugalovi o kojima govorite su dvije dvokrevetne sobe sa mini kuhinjom i wc te malenom terasom, polupansion je u restoranu hotela, obzirom na cijenu ne ocekujte nesto specijalno, a opet svi su individualci pa nekome je super a nekome ne, mana Perna je vjetrovita poprilicno, i na samoj plazi nema bas puno hladovine eto ako nekome sta znaci cijena je 47 KM po osobi i jedno dijete do 12 godina je gratis, a drugo dijete do 12 godina 50% eto ako kome sta znaci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 15:06:41
assmiras
Mi bismo isto uzeli s klopom, ali me zanima jesu li bungalovi uz hotel ili dalje? Posto bismo morali dolazit u hotel? I da ako si vidjela bunglove, imaju li pogled na more (mislim jesu li terase sa pogledom na more)? I ono sto mog muza zanima, smije li se ispred bacit rostilj
[/quote]
Do orebica je 2km, greba auto, jer nije set_aliste, ali se moze set_ati rema kucistu, lovistu i vignju.
Meni kAo djevojci je bilo bezze, ali sada bi vrlo rado tamo. [/quote]
< Poruku je uredio assmiras -- 30.7.2013 15:07:13 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 15:16:05
ziki
IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: assmiras
Do orebica je 2km, greba auto, jer nije set_aliste, ali se moze set_ati rema kucistu, lovistu i vignju.
Meni kAo djevojci je bilo bezze, ali sada bi vrlo rado tamo.
Mi smo bili na Orebiću i za odmor sa djecom je super. Ima se gdje šetat, imaju i solidnu ponudu izleta brodicama. Ti bungolavi su depadans hotela bellvi(tako nešto) prirodan hlad, ima sladak dječiji bazen (mislim on jedini od hotela u Orebiću) igraonicu.... da ih više ne raklamiram http://www.orebic-htp.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=50&lang=hr
< Poruku je uredio ziki -- 30.7.2013 15:20:25 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2013 15:46:38
selebriti
Ama bungalov su komodorovi, blizu s hotela, odmah ustvari uz hotel, ne sjecam se jel gledaju na plazu, fakat, a to za rostilj mislim da moze, al opet, nazov hotel pa pitaj
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 10:47:00
tajcika
bungalovi hotela Komodor su cca najdalje 300m od plaze, mislim da se rostiljati ne moze ako je rijec o otvorenom plamenu znaci elektricni rostilj vjerovatno da, smjestaj je onako kako i prilici cijeni nista posebno, ako budete zeljeli malo vise info imam stranku kja boravi trenutno u ovom periodu dole pa bi trebala da se vrati 03.08. i onda mogu dobiti konkretne povratne informacije
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 12:23:09
Ramona11
IZVORNA PORUKA: mama_alma
treba mi info našla sam neki apartmn u Podaci, kaže teta blizu studenca jel to blizu plaže, pošto nikada nismo bili u ovom mjestu
Podaca su malo mjesto i prilicno mirno za ovaj period sezone. Od Studenca do plaze je 5 min. pjesice. Gradac je 5 min autom i odlicno mjesto za malo vise dogadjanja, dobre klope i setnju Mi smo se vratili u nedjelju i bas nam je bilo lijepo. Pravi odmor. Sto je najbitnije nije krkljanac u Podacama na plazi pa se u svako doba moze ugrabiti malo hlada za djecicu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 13:34:13
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Ramona11
IZVORNA PORUKA: mama_alma
treba mi info našla sam neki apartmn u Podaci, kaže teta blizu studenca jel to blizu plaže, pošto nikada nismo bili u ovom mjestu
Podaca su malo mjesto i prilicno mirno za ovaj period sezone. Od Studenca do plaze je 5 min. pjesice. Gradac je 5 min autom i odlicno mjesto za malo vise dogadjanja, dobre klope i setnju Mi smo se vratili u nedjelju i bas nam je bilo lijepo. Pravi odmor. Sto je najbitnije nije krkljanac u Podacama na plazi pa se u svako doba moze ugrabiti malo hlada za djecicu.
ja podaca ne volim, meni su ruzno mjesto, doduse nisam bila tamo ima sigurno 10 godina
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 14:11:11
M kao Mama
ama, meni je ove godine totalni horor oko traženja smještaja, iznenada sa dobila 5 dana godišnjeg i spojit ću sa Bajramom i vikendima i da mogu djecu na more da odvedem, nikada nisam išla na slijepo, ali ove godine evo ispade ovako, gdje god sam nazvala sve je zauzeto ilisu cijene ludilo, evo kod ove tete ima slobodno i cijena je više nego pristojna, pa sam zato pitala za mšljenja, hvala u svakom slučaju
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 14:23:43
megi
Alma
podace su ok kad si smjesten blozu plaze a imaju dvije plaze i ima na njima hlada, a blizu su ti brist. gradac sve mozes setajuci e ne znam gdje je studenac ako je na magistrali onda ti se do plaze ima spusteti do jeden stepenicama njih 50-tak do druge izmedju kuca - taj put je ok
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.7.2013 15:06:48
Adana
Mama Alma Podace su bas bas male i gotovo nema nista u njima. I uglavnom su brdovite... Plaze imaju dvije, Jedna prema Bristu, a druga prema Makarskoj... Niasu lose uopste, ima i hlada, i klupa, i tusevi, i kabina za presvlacenje, i mali kafic, sladoled. :)
Eh, sada, Studenac je na magistrali. Na strani ceste koja vodi prema Makarskoj. Ima tu i trafika, i jos par onih dzidzara. I odatle se silazi do plaze, sto znaci od plaze nazad uzbrdo. Nije mnogo daleko, ali da imas u planu sunce, dvoje djece i sta vec nosite na plazu.
Vjerujem da se mozda moze naci i smjestaj uz plazu. I znam da inace Podace nisu skupe uopste. Happymum je bila tamo pa pitaj za info o smjestaju. :)
Podace su set_nicom povezane sa Gracom... Osvjetljeno, imaju klupe usput, lijepo... Ali nije bas blizu, ima s epofino proset_ati. :) Tako da je lakse otici autom do Graca pa proset_ati. ;)
< Poruku je uredio Adana -- 31.7.2013 15:12:20 >