|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kuhinja
18.7.2013 11:06:01   
maxus svratila
elmal n emogu nikako na suprotnu jer tu mi ide sudoper i masina za sudje i to je to, mogu samo naprijed......

mala sa vidjet cu i tu mogucnost, radit cemo je u prljavo bijeloj boji, ne ovoj, maknut cu police a nek mi prosire elemente........
imam ogucnost za frider naprijed, ili lijevo.....
mozda je bolje naprijed, jer mi lijevo bas zatvori prostor......

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 401
18.7.2013 11:07:27   
mala_sa
Evo kako je planski rjesena nasa kuhinja; takodjer smo imali problem sa stolom jer su nam dnevni i kuhinja totalno odvojeni (pa mi se nije dalo svaki dan noiti hranu u dnevni na trpezarijski stol).

user posted image

user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 402
18.7.2013 11:12:22   
maxus svratila
ih mala kod tebe je to bas super, imas dva pravca i hajd.......

nego, jel s emoze odvod za masinu za sudje malo "dalje vodit", i dovod, kako se to postavlja, jel mora direktno ici?

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 403
18.7.2013 11:28:12   
shpagica
IZVORNA PORUKA: elmaL

shpagice, kuhinja kao kuhinja je fina, meni se jedino ne svidja radna ploča i to što su spušteni ovi gornji elementi gotovo da dodiruju radnu ploču.

maxus svratila da li bi mogla frizider prebaciti na suprotnu stranu, ljepše bi izgledalo da je ispred šanka čistina, možda bi bilo skladnije, frižider mi nekako dođe kao prepreka user posted image

:) ova na slici je nemontirana, gornji elementi su polozeni na donje :)

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 404
18.7.2013 11:33:27   
elmaL

IZVORNA PORUKA: shpagica

:) ova na slici je nemontirana, gornji elementi su polozeni na donje :)

pa ja sve kontam mene oči zezaju, nije mi jasno user posted image user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 405
18.7.2013 11:39:20   
elmaL

mi u vikendici imamo ovakav ugaoni elemenat, i stavili smo vrata kao cik-cak ne znam kako bih opisala, nemam sliku, kao prelome se na mjestu ugla.

evo nadjoh isti oblik kuhinje koji imamo, znači samo donje elemente, jer je potkrovlje, i gor e2 police, ali za ova ugaona vrata isto ovako izgledaju a kad se otvore otvaraju i ovaj dio desno, gdje sad nema ručke, tako da su nama praktična.
user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 406
18.7.2013 11:45:20   
shpagica
IZVORNA PORUKA: shpagica

user posted image

mada bih rado cula sugestije i na temu izgleda :)

Palachinken, kakvu bi ti radnu plocu stavila na ovakvu kuhinju?

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 407
18.7.2013 11:50:27   
mala_sa
Maxus mozes odvod voziti fleksibilnom crijevom, ali ne puno max 20cm (dok ti se ne uklopi), jer u biti masina se uvijek stavlja najblize moguce odvodu i dovodu vode.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 408
18.7.2013 11:50:38   
Lulu_08
Mi imamo drveni kuhinju od hrasta, duplo radjenu kao u "hodniku" da se nalazi. Ima mnogo elemenata u malo prostora, a obzirom da nemamo shpajz super su nam ti elementi dosli.

Kada bih pravila novu kuhinju, opet bih od drveta samo u ravnim plocama jer mi se vise svidja izgled.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 409
18.7.2013 11:51:34   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: palachinken

shpagice, meni je, dispoziciono, tvoja kuhinja skroz OK. I nije bezveze imati ugradbenu rernu iznad radne ploče, bit će ti kasnije drago da se ne moraš saginjati :)
Razmisli, šta "gubiš" ako su ploča i rerna na različitim mjestima? 60cm radne površine. Ništa posebno. Dobijaš zato set_ od tri ladice ispod ploče koje zlata vrijede u svakoj kuhinji.
Znači, meni je ovo OK, tehnološki...visoki blokg /frizider, ugradbene pećnice, ormari/ pa niski blok. Sad što se tiče rasporeda ladica/ormarića...probaj da ti ubace izvlakač oko radne ploče, može i onaj od 15cm, i on je praktičan...
Dizajn je malo subjektivna stvar, tu se ne bih petljala user posted image

Ovaj gubitak od pola metra može biti " ništa posebno " samo onome ko ne kuha u toj kuhinji nego se hrani vani.
Nije problem gubitka tih pola metra koliko to na ovaj način izgleda nabacano.
Onaj tko ti je dao ovakav prijedlog ne kuha ili nema svoju kuhinju.

< Poruku je uredio hanabanana -- 18.7.2013 11:55:34 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 410
18.7.2013 11:55:14   
shpagica
Da, i koliko je u redu da je rerna naslonjena na frizider?

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 411
18.7.2013 12:04:14   
maxus svratila
user posted image

user posted image

user posted image

evo, moj muzic puzic mi poslo ovu verziju, zanemarite boju....
prva sliak desno i pravo.
druga pravo i lijevo.....

sta mislite,

na ovu lijeu stranu bi isao onda sank, tako da bi mi cijela lijeva strana bila slobodna.

ovo dvoje jedno je sporet, a jedno mikrovalna.......
a ja ga nagovaram da mi i sporet spusti ispod, a mikrovalnu negdje drugo smjesti........

< Poruku je uredio maxus svratila -- 18.7.2013 12:05:15 >

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 412
18.7.2013 12:04:44   
elmaL
kako mi se ovo svidja user posted image

user posted image

E i A=<3

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 413
18.7.2013 12:06:05   
maxus svratila

kako mi se ovo svidja user posted image

user posted image

user posted image user posted image
user posted image

vau, zelim........

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 414
18.7.2013 12:06:30   
elmaL
maxus puno je bolje ovako, drugačije odmah izgleda kuhinja, manje nabacano i skučeno.

E i A=<3

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 415
18.7.2013 12:07:46   
hanabanana
Nije mi jasno...jel tvoja kuhinja radi slovo U?
Zašto će ti šank?
Da li imate ostavu, špajz u stanu ili kuhinja treba i tu funkciju da preuzme?
Da li si razmišljala u ugradbenom frižideru?
Imate li otvor na napu ili ćete uzeti onu na filter?

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 416
18.7.2013 12:09:01   
maxus svratila
i meni se vise svidja ovako, desno odma ide frizder, pa sporet, samo klko je to uredu, ali kao kazu da ce stavit izolaciju........

bolje mi muzic projektova kuhinju, nego majstori....

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 417
18.7.2013 12:11:13   
maxus svratila
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Nije mi jasno...jel tvoja kuhinja radi slovo U?
Zašto će ti šank?
Da li imate ostavu, špajz u stanu ili kuhinja treba i tu funkciju da preuzme?
Da li si razmišljala u ugradbenom frižideru?
Imate li otvor na napu ili ćete uzeti onu na filter?

da da, slovo "U"......nemam ostavu, imala sam ali zbog manjka prostora moram od ostave da napravim ormar, iz hodnika ide ostava.......
nismo mislili uzimat ugradbeni, posto imamo ovaj neki star tek 3 godine, a muz sad rece da cemo mozda i ugradbeni frizder.....user posted image

sank, neki mali ali vise kao sto, jer nemamo trpezarije, pa da jedemo tu....

za napu ne znam, ima neki odzak, ali muz mora pitat projektore jel moze u to napa

< Poruku je uredio maxus svratila -- 18.7.2013 12:18:33 >

Neposredna veza do poruke: 418
18.7.2013 12:17:01   
R&T@
Elma, a ovo

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 419
18.7.2013 12:20:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: R&T@

Elma, a ovo

user posted image

ja imam ovo pored firžidera koji je ugrađen...iste visine itd...i mogu am reći ko ima mjesta za isto preporučujem...
ova ostava mala je super mogućnost da je kuhinja uvijek složena tip-topuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 420
18.7.2013 12:21:31   
elmaL

Elma, a ovo

user posted image

ostadoše mi oči na njemuuser posted image

imam tonu ovih staklenki raznoraznih, ovo se ubilo za mene user posted image

E i A=<3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 421
18.7.2013 12:26:13   
elmaL
shpagice

ovo bi bile moje ideje za radni stol kuhinje koju si postavila, dakle glasam za motiv drveta, jer mi daje notu topline, i meni sa bijelom se odlično uklapa, fino može biti i svijetlija i tamnija nijansa.

Keramički radni sto mi je prehladan iskreno, a ostali su mi nekako lošiji za održavanje, bar iz svog iskustva.
user posted image

user posted image

E i A=<3

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 422
18.7.2013 12:28:23   
R&T@
Imam pun folder zelja i ideja...

Ali moja kuhinja je "na dugu scapu"user posted image

Problem je i sto je prostor bas mali 180x220, sa otvorom od 170 umjesto vrata, a nasuprot je prozor koji ne gleda nigdjeuser posted image
jos ne volim kutne elemente...
ma ljepotauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 423
18.7.2013 12:35:21   
elmaL

Imam pun folder zelja i ideja...

Ali moja kuhinja je "na dugu scapu"user posted image

Problem je i sto je prostor bas mali 180x220, sa otvorom od 170 umjesto vrata, a nasuprot je prozor koji ne gleda nigdjeuser posted image
jos ne volim kutne elemente...
ma ljepotauser posted image

pa eto bar to ''na dugu stapu'' ti može biti plus, da skontaš što bolje idejeuser posted image

a naša kuhinja je 270cm, znači jedan pravac, bez L,U i sl :) doduše stavili smo sa strane 2 velike police, i pored kuhinje imamo ulaz u špajz u koji smo stavili frižider i police, inače user posted image

E i A=<3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 424
18.7.2013 12:50:12   
palachinken

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: palachinken

shpagice, meni je, dispoziciono, tvoja kuhinja skroz OK. I nije bezveze imati ugradbenu rernu iznad radne ploče, bit će ti kasnije drago da se ne moraš saginjati :)
Razmisli, šta "gubiš" ako su ploča i rerna na različitim mjestima? 60cm radne površine. Ništa posebno. Dobijaš zato set_ od tri ladice ispod ploče koje zlata vrijede u svakoj kuhinji.
Znači, meni je ovo OK, tehnološki...visoki blokg /frizider, ugradbene pećnice, ormari/ pa niski blok. Sad što se tiče rasporeda ladica/ormarića...probaj da ti ubace izvlakač oko radne ploče, može i onaj od 15cm, i on je praktičan...
Dizajn je malo subjektivna stvar, tu se ne bih petljala user posted image

Ovaj gubitak od pola metra može biti " ništa posebno " samo onome ko ne kuha u toj kuhinji nego se hrani vani.
Nije problem gubitka tih pola metra koliko to na ovaj način izgleda nabacano.
Onaj tko ti je dao ovakav prijedlog ne kuha ili nema svoju kuhinju.

Kuham, a imam i kuhinju. user posted image
Uvijek je ugradbernu rernu bolje stavljati u gornju zonu, iznad radne ploče, a ispod ladice za tepsije i plehove, krpe i ostalo da je pri ruci.
A kod špagice je kuhinja od 4m dužine. Nije to malo. Smatram da više dobija jednom vertikalom u koju stane sve što ide u kuhinjsku ostavu, nego nekim drugim rješenjem.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *