shpagica
|
IZVORNA PORUKA: elmaL shpagica ja tek sad vidjeh kako treba, a nisam ni prozor upratila, ja mislila slika neka prozor iza sudopere je moja tiha želja, ABD u kući koju ćemo nekad napraviti ću i ja imati nego, sad vidim da imaš pofino radne ploče, možda ti je bolje da ostane pećnica kako je na slici, a kao što kaže palachinken imaš ispod tri ladice koje su vrijedne. a što vam je mašina posebno, zašto je ne možete ugraditi? puno znači za izgled kuhine da je sve fino ukompanovano, ali naravno ako ne može Bože moj. jedan prijedlog, za ovaj ugaoni elemnat, da li bi ti mogli staviti unutra rotacioni dodatak, ne znam kako bih ti opisala, ali ima kao držač vertikalni koji se stavi na sredinu i oko njega okrugla kao ploča koju ti možeš okretati, to je vrlo praktično da tu recimo držiš tepsije, šerpe i sl, i kad ti treba okrećeš tu ploču (obično bude metalna ili neka sl.) dok ne naidješ na ono što ti treba. ovo je mm imao u stanu u Holandiji, ja mislim da nešto slično ima i ovdje, opet zavisi ko ti pravi kuhinju. i za ovaj mali izvlakač, dobro bi bilo da ti stave, ja ga imam i tu držim ulje, sve začine i dosta nekih sitnica, negdje je širine 15-20cm, ali vrlo koristan. moj je odmah do pećnice i ploče tako da mi je zgodno kad kuham hiljadu puta ga izvučem Hej super ste :) ma mi mijenjamo kuhinju, i imali smo neku staru koja je morala posluziti jos koju godinu a kupili smo frizider i masinu novu da imamo. Tako da je sad imam, ne bih da kupujem ugradbenu kad ne moram, sta cu...ionako cu ici na varijantu svjetlije kuhinje valjda nece mnogo da vristi onakva bijela :) A kuhinje mi se svidjaju generalno ovakve mada bih rado cula sugestije i na temu izgleda :)
|