|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kuhinja
1.10.2013 12:18:22   
palachinken
Ne zaista, to nije mal prostor i rješavala sam i manje, uspješno :D
Predpostavljam da je to tamo gdje ste rušili zid dnevni boravak?
Naravno da tu ide retro pult (ilitiga šank, ali ne visoki, nego 90cm, kao radna ploča) i tu je najveći dio radne površine.
Na kontra zid staviš sve visoke elemente, zatvoriš skroz do plafona, na onaj zid između vodu i eto.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 451
2.10.2013 10:35:50   
Hannica
Palachinko tenk ju. user posted image
Mm je bio u firmi gdje smo planirali raditi kuhinju i oni su mu predlozili da to bude ovako, kao na slikama. Zadovoljna sam, svidja mi se, samo sam ja frizider planirala da bude u cosku da se ne vidi ali ne moze nikako. Sad sam u dilemi s bojama, odlucila sam se za smedjo-bijelu kombinaciju, ali je znam sta bi bilo pametno od ove dvije kombinacije, ili mozda neku trecu...
user posted image

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 452
2.10.2013 10:42:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: shpagica

Ima li neko licno iskustvo sa Reik Design-om? Vidjela sam na FB neke fotke, cini mi se da rade kvalitetno. Zna li neko kakvi su sa cijenam, i onako generalno, preporucujete li?

Ja sam svoju kuhinju radila kod Reika. Po preporuci...
Kvalitetno rade, zadovoljna sam i povoljan je.

(odgovor članu shpagica)
  Neposredna veza do poruke: 453
2.10.2013 10:50:12   
emi7908
Hannica kuhinja je super... user posted image user posted image ja strašno volim ove sudopere u ćošku ali eto na žalost kod mene drugačiji raspored pa nisam ništa mogla napraviti..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 454
2.10.2013 10:51:25   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: shpagica

Ima li neko licno iskustvo sa Reik Design-om? Vidjela sam na FB neke fotke, cini mi se da rade kvalitetno. Zna li neko kakvi su sa cijenam, i onako generalno, preporucujete li?

Ja sam svoju kuhinju radila kod Reika. Po preporuci...
Kvalitetno rade, zadovoljna sam i povoljan je.

Pahuljice koliko je kostala tvoja kuhinja i koje su dimenzije. Izvini sto pitam ovako direktno, pitam da mogu i ja traziti dalje ako ovaj nas bude preskup. Gledala sam slike na fb i svidja mi se sto taj reik radi.user posted image Moze i pp.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 455
2.10.2013 10:52:58   
Hannica
Hvala Emi, ali jos nije moja, cekamo da nam izracuna koliko ce kostati, pa ako mogne izaci... user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 456
2.10.2013 11:05:04   
Anoniman
Hanice, imas PP

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 457
2.10.2013 11:09:08   
palachinken
Hannice, AG enterijeri?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 458
2.10.2013 11:10:14   
ananas_ze
i ti Hannice javi koliko metara koliko KM te kuhinje, da znam na sta da racunam, a super je ovo kako su ti predlozili user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 459
2.10.2013 11:16:10   
Hannica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Hannice, AG enterijeri?

Da... Kod njih smo vec radili neke stvari,zadovoljni smo.

Neposredna veza do poruke: 460
2.10.2013 11:17:54   
Hannica

Hannice, AG enterijeri?

Jesi li to Sanjina prepoznala?

Neposredna veza do poruke: 461
2.10.2013 11:18:57   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hannice, AG enterijeri?

Da user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 462
2.10.2013 11:21:52   
Hannica
Nego,otisle ste mi ot,prva ili druga ili mozda neka treca varijanta.user posted image

Neposredna veza do poruke: 463
2.10.2013 11:22:40   
palachinken
Meni je kuhinja relativno ok organizacijom, ne znam prostor pa ne mogu to da sudim(šta ćeš, postavila si, sad moramo komentarisat :) ali ima nekih estetskih detalja koji mi bodu oči user posted image
Sretno vama, pismeno to oni rade

Neposredna veza do poruke: 464
2.10.2013 11:25:34   
Ninushka
Pregledah ovog Reika, i zastade mi dah...ma čovjek može svašta napraviti i od malog prostora najbitnije su pare i sve se da uraditi.

Ehhh kad ću ja kuhinju raditi. Naša je u sklopu dnevne sobe. Tu baš treba mašte i mnogo mnogo novca...

Neposredna veza do poruke: 465
2.10.2013 11:32:42   
Hannica

Meni je kuhinja relativno ok organizacijom, ne znam prostor pa ne mogu to da sudim(šta ćeš, postavila si, sad moramo komentarisat :) ali ima nekih estetskih detalja koji mi bodu oči user posted image

Pa kazi sta bode tvoje strucno oko. Jel to nema vise savjeta za djabe. Znas li neku firmu koja dobro radi a da nije skupa?

Neposredna veza do poruke: 466
2.10.2013 11:44:07   
palachinken

Pa kazi sta bode tvoje strucno oko. Jel to nema vise savjeta za djabe. Znas li neku firmu koja dobro radi a da nije skupa?

user posted image
Ma meni se ne sviđa ovaj tamni ram nikako, napadne prostor smao tako. Ili bih ga radila u svijetlijem drvetu, a najbolje nikako :) A i sve te poličice samo skupljaju masnoću i prašinu po sebi, tako da bih i to out :) Onu varijantu gdje su svi viseći isti, tu bih uzmela (prva, meščini)
Šank ne bih išla visoki, nego 90cm, da sve to, skupa sa radnom površinom bude jedna cjelina, pa onda uzmete stolice odgovarajuće visine, ako mislite tu jesti. Tako bi dobila puno više radne površine. Dalje, mogla bi se i radna ploča tu prebaciti, jer vidim da je napa s filterom (tj ne vidim da ima odvod ili ima ali nece biti skriven?) A onda još dalje, sve bih to pomakla malo više u boravak, da počne s zidom.
Ne bih radila sudoper pod uglom, i tu bih nešto drugačije organizovala, jer ugao pojede prostor.
Tamo gdje je frizider bi malo pretumbala prostor, da ne ide frizider prvo, nego ormar, pa onda ta vertikala ne treba, gledala bih da se sve do plafona zatvori i da dobiješ tako finu kuhinjsku ostavu.
Eto, na prvu

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 467
2.10.2013 11:45:09   
palachinken
A mi radimo s njima i sa nekim tako skupljim firmama :)
Ne znam ove manje, gdje 2-3 majstora rade po kućama, zaista. Ima neki Sakib, njega hvale :)

Neposredna veza do poruke: 468
2.10.2013 11:49:16   
reallove
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo i moje kuhinje,ne znamda li su slike ok,nisam znala boljeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 469
2.10.2013 11:54:57   
ananas_ze
draga reallove bas je velika user posted image da dobiejm ovakvu ne bih se bunilauser posted image
a Hanice moja kuhinja je iznutra bijela, arfom je perem, ide mi na zivce i ne bih bijelu

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 470
2.10.2013 11:58:47   
Hannica

user posted image
Ma meni se ne sviđa ovaj tamni ram nikako, napadne prostor smao tako. Ili bih ga radila u svijetlijem drvetu, a najbolje nikako :) A i sve te poličice samo skupljaju masnoću i prašinu po sebi, tako da bih i to out :) Onu varijantu gdje su svi viseći isti, tu bih uzmela (prva, meščini)
Šank ne bih išla visoki, nego 90cm, da sve to, skupa sa radnom površinom bude jedna cjelina, pa onda uzmete stolice odgovarajuće visine, ako mislite tu jesti. Tako bi dobila puno više radne površine. Dalje, mogla bi se i radna ploča tu prebaciti, jer vidim da je napa s filterom (tj ne vidim da ima odvod ili ima ali nece biti skriven?) A onda još dalje, sve bih to pomakla malo više u boravak, da počne s zidom.
Ne bih radila sudoper pod uglom, i tu bih nešto drugačije organizovala, jer ugao pojede prostor.
Tamo gdje je frizider bi malo pretumbala prostor, da ne ide frizider prvo, nego ormar, pa onda ta vertikala ne treba, gledala bih da se sve do plafona zatvori i da dobiješ tako finu kuhinjsku ostavu.
Eto, na prvu

Trebala si odmah reci da je ruzna, sve si mi pomjerila.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 471
2.10.2013 12:01:47   
Hannica

A mi radimo s njima i sa nekim tako skupljim firmama :)
Ne znam ove manje, gdje 2-3 majstora rade po kućama, zaista. Ima neki Sakib, njega hvale :)

Necu Sakiba, sto god su nam radili Sakibi i njemu slicni ne lici ni na sta, smo firme dolaze u obzir.

Neposredna veza do poruke: 472
2.10.2013 12:03:48   
Hannica
Draga reallove kolika ti je kuhinja, ko moj stan. Tebi bas ne fali prostora ni za sto, ja nes mijem imati case u rezerviuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 473
2.10.2013 12:04:14   
Anoniman
Hanice, da se mene pita(a ne pitauser posted image ) ja bih ovaj sudoper makla iz ugla. Nekako mi kvari ukupni dojam...

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 474
2.10.2013 12:08:39   
sretna_mama

Hannice, AG enterijeri?

Da user posted image

Meni je Sanjin bio simpatija kad sam bila 1.Gimnazije..hahahahaha..on je tad bio treći razred..OMG

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *