Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.6.2013 14:04:05
mamina princeza
mi smo prosle godine bili od 7-15 septembra i bilo je super vrijeme ... dok od 1. do 7. nije bilo lose al nije bilo toliko toplo bilo je vjetra inije se moglo svakidan kupati...mi smo sve dane maksimalno iskoristili ..tako danema tu nekog pravila kako ti se posreci:)
prosle godine je super bio i oktobar ...oko 15 oktobra raja se uveliko kupala :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2013 9:53:11
Hanady RR
mah škorpija i gdje pokaže kišu nema pada temperatura nekih posbenih... ne brini biće divnoooooooo
imače i poršle godine je u periodu od 26.7 do 5.7 bilo u prognozama po 2 dana kiše...al nama nije niti jednom pala
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2013 8:34:31
Alannah
Da li je samo mne strah uplatiti rezervaciju za apartman?Sve razmisljam,zamisli dodjem dole,a ljudi i apartmana nigdje . Jeste li imali kad problema s tim? P.S. ako ko ima kontakt od kakvih apartmana od Gradaca do Makarske,molim vas posaljite
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2013 8:38:32
chuci
IZVORNA PORUKA: Alannah
Da li je samo mne strah uplatiti rezervaciju za apartman?Sve razmisljam,zamisli dodjem dole,a ljudi i apartmana nigdje . Jeste li imali kad problema s tim? P.S. ako ko ima kontakt od kakvih apartmana od Gradaca do Makarske,molim vas posaljite
ja vala nisam ni pomislila šta ako nema kuće. kontam nije neko valjda lud da napravi stranicu, oglasi se po agencijama, priča sa mnom na mobitel a da ne postoji. mi uplatimo svake godine i nadam se da ni ove godine nismo fulali.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2013 20:23:25
nanika
IZVORNA PORUKA: teacher75
mi cemo platiti bungalove 4+1 45 eura u kleku
Tiki hajd mi posalji na pp broj telefona. Mi kontali otici koji dan prije ramazana u Klek. Poslije ramazana cemo 10 dana u Caklje...to sam rezervisala.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2013 8:22:29
chuci
chuci a posto cete platit apartman i gdje je. da nije kod ovih sto smo mi bili jer su oni bas povoljni?
ovo je apartmani čaveliš. oni su kuća na suprotnom kraju žuljana od one vučine plaže. a meni to odgovara jer mi planiramo ići na one male plaže koje su na tom dijelu obale. gledala ja na google maps fino se vide plažice. i mi plaćamo 45 eura. apartman je 2+1. u sobi je bračni krevet i jedan obični, a ima dovoljno prostora i za ahmedov krevetić. ima kuhinja, kupatilo i velika terasa koja je ograđena i na prvom je spratu. doduše ne gleda na more, ali drugi apartman u istoj kući u kojem su moji roditelji ima balkon koji gleda na more ali je na drugom spratu. meni ovaj više odgovara
< Poruku je uredio chuci -- 25.6.2013 8:25:40 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2013 9:41:36
selebriti
IZVORNA PORUKA: nanika
mi cemo platiti bungalove 4+1 45 eura u kleku
Tiki hajd mi posalji na pp broj telefona. Mi kontali otici koji dan prije ramazana u Klek. Poslije ramazana cemo 10 dana u Caklje...to sam rezervisala.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2013 16:20:14
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci
chuci a posto cete platit apartman i gdje je. da nije kod ovih sto smo mi bili jer su oni bas povoljni?
ovo je apartmani čaveliš. oni su kuća na suprotnom kraju žuljana od one vučine plaže. a meni to odgovara jer mi planiramo ići na one male plaže koje su na tom dijelu obale. gledala ja na google maps fino se vide plažice. i mi plaćamo 45 eura. apartman je 2+1. u sobi je bračni krevet i jedan obični, a ima dovoljno prostora i za ahmedov krevetić. ima kuhinja, kupatilo i velika terasa koja je ograđena i na prvom je spratu. doduše ne gleda na more, ali drugi apartman u istoj kući u kojem su moji roditelji ima balkon koji gleda na more ali je na drugom spratu. meni ovaj više odgovara
nije to to, ovaj nas je bio tacno na sredini zuljane i kostao je 30 i nesto eura al studio apartman
Mi se vratili. Oduševljeni. Svi. I djeca, i mi. Hotel je apsolutno prilagodjen djeci. Djecu smo vidjeli kad su htjela ne kupanje i da idu na wc. Prvi put nakon godišnjeg ne trebamo na rehabilitaciju muž i ja. Do godine ćemo opet.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.6.2013 13:58:34
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Gdje u Crnu goru sa malim djetetom? Kakve su cijene uopste u CG? Nama bi trebao apartman za nas dvoje...
manje nego u CRO ali opet sve zavisi šta tačno želiš moji prijatelji se vratili prije 5 dana iz Sutomora...apartamn ko u bajci... s prozora mogu pljunuti na lijepu plažu.... plaćali 16 eura po krevetu plus 16 eura za hranu... (doručak ,ručak, večera)...ali se to rezerviše bar 2/3 mjeseca ranije.... baš jeftino prošli u julu i augustu je krevet 20 eura a hrana isto
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.6.2013 14:10:23
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Gdje u Crnu goru sa malim djetetom? Kakve su cijene uopste u CG? Nama bi trebao apartman za nas dvoje...
Petrovac, meni je najljepši. Čisto radi poređenja cijena sa Hr - moja kolegica ide u avgustu, a bili joj roditelji prije par dana. Cijena apartmana za njih 4 (ona, njm i 2 djece) plaća 40 EUR. Cijene hrane - nešto ko kod nas, nešto čak i jeftinije, pogotovo u većim prodavnicama.Čini mi se da reče da je voće malo skuplje nego kod nas.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.6.2013 14:23:18
djordje5
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Da li je neko išao na more u Hrvatsku septembru? Interesuje me kakvo bude vrijeme. Može li se kupati? Znam da bi trebalo da može ali treba mi pouzdana informacija.
Neco, ja poslednjih 5, 6 godina idem na more u poslednjoj nedelji septembra i budem 2 nedelje. Da, bitno za reći je i to da idem na Hvar. E sad...ovako ti je: noći su pohladne, tako da ide preko mene jorgan, za razliku od jula kad je i plahta teška, jutra su svježa, po danu nema vrućine ali je toplo, i što je najbitnije more je toplo. A nedostatak je što je dan kraći, dosta je kraći.. uvo su ti ukratko karakterisitke.