|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
17.6.2013 12:39:26   
magbi
ima te li iskustva sa albanijom sa dracom ovo izgleda bas lijepo na fotkama

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3876
17.6.2013 12:40:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: magbi

ima te li iskustva sa albanijom sa dracom ovo izgleda bas lijepo na fotkama

ja imama prijteljicu koja je išla poršle godine...
fenomenalno joj je bilo...
povoljno, liejpo, porovod fantastičan...
bili su u hotelu nekom...mislim da će zbog fantazije te i ove godine tamouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3877
17.6.2013 12:41:28   
pocahontas
kakve su prognoze za juli, prva polovina? na accuweather se čini da će biti fantastično ali....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3878
17.6.2013 12:48:59   
magbi
i ja se kontam evo nesto bas sad gledam i nasih par prijatelja je bilo kazu super im bilo a ja evo nasla super cijene sve mislim za nas 4 cijena ko cijena jedne karte za tursku jos bi trebalo na dodat za kartu za tursku doduse suprug je za zivogosce kaze bas se odmorio ono gdje smo bili prosle godine kad si nam ti dala broj a ja nevolim svake godine na isto mijesto

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3879
17.6.2013 13:02:43   
Hanady RR

i ja se kontam evo nesto bas sad gledam i nasih par prijatelja je bilo kazu super im bilo a ja evo nasla super cijene sve mislim za nas 4 cijena ko cijena jedne karte za tursku jos bi trebalo na dodat za kartu za tursku doduse suprug je za zivogosce kaze bas se odmorio ono gdje smo bili prosle godine kad si nam ti dala broj a ja nevolim svake godine na isto mijesto

ja idem opet na isto mjestouser posted image
abd 26-tog sam na plažiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3880
17.6.2013 13:06:42   
magbi
user posted image user posted image user posted image pozz tetu vesnu

Neposredna veza do poruke: 3881
17.6.2013 13:07:58   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image pozz tetu vesnu

prensem user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3882
17.6.2013 20:18:29   
ElmaB
Ako ovi hajvani ne potpisu sporazum u naredna dva dana, nema nam u Hrvatsku nikako.
http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/nebojsa-radmanovic-odbio-ugovor-o-granicnim-prelazima-s-hrvatskom/130617068
http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/hrvatska-bih-treba-da-do-19-juna-rijesi-problem/130617096

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 3883
17.6.2013 21:23:56   
Neca xxx
Da li je neko išao na more u Hrvatsku septembru? Interesuje me kakvo bude vrijeme. Može li se kupati? Znam da bi trebalo da može ali treba mi pouzdana informacija. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 3884
17.6.2013 21:33:13   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Da li je neko išao na more u Hrvatsku septembru? Interesuje me kakvo bude vrijeme. Može li se kupati? Znam da bi trebalo da može ali treba mi pouzdana informacija. user posted image

Divno...
prosle godine ja se odusevila...i da mogu uvijek bih isla tada...

Naravno da se moze kupati i meni (vjecnoj smrzliuser posted image ) bilo ugodnije nego u julu na +40...
Voda jos topla, a na plazi nije pakleno...
Vjerovatno manji sok za organizam...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3885
17.6.2013 21:38:37   
MicoTico

Išla sam 2 puta i bilo super. Mm i ja i njemački penzići na plažiuser posted image Nije vruće, more toplo, jedino što dan kratak.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3886
17.6.2013 22:40:25   
Neca xxx
E hvala vam za info. user posted image Mm predlaže da idemo na more u septembru, a meni je bitno da se možemo kupati. user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3887
18.6.2013 10:26:08   
M kao Mama

ja da mogu ja bih samo u septembru išla, ove godine nas čekaju školske obaveze i septembar na otpada, najboljew vrijeme za more, toplop reporučujem

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3888
18.6.2013 10:51:08   
shpagica
Ne znam, meni je septembar ok, ali ipak se osjeti da je to kraj ljeta. Dan je (pre)kratak, ako slucajno padne kisa sve mirise na jesen i poprilicno je pusto, a ja nekako volim ljeto ljeto i sve sto taj ugodjaj nosi :)

Sa malom bebom ima smisla ici u septembru, pogotovo zadnjih godina kad je lijepo vrijeme i toplo bilo skoro do novembra...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 3889
18.6.2013 12:18:45   
M kao Mama
ne znam mi na plaži znamo biti i do 19 sati, pa nekada i duže, samo se jedne godine desilo da vrijeme nije ok, ali generalno meni je septembar predobar, samo eto sada moramo ganjati neki drugi termin, i tada bude plaža puna beba, i penzića doduše, hahha

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 3890
18.6.2013 17:01:49   
EEDITH

išli sa bebom od 2 mj.i super je,kupali se,nije pretoplo,bebe i penzioneri.......
nažalost sada ne možemo zbog školskih obaveza

< Poruku je uredio eldinky -- 18.6.2013 17:02:11 >

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3891
18.6.2013 17:18:31   
Visnja RR

E hvala vam za info. user posted image Mm predlaže da idemo na more u septembru, a meni je bitno da se možemo kupati. user posted image

prvo asjino more isli smo u septmebru... od 3. septembra do 10. vrijeme bilo fantazija...ni oblacica na nebu... more toplo... njoj 5 mjeseci ....
ali samo 2 dana nakon naeg povratka vrijeme otislo u krajnost.... pa bih ti preporucila do 10.

mada nikad se ne zna

< Poruku je uredio Visnja RR -- 18.6.2013 17:20:19 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3892
18.6.2013 18:05:24   
leona81

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Ako ovi hajvani ne potpisu sporazum u naredna dva dana, nema nam u Hrvatsku nikako.
http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/nebojsa-radmanovic-odbio-ugovor-o-granicnim-prelazima-s-hrvatskom/130617068
http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/hrvatska-bih-treba-da-do-19-juna-rijesi-problem/130617096

rjeseno je i ovo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 3893
18.6.2013 19:41:25   
Alannah
Drage,je li ko bio u Gradacu ili Trogiru-Ciovo? kakve su plaze,ima li hlada,imamo bebu od 8 mjeseci.Jos ne znamo gdje cemo,a u ova dva mjesta ima povoljnog smjestaja.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3894
18.6.2013 20:17:47   
ladyblue RR

ja idem svake godine u junu i septembru. septembar je extra. bolje ne može. nije prevruće a more toplo. fantazija.
juni me zna i prevariti a septembar nikada. preporučujem prvu polovinu, svakako.

< Poruku je uredio ladyblue -- 18.6.2013 20:22:04 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 3895
18.6.2013 20:20:11   
ladyblue RR
ja sutra odoh lagano...jedva čekam...jo da mi je dijete zdravo, sreći ne bi bilo kraja...

< Poruku je uredio ladyblue -- 18.6.2013 20:21:27 >

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 3896
18.6.2013 20:33:50   
aida.

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sutra odoh lagano...jedva čekam...jo da mi je dijete zdravo, sreći ne bi bilo kraja...

bit ce ona ok user posted image uh, po malo ti zavidim user posted image (pozitivno naravno)... kako bih se ja sad bucnula... user posted image

mi ne idemo nigdje ove godine, ne mozemo "pristic" na sve user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 3897
18.6.2013 20:50:52   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sutra odoh lagano...jedva čekam...jos da mi je dijete zdravo, sreći ne bi bilo kraja...

Neposredna veza do poruke: 3898
19.6.2013 7:16:47   
ElmaB

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: ElmaB

rjeseno je i ovo

Znam, hvala Bogu, da se dogovoriše.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3899
19.6.2013 12:50:11   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

prvo asjino more isli smo u septmebru... od 3. septembra do 10. vrijeme bilo fantazija...ni oblacica na nebu... more toplo... njoj 5 mjeseci ....
ali samo 2 dana nakon naeg povratka vrijeme otislo u krajnost.... pa bih ti preporucila do 10.

mada nikad se ne zna

Meni je problem sto mm može tek poslije 10. Ne može ranije u septembru zbog posla. Pa se zato plasim kakvo će biti vrijeme.
Prošle godine smo bili u Turskoj u drugoj polovini septembra i vrijeme je bilo idealno, more toplo, ali je i dan osjetno kraći.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *