|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  221 222 [223] 224 225   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
13.6.2013 19:12:26   
MicoTico
Hej mršavice!
ja sam dobra baš, jedem često, ali male porcije i bez hljeba.
Danas sam baš malo jela jer nisam stigla nikako od posla, sve nešto sitno i "usput" . Valjda mi se neće glad probuditi noćasuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5551
13.6.2013 19:17:49   
MicoTico
Još jelovnik svoj današnji da napišem:
- voćni šejk (banana, mlijeko, malo vanilije-ona mahuna)
- kafa
- jabuka
- presovane rižine pahuljice, ja ih zovem stiropor user posted image i pola litre jogurta nemasno
- salata od krastavaca i zeleni čaj

Slabo, ali nisam stigla. Biće kvalitetnije sutra valjdauser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5552
14.6.2013 7:58:59   
canim
Jutircc.....
Ja evo kaficu sebi pravim pa da se opet tuspasim.

MicoTico ti pocela ko Reallove da jedes user posted image ja nesto ne vidim kod tebe glavni obrok, sve neki medjuobroci user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5553
14.6.2013 8:03:05   
bebaa
evo da se i ja tuspasim....pijem kaficu,jutros vaga sluša,sviđa mi se ali sačekat ću da posjetim jedno mjesto pa vam prijavim težinu.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5554
14.6.2013 8:18:42   
veki_aki
jutro mrsavice!
Ja se ne stigoh jucer vagati, pa nista ne prijavljujem, a evo 3 petka za redom sam stajala na istomuser posted image U pon javim stanje, ili utorak, a do tad se moram pazitiuser posted image
MicoTico pa zeno na cemu ti prezivi danuser posted image Meni bi sve to zajedno mogao biti mozda dorucakuser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5555
14.6.2013 8:59:29   
bebaa
66,5 kg. moram malo povesti računa,dosadilo mi natezat se u gramima....

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5556
14.6.2013 10:10:27   
veki_aki
Jesi sigurna di posjetila jedno mjestouser posted image
Ajmo si zajedno zadati - 1kg do next petkauser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5557
14.6.2013 11:13:00   
kaktuscic
Evo i mene, jutros 65 kg, izgleda da od mene nema nistauser posted image nemam vise ni volje da mrsam... kupit cu si jednodijelni kupaci kostim user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5558
14.6.2013 14:18:14   
veki_aki
user posted image za mene umjesto cokolade rucak zasladila jagodama sa jedva kojim zrnom secera
Ne bude li bar 1kg u - u petak sljedeci odrezat cu ove slaufe sa sebeuser posted image

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 5559
14.6.2013 21:19:07   
MicoTico
Hej mršavice moje!
Kod mene -700 g , znači 58.3. Ja zadovoljnauser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5560
15.6.2013 21:49:51   
MicoTico
Hej mršavice ili možda brljaviceuser posted image
Sigurno brljate , čim se ne javljateuser posted image
Ja sam dobra, pazim, disciplinovana.Jedino nisam zadovoljna količinom popijene vode. Sutra ću popravni.

Jelovnik od danas:

- voćni šejk (jagoda, mlijeko i med)
- hrenovke sa svježim sirom i paradajzom
- piletina u kesi i integralna riža
- malo trešanja
- čvrsti jogurt

Još sam 2 nes kafe (gorke s mlijekom) i malo manje od 1 l vode. Hljeb nisam konzumirala.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5561
16.6.2013 12:19:57   
canim
http://www.haber.ba/lifestyle/zdravlje/22943-odlucila-smrsati-nakon-sto-su-ljekari-rekli-da-nece-vidjeti-kako-joj-djeca-odrastaju.html

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5562
16.6.2013 20:59:58   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: canim

http://www.haber.ba/lifestyle/zdravlje/22943-odlucila-smrsati-nakon-sto-su-ljekari-rekli-da-nece-vidjeti-kako-joj-djeca-odrastaju.html

Sve super, bravo za njuuser posted image
Ali, meni je u faci ljepša bila kad je bila bucauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5563
16.6.2013 21:30:07   
canim
I meni ali ja mislim da je to ipak radi frizure, ovaj friz na mrsavijoj slici joj nikako ne stoji

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5564
16.6.2013 21:37:16   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Sve super, bravo za njuuser posted image
Ali, meni je u faci ljepša bila kad je bila bucauser posted image

i meniuser posted image .nekako joj koža bila sjajnija i mlađa,došla mi puno starija kad je mršava

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5565
16.6.2013 23:17:50   
kaktuscic
MicoTico koliko dana mozes ovako po malo jesti... Iskreno ja bih mogla 2 dana i treci ili bih zavrsila na infuziji ili bih pojela sve sto ima u kuci.
Kako je ovo sunce pocelo prziti ja sam ponovo dobila zelju da smrsam, od sutra krecem, nadam se ovaj put vidnom napretku user posted image

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5566
17.6.2013 11:37:20   
raja_ringe
moja sedmica pauziranaj začas proletila. Jutros vaga kaže 68. Od jutros popila dviej kafe, skoro 1 l vode. Za doručak sam kupila dvije kifle i mali vajkrem. Dalje nisam planirala, vjerovatno će biti neka salata (ja volim paradajz i krastavice sa sirom i pavlakom) i nešto voća. Prijavim sutra jesam li uspjela sa tako malo hrane :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 5567
17.6.2013 11:47:55   
canim
Jutric...

Kakvo je raspolozenje danas, konacno sunce user posted image

Samo da kazem da se MicoTico moze igrati sa minijaturnim obrocima jer je ona na zeljenoj kilazi, sutra opet kad se najede bit ce na plus 1 kg i to je njoj svakako Ok, ali vi sto hocete malo vise da smrsate ako budete jeli ovako samo cete zablokirati metabolizam i kad se najedete isto cete otici u plus, tako da samo postepeno umanjujte obroke, da vam se zeludac smanji i navikne na manje pa onda necete imati problem sa osjecaji gladi i prejedanjima

Evo jedan savjetcic za lice od dr. pashe

Maska od banane

1 banana
1 kašika meda
2 kašike jogurta

Postupak:
Izgnječite bananu...pomješajte je s medom i jogurtom, a zatim nanesite smjesu na lice. Ostavite masku da se osuši kako bi se hranljivi sastojci apsorbirali u kožu. Operite lice s hladnom vodom kako bi vidjeli rezultate. Ova maska čini kožu mekom i vlažnom a može ukloniti pjegice i akne sa lica.

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5568
17.6.2013 11:54:11   
MicoTico

Hej mršavice!

Samo da napisem da nisam ja na malim oborcima što hoću, nego što ne stignem od posla, a ovdje imam dostupan samo totalni junk, pa bih radije nešto zdravo.

Evo juče, jer je vikend bio pa se stiglo:
- kafa
- zobene pahuljice sa suvim voćem i mlijekom
- banana
- ćevapi  2 pločice (to su banjalučki, da ne mislite da sam pojela samo 2 komada), pola lepine i salata
- zdjelica divljih trešanja
- salata od krastavaca s jogurtom i kuhanom piletinom

Po meni je ovaj jelovnik savsim OK. Možda da sam umjesto ćevapa šta drugo, ali dobro, malo se roštiljalo.
Jela sam na svaka 3 sata i nisam uopšte bila gladna.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5569
17.6.2013 12:22:06   
canim
Mico to je vec bolje user posted image tu imas i dorucak i rucak i veceru konkretnu a ovo ostalo medjuobroke, ali ono gore gdje si samo jela salate i rizine pahuljice je bas premalo.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5570
17.6.2013 12:58:07   
kinder suprise
evo i mene prijavljujem 67,9kg....kako je vruće kod mene nista mi vise ne treba osim hladne vode:*)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5571
17.6.2013 13:13:19   
Daliyah92
Hej mrsavice, sta mai user posted image

Ja od cetvrtka nisam imala net pa mi bas neobicno bilo user posted image

Razmisljam da krenem sa vjezbama ili bar da trcim po kuci user posted image Stojim na istom, par grama gore-dole.

MicoTico, ovaj ti je jelovnik zadnji bas dobar, svidja mi se user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu kinder suprise)
Neposredna veza do poruke: 5572
17.6.2013 13:14:57   
Daliyah92

Evo jedan savjetcic za lice od dr. pashe

Maska od banane

1 banana
1 kašika meda
2 kašike jogurta

Postupak:
Izgnječite bananu...pomješajte je s medom i jogurtom, a zatim nanesite smjesu na lice. Ostavite masku da se osuši kako bi se hranljivi sastojci apsorbirali u kožu. Operite lice s hladnom vodom kako bi vidjeli rezultate. Ova maska čini kožu mekom i vlažnom a može ukloniti pjegice i akne sa lica.

Ovo cu ako Bog da probati, samo ako ne zaboravim dok se okrenem user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5573
17.6.2013 14:23:43   
canim
Ja probala odmah, da ne zaboravim poslije user posted image

Rezultat, pa eto nije mi bas sad vlazna koza kao sto kaze, ali jeste mekana i kao da je tonirana, nema crvenila nikakvog vec bas cisto boja koze. Eto moze ponekad proci...ako je ne zaboravim, of course user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5574
18.6.2013 7:39:51   
Maya_K
Jutro mršavice,

ja sam užasna, jučer došla kući s posla i nisam mogla jesti od vrućine, već sam tamo oko 10 sati pojela sendvič user posted image
Nisam mogla zaspati od gladi. Nadam se da ću se što prije dozvati, inače user posted image

Nadam se da bar vama dobro ide.

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  221 222 [223] 224 225   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  221 222 [223] 224 225   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *