Elica 5
|
Pahuljicamala Evo ovako ja nisam imala hiperstimulaciju ali, sam imala FET kao što ćeš abd,, imati i ti e sad da li ima neke razlike u lijekovima poslije hiperstimulacije stvarno neznam javi ti se valjda već neka žena ali ovo je moj protokol u Fet-u,, prvi dan ciklusa se javljaš,,i povade ti est,, i progeteron naravno dokotr te pregleda bar je meni tako bilo je da nam je svima malo neprijatno to krvarenje i pregled ali šta možemo kad je tako,,,, ako je sve ok, Krećeš sa estrofemom tableticama dobiješ tabelu kako se piju i sve tako do 13 dana kad sam se javila na kontrolu a do tad sve se pije po jedan Aspirin i jedan Folacin,e od tog 13 dana kad je bila kontrola kreće sa utrogestanom 1x1 i nastavlja piti Estrofem sve do kraja i poslije transfera se Estrofem pije i onda sam bila još 17 dan na kontroli i tad mi je rekao da mi je transfer 19 dan,, što znači da sam bila kod njih 1 dan,, 13,, 17 i 19 kad je bio transfer e sad sve zavisi opet od žene do žene jer nemamo sve u isto vrijeme ovulaciju tebi će možda transf. Biti dosta ranije znači da je rijetko kome od nas u dan sve isto,,,, E to su ti bili moji lijekovi znači ništa posebno i skupo ti si sigurno na punkciji platila 4000 KM,,, tako da kad budeš išla na FET neplaćaš ništa jer si već platila tako nemoj da se zbuniš pa da ponovo platiš 2000 KM transfer,,, Iskreno se nadam da sam ti bar malo pomogla,,,, i ja ti želim da nas što prije obraduješ lijepim vijestima kao što želim i ostalim ženicam koje su u postupku ili koje se pripremaju za postupak,,, Nedžla jedan veliki za tebe i tvoje mrve a meni se abd,,,, primaklo guramo lagano pravi smo
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
|