|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
16.5.2013 22:58:54   
Elica 5
E pa moja Adria i ti si onda upala u taj skupi val,, nažalost naravno jer su mene svi lijekovi koji se koriste u postupku izašli tad 1500 km,,, tako da si i ti onda dosta skuplje plaćala jer recimo ja vidim da žene onaj Cetrotide plaćaju sad oko 170 km a ja sam ih čini mi se plaćala po 79 Km pa sad ti zamisli koja je razlika a treba i ono čini mi se 4 komada,,, tako da su baš lijekovi skočili,,, user posted image

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu Velikaželja)
Neposredna veza do poruke: 1301
16.5.2013 23:00:11   
Velikaželja
Pa svi tako otprilike i računaju 6-7 hiljada, ali eto ja kažem hvala Bogu pa ima i taj način da se dođe do potomstva. samo da uspije sve će se ovo zaboraviti!
Adria čitala sam tvoju priču i stvarno me potresla, želim ti da ti se ostvari to što čekaš i da budeš najsretnija žena na svijetu!
Elice i tebe sam pratila na forumu i u tvom se potpisu sve vidi, puno sreće ti želim i da ti još ovo malo vremena brzo prođe i da uživaš "uživo" hehe

Neposredna veza do poruke: 1302
16.5.2013 23:04:24   
Adria
Moja Elice haman sam od tih što su uletili u skupi val, dobro si rekla, sad sam vidjela da sam platila prvi ultrazvuk 100KM ali zato svaki slijedeći nisam, eto to je jedino dobro VelikaŽeljo user posted image
A na kraju kako kažete stvarno nije važno uopšte koliko novca ode, samo da se željice ostvare... mada u mom slučaju i zbog mog mentalnog zdravlja a i fin.stanja bi bilo najbolje da se ostvare odmah od prvi put....
V.Željo, hvala ti i obavezno nam javljaj!

„Biću tu kad se probudiš ujutru i kad uveče kreneš na spavanje. I čuvaću te cijelu noć i ti ćeš osjetiti da ti se smiješim i nikada nećeš biti sama jer ću ja biti uz tebe,zauvijek.“

Neposredna veza do poruke: 1303
16.5.2013 23:04:32   
Elica 5
Velikaželja,,, mila hvala ti i nama je abd,, ostalo još majo pa da moja pišujina dođe mami user posted image user posted image

A tebi kao i svim našim ženicama koje su u postupku od srca želim da što prije krenete mojim stopama pa da nas obradujete velikim beturinama,,,, pa da vas male balerine ili mali fudbaleri pođu šutati po pupi kao što mene moja balerina rasteže pa mi neda da spavam po čitavu noć a po danju lopuža mala spava,,,,,
Sretno mila čuvamo fige,,,, i javljaj nam se.

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

Neposredna veza do poruke: 1304
17.5.2013 9:29:54   
pahuljicamala
Loreen84 Konsultacije se ne placaju, ali doktor obavezno radi ultrazvuk i to naplate 100KM ... Dobrodosla na ovu temu i jos brze je napustilauser posted image Puuuuno srece!

Velikaželja moj savjet ti je da, ukoliko imas mogucnost i vremena, postrazis injekcije negdje drugo. Puregon kod njih jeste super sto se tice bockanja, iglica je tanka i gotov i ne osjetis, jer je kao inzulinska olovka, ali je meni djelovao skup... Ja sam u Srbiji kupila injekcije i dosta su jeftinije nego kod nas.... Menopur 75 jedinica sam placala oko 40KM, mozda nesto malo vise, a Puregon 100 jedinica oko 80KM, Cetrotide se ne sjecam, ali i on je nesto jeftiniji nego u BiH. Imam jedan Menopur i jedan Puregon,cuvajm u frizideru, kao i kada sam ih koristila, ako nekome zatreba neka se javi, dogovrit cemo se za cijenu, samo da ne propadne... Ja sam iz Tuzle... Draga moja, tebi zelim puno srece i da nam se cesto javljas sa lijepim vijestimauser posted image Vezano za tih 5-6 Puregona, obavezno nazovi sestre i pitaj prije kupovine injekcija. Sve sto ti je nejasno, odmah zovi i pitaj, one su zato tu i uvijek su na usluzi, zaista. Nemoj se ustrucavati. Sretno sa bockanjemuser posted image

Elica 5 hvala na lijepim rijecima user posted image Cuvaj nam se i javljaj se i ti sa svojim novostimauser posted image

Svim djevojkama puno srece na putu do ciljauser posted image
Saljem vam veeeeelikiuser posted image

Nada posljednja umire....

Neposredna veza do poruke: 1305
17.5.2013 9:41:00   
mrvica1986
Drage moje zenice evo i mene.I ja sam onda upala u taj skupi val.Kako znate jos sam u postupkua do sada sam dala oko 6700KM,ne racunajuci prvi ultra zvuk od 100KM i muzev prvi spermiogram od 100KM.I ko zna koliko ce me jos kostati jer sada kao sto znate cekam user posted image pa idem na kontrolu pa opet cekam user posted image pa se nadam aBd transferu ako bude sve ok.A ja sam prilila puregona 8 po 150jedinica.A platila sam neke dvije injekcije centrotide prosli put 340KM tako da je sve supo,al Halal bilo sve za male user posted image i da to sve bude ok.Moja stolica je malo redovnija i malo sam manje napuhana nadam se da cu skroz ispuhati sa prvom menstruacijom i bolovu u djelu jajnika su skroz nestaliuser posted image user posted image .
PUNO SRECE SVIM ZENICAMA....user posted image I DA SVE UGLEDAMO STO PRIJE user posted image

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1306
17.5.2013 9:46:32   
pahuljicamala
mrvica1986 dobrodosla u klubuser posted image I ja sam do sada dala ko zna koliko novaca, kao sto Adria kaze, vise i ne brojim. Ja i ne zelim sabirati sve to, onesvijestila bih se. Ja sam lijekove kupovala u Srbiji, jer su kao jeftiniji, ali sam opet ono sto mi je zatrebalo kupovala gdje sam stigla, pa me izaslo strasno puno... Prezivjet cemo, samo da se stigne do ciljauser posted image
Ako ce te utjesiti to sa stolicom, ja svoju jos nisam bas normalizovala, a menstruaciju dobila prije 6 dana.... Nije to nista strasnouser posted image

Sretno, pa se cujemouser posted image

(odgovor članu mrvica1986)
Neposredna veza do poruke: 1307
17.5.2013 10:04:17   
mrvica1986
PAHULJICEAMELA.Jesi isal na pregle ili si ono zvala telefonom pa ti je dr.ukljucio kntracepciju.Jel sada trebas da se javis opet kad bude druga menstruacija.Mozda se i sretnemo na transferu aBD ,ublizo smo,mozda smo se nekada i vidjela u Bahceciuuser posted image .Da li ti je bila bolna menstruacija poslije punkcije.Ja cu bgm popiti neofen jer ne mogu izdrzati imam uvjek bolne menstruacije.user posted image .
Znate sta mene zanima sada kada imam te oplodzene embrine i kada se uradi transfer iz kojeg razloga se to ne primi u tijelu ili ne znam kako da se izrazim.Sada moze moje tijelo da prihvati ili odbaci te embrione to ne razumije zbog kojeg razloga tijelo ne prihvati te vec oplodzene jajne celije koje se ubrizgaju u maternicu zene .Malo sam ..... neupucena ovo mi je prvi susret sa ovakvim postupcima do sada sam sve pokusavala prirodnim pute.Vec sam pisala da su moji nalazi svi ali bas svi ok samo kod muze je oligospermija.user posted image Ja sam mislila da ubrizgam tei embrija ,e sada jel postoji mogucnost da mi se prime sve tri a i da se ne daj boze ne primi ni jedna...user posted image

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1308
17.5.2013 13:13:45   
pahuljicamala
mrvica1986 nisam bila na pregledu, jer sam zakasnilauser posted image Sestra mi je samo rekla da pocnem uzimati kontracepciju, pa cu kada se pojavi user posted image ici na preled.... Samo se nadam da se nece nesto iskomplikovati..., jer nije uradena kontorla, ne znamo kakvo je stanje unutrauser posted image Menstruacija je bila ista kao i uvijek. Ja inace imam bolne menstruacije, uzmem jedan ili dva paracetamola i bude boljeuser posted image Smijes ti slobodno uzeti nesto protiv bolova, transfer nije uraden....
Sto se tice embrija, ja cu upravo iz razloga sto je moguca viseplodna trudnoca vratiti samo jedan embrij, ako Bog da. Ako je Allah odredio da uspije, uspjet ce i jedan, a ako ne, da ih vratim cak 5, nece uspjeti... Kada se dogodi viseplodna trudnoca, posebno postupkom IVF-a, tada je stanje trudnice vrlo posebno i rizicno, te je uglavnom potrebno lezati veci dio trudnoce, uz vecu mogucnost spontanog, nego kada se radi o samo jednom plodu. Ja posto sam sva nikakva i osjetljiva, imala bih sigurno probleme, te ne zelim niti razmisljati o tome.... Eto, nadam se da sam barem malo pomogla ovim oko vracanja embrijauser posted image
Pozdravcicuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1309
17.5.2013 20:06:15   
Velikaželja
Pahuljice inače bih mogla nabaviti u Beogradu, ali sad više nemam vremena jer sutra već idem, sutra mi je drugi dan pa s obzirom da mi na treći dan pada nedjelja rekli su da dođem sutra, tako da ću morati tamo uzeti. U svakom slučaju hvala ti!
Pitanje za sve ženice jel iko od vas išao na drugi dan? Jer meni je to faktički treći dan ako se broji i prvi dan spotinga ( popodne ) da li ću sutra odmah krenuti sa inekcijama ili tek prekosutra? Jel odmah kupiš cijelu terapiju ili ..?
izvinite, ali mi je ovo prvi put, pa sam puna pitanjauser posted image

(odgovor članu pahuljicamala)
Neposredna veza do poruke: 1310
17.5.2013 23:32:25   
sabas
drage curice, obzirom na veliko iskustvo u VTO vodama :( kojim se ne ponosim Lijekovi ne kupuju u Bosni a ni u Hercegovini jer su nam cijene haman duple - nazalost 
Na nama je da se snadjemo da prodjemo sto povoljnije.
Ima posebno tema 'Lijekovi....'  gdje su nevedene adrese apoteka cak i cijene , ima u ponudi cak i poklanjanje lijekova
Nije da nesto pametujem , ali za ovo treba malo vise truda i iscitavanja.
Na klinici se koristi Puregon pen ,jedna ampula ima 300jedinica  i kosta 300KM , standardni protokol jeste koristenje 8 dana po 150jedinica tj ukupno 1200 jedinica znaci 4 ampule - znaci (4puta300)=1200KM.  Ja uvijek koristim vise -sta kad sam megaloman vazda mi malo :)  Standard protokol je 3 Cetrotide jedna  170KM , oni koji imaju rizik od HS znaju da potrose i 7 komada Standard protokolo koristenja Merionala ili  Menopura ili Menagona jeste 3 komada Ovo sto sam navela je neka idealna situacija , ja bas znam da prekaradasim koristila jednom cak 1500 jedinica puregona 5 Cetrotida i 5 Merionala Sretno svima -idemo dalje :)

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

Neposredna veza do poruke: 1311
17.5.2013 23:45:52   
sabas
A sto se tice 'zatvora'  odma nakon prvog dana treba reagovati i pokusati prirodnim putem :) 'otvoriti' , ako i nakon dva ili tri dana se i dalje nasatvlja zatvor -treba koristiti sirupe preporuka je Duphalac
Jer ovaj 'zatvor' je uzrokovan lijekovima, a ne hranom i potrebno je da se koristi. Nece se bas crijeva ulijeniti od jednokratnog koristenja , ipak je ovo malo specijalnija situacija - sve je bolje od konstantnog zatvora. Progesteron (Progestan,,Utrogestan...) su poznati zatvaraci :)

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 1312
17.5.2013 23:52:49   
sabas
A sto se tice viseplodne trudnoce , kod metoda podpomognute oplodnje ona je cesca, nego u prirodnjacima. Ali to ne znaci da osobe koje imaju viseplodnu trudnocu da su vise rizicne od prirodnih viseplodnih trudnoca. Razlika je samo u prirodnom i vantejelesnom zacecu-ostalo je rizik isti . Neko je upitao zasto ne dodje do implantacije ploda ,ako je vec sve do samog ETa  bilo OK. Hm kada bi se to znalo rjesili bi se mnogi problemi u svjetu neplodnosti.

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 1313
18.5.2013 21:49:36   
Velikaželja
Evo mene danas sa prve boce i spremnih jo 4 za naredna 4 dana. Jeste puregon je 300 KM, ja sam danas uzela dvije ampule. Što se tiče cijena kod nas je izgleda najgore, ali evo ja lično se ne usuđujem sad unaprijed recimo naručivati iz BG jer ne znam uopšte kakav će nastavak biti? Šta ako mi ne budu trebale poslije ovih 5 dana, to je ono najgore. Nego nadati se da će iz prve uspjeti jer sam se odlučila sve uzeti kod njih.
Sretno svim parovima koji su danas bili kod Bahcecija i naravno sretno svima koji se tek spremaju u postupak bilo gdje!!user posted image

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 1314
19.5.2013 20:15:04   
Amelaa RR
Velika zelja, od sveg srca ti zelim svu srecu svijeta da uspijes i da svi zajedno docekamo s tobom visoku betu ako Bog da. Drage moje, ja sam ako Bog da u postpuku iduci mjesec(juni) Bahceci, eh sad mi treba pomoc, posto bih ja lijekove nabavljala posebno a ne znaju mi reci proceduru..pomoc od cura koje su vec radile gore..koliko uzet cega..mislim da bih trebao ici ovaj protokol
Menopur, Puregon, Cetrotide.. Ja gledam najbolju varijantu za nabavit lijekove.. Sretno nam svima..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 1315
20.5.2013 8:54:15   
pahuljicamala
Velikaželja sretno sa bockanjemuser posted image Nadam se da nisi strasljivica, kao ja, i da ce ti ici od rukeuser posted image

Amelaa RR takoder, sretno u nabavci lijekova.

Sreno svim djevojkama, koje tek ulaze u postupak, koje su u postupku, koje cekaju transfer, koje nose svojeuser posted image , sima neka je sretnouser posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1316
21.5.2013 19:00:25   
Velikaželja
Hvala vam svima od srca i ja svima vama želim da vam se ostvari najveća želja na svijetu!

Amela izgleda da za početak onih prvih 5 dana daju svima isto i to Femara 2x1 ujutru i naveče i puregon 150 jedinica dnevno i uključi sumamed za oba partnera po jednu tabletu 3 dana. Poslije toga te naruči za 5 dana i tad naravno zavisi od situacije šta će ti dati dalje. Meni je i prije samog postupka kad sam ga pitala šta će mi od lijekova trebati napisao Puregon ( 4-5 ) Menopur ( 4-5 ) Cetrotide ( 1 ) Ovitrele ( 1 ). Meni je ostala još sutra 1 puregon i 2 femare i onda idem na kontrolu taj dan bez terapije dok ne dođem kod njih. Eto nadam se da sam ti pomogla.
Pitanje za one koje su koristile puregon, jeste li išta osjećale u predjelu jajnika u toku terapije jer ja ništa ne osjećamuser posted image dok sam koristila samo klomifen za insem. jajnici su radili ko ludi i imala sam "materijala"
Svim ženama sretno u postupku!

Neposredna veza do poruke: 1317
22.5.2013 10:18:12   
pahuljicamala
Velikaželja Ja sam odmah nakon 2-3 injekcije Puregona pocela osjecati blage bolove i pritisak, ali ja imam PCOS, pa je mozda zbog toga. VIdim da se tvoj program stimulacije razlikuje od mog. Ja sam svo vrijeme od prvog(3.dan ciklusa) do posljednjeg dana stimulacije primala Puregon, s tim da sam pocela sa Menopurom i Cetrotide nakon 4-tog dana terapije i Cetrotide sam primala do stoperice, pa onda opet jedan na dan punkcije i jedan naredni dan. Mislim da ti jos nista ne osjecas jer ti je normalno stanje, nije kao kod meneuser posted image Nista ne brini, u dobrim si rukama, doktor ce ti sve reci, kada odes na pregled. Nemoj se samo ustrucavati nista da pitas. Ako ne mozes direktno razgovarati, sestre su tu da prevedu i rade svoj posao. Samo sve pitaj da se ne mucis kuci kada nesto ne razumijes.
Sretno, draga nasa! Samo lagano, opusteno i neka bude puno user posted image

Sretno svim djevojkamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1318
22.5.2013 10:59:48   
White rose
Drage trudilice, do sad se nisam javljala na ovoj temi, ali sada me zanimaju vaša iskustva u Bahceciju?

Iza mene je već jedan IMSI i dva FET-a, sve neuspješno, rađeno u Splitu. Sljedeći postupak planiramo raditi u Sarajevu pa me zanima da li ste zadovoljni Bahcecijem, kakve su cijene, pristup, doktor itd.? Sljedeće sedmice imam zakazane konsultacije u Euromedicalu i Bahceciju, pa ćemo vidjeti gdje je bolja vibra user posted image , ali htjela bih da znam vaša iskustva iz prve ruke, pozitivne i negativne strane.

Neposredna veza do poruke: 1319
22.5.2013 22:31:51   
Amelaa RR
white rose, od sveg srca ti zelim da sto prije dodjes do cilja..da postenes prelijepa trudnica... E sada sto se tice Bahceci klinike ja zaista imam samo rijeci hvale..pristup im je i vise nego dobar, detaljan i sve ostalo... Super je sto lijekovice u postupku mozes kupovati neovisno od njih...a i imaju i veliki broj uspjesnosti..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu White rose)
Neposredna veza do poruke: 1320
23.5.2013 11:29:20   
mrvica1986
Zdravo moje zenice.EVO MENE sa kontrole i Bahcecija.
Danas mi je treci dan ciklusa,doktor me je pregledao i hvala Bogu zadovoljan je.Dao mi je da pijem kontracepciju Microgrynon i da se javim kada bude seledeca menstruacija da me pripreme za transfer.Sada mene zanima drage moje zenice da li je neka od vas trosila ovu kontracepciju i kako je to podnjela,da li je bilo nekih kontraindikacija....user posted image
PAHULJICEAMELA da li i ti pijes iste tabletice i kako se osjeca...user posted image
SRETNO SVIM ZENICAMA....user posted image

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1321
23.5.2013 13:45:40   
pahuljicamala
mrvica1986 evo mene odmahuser posted image Ja sam vec pola Microgynona potrosila. Prvih par dana sam imala blage mucnine i cudan okus u ustima, a sada sam prilicno dobro. Jedan dan sam i povratila, ali to smatram normalnim, ne zelim se uznemiravati svimeuser posted image Nisam primijetila neke posebne nezeljene efekte.... Nadam se da ces i ti dobro podnijeti. Mene jedino brine sto sam ja zakasnila na pregled, pa nisam niti uradila kontrolu, sestra me samo nazvala i rekla da pijem kontracepciju.... Valjda bude sve u redu...
Tebi, kao i svim zenicama, neka je sretnoooooouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1322
23.5.2013 14:17:41   
mrvica1986
Pahuljiceamela doktor je meni danas terci dan ciklusa samo pogledao jajnike i rekao da pijem tu kontracepciju tako da je to isto i kod tebe bice to sve aBd ok kod nas mislim da on nije siguran da ti ne bi rekao da to trosis on zna kako je stanje bilo prije ciklusa kod teba takoda ne moras vjerovatno da brines.user posted image .Nadam se da cu i ja to sve dobro podnjeti i svaticu to kao normalno ....Da li si ti pitala doktora smijes li sada da imas odnose ahahhahah opet ja s tim al stvarno nekako me bilo stid da ga pitam user posted image hihihihiihhii
user posted image user posted image Ne znam sta da radim smijem li ili ne.

Neposredna veza do poruke: 1323
23.5.2013 15:35:44   
pahuljicamala
Hahahaha! mrvica1986 ti si meni glavna sa tim pitanjem o odnosimauser posted image Reci suprugu, pahuljica nam je rekla da se mazimo cim prode user posted image Mi smo razgovarali o svemu sa doktorom, posto je kod mene bilo malo teze stanje, pa nam je rekao poslije user posted image da se sasvim normalno ponasamo. Nadam se da ti je sada trbuh bolje?user posted image Nakon krvarenja, primijetit ces da se dosta smanjiouser posted image
Eto, neka nam je sretno svimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1324
23.5.2013 16:01:14   
mrvica1986
ahhahahahahahaha pa sta cu nekako se ovo sve oduzilo mjesec i vise.Mislim sve za user posted image user posted image ali ako se vec smije ...onda super.Nekako mi je lakse pitati ovdje vas nego doktora.Jeste sa stomakom mi je hvala Bogu sve ok i vratila sam se u prvobitno stanje.Danas mi je doktor rekao da bas iz tog razloga smo morali da cekamo ,zato sto je organizam bio preopterecen i da treba sada sve da se vrati u normalu.Uglavnom ja se sda super osjecam i sva sam sretna user posted image ne znam ni ja zasto i zelim nam svima aBd jednu veliku Beurinu i bunouser posted image sa puno user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vreća za spavanje
lepetetka

Koji je najveći broj vreće za spavanje što ste pronašle/kupile i gdje??????

do 110 (78%)

preko 110 (22%)

Broj svih glasova: 93

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *