|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
8.5.2013 20:54:33   
emma7

IZVORNA PORUKA: mala1990

Dobro večer svima!...Vjerovatno sam pogriješila temu zato se unaprijed ispričavam...MM i ja radimo na bebici vise od godinu dana, menstrualni ciklusi su mi užasni, na što je moj ginekolog rekao da je to normalno posve zbog vremena u kakvom danas živimo...al da skratim, nemam policistične jajnike...al nemam ni mengu po 3, 4 mjeseca osim ako je ne izazovem duphastonom od kojeg imam nuspojave, tako da njega vise ne pijem...zadnju prirodnu sam imala 4.02.2013...od tada ništa, do danas kada mi se pojavilo par kapi sukrvice na gaćicama...pa mi to nije jasno, dali uopće može postojati mogućnost trudnoće...nadam se al čisto sumnjam...ako ima neko slično iskustvo molim da ga podjeli samnom...user posted image

meni je neko vrijeme bilo da imam mengu dvaputa u mijesecu ili nemam po mjesec dana i dan danas mi nije tacna nekad kasni nekad prije imas li kakve simptome trudnoce osim te sukrvice posto kazes da nemas vec 3 mjeseca mengu

(odgovor članu mala1990)
Neposredna veza do poruke: 4001
8.5.2013 21:03:45   
mala1990
jedino se nemogu nikako naspavati...al to pripisujem vremenu...i obavezno moram doruckovat sto mi nije baš uobicajeno...cisto sumnjam da sam user posted image a test necu praviti jer me malo strah, necu da se po ko zna koji put razočaram...možda mi je to znak da cu dobiti user posted image ...

(odgovor članu emma7)
Neposredna veza do poruke: 4002
8.5.2013 21:08:47   
emma7

jedino se nemogu nikako naspavati...al to pripisujem vremenu...i obavezno moram doruckovat sto mi nije baš uobicajeno...cisto sumnjam da sam user posted image a test necu praviti jer me malo strah, necu da se po ko zna koji put razočaram...možda mi je to znak da cu dobiti user posted image ...

imamo slicne probleme znam kako ti je jer sam se i ja razocarala ali ipak imam simptome inace jedem kao vrapcic sada ko nilski konj par puta na dan sinoc sam se borila sa snom par filmova odgledala pa tek onda zaspala udebljala sam se nemogu mi ni jedne farmerice inace tesko se debljam i ja se predomisljam za test da radim jer nezelim da se razocaram ali muz mi stalno govori da sam trudna tako je uporan kaze da osjeti hmmmm ali ja i dalje nevjerujem prije 12 dana sam i ja imala mengu mada to nije moja menga posto mi dugo traje i obilna je ova zadnja je bila cudna kratka i sasvim malo mogla sam jednam ulozak 2 dana nositi ali kud puklo da puklo rekla sam sebi da mi je ovo zadnji test

(odgovor članu mala1990)
Neposredna veza do poruke: 4003
8.5.2013 21:14:39   
mala1990
želim ti srecu da na testu bude user posted image ...i swima koji to željno očekuju...a ja se ne nadam, al ako osjetim neki baš izraženi simptom napravit cu test pa kud puklo da puklo...:) bez mučnine i povračanja nijednom drugom simptomu ne vjerujem...user posted image

(odgovor članu emma7)
Neposredna veza do poruke: 4004
8.5.2013 21:19:37   
emma7

želim ti srecu da na testu bude user posted image ...i swima koji to željno očekuju...a ja se ne nadam, al ako osjetim neki baš izraženi simptom napravit cu test pa kud puklo da puklo...:) bez mučnine i povračanja nijednom drugom simptomu ne vjerujem...user posted image

hvala i ja se nadam da ce biti user posted image ja nemam povracanje ali mucnina po nekad naleti danas i jucer sam jela zeljanicu nikakvog mi okusa nema inace je volim i stalno idem u wc-e to je vjerovatno zbog caja.dali imas neke promjene na grudima npr vece grudi svrab bol tamnije ili zlijezede posto su i grudi smatraju jednim znakom trudnoce

< Poruku je uredio emma7 -- 8.5.2013 21:20:47 >

(odgovor članu mala1990)
Neposredna veza do poruke: 4005
8.5.2013 21:30:41   
mala1990
...iako bi voljela da imam cudne grudi, eto nemam ništa za sada...grudi bez boli, aurole mi tamne al takve su i inace, velike su kao obično i plave vene po njima...ma kod mene ništa od trudnoce...sigurno, necu da se nadam...a ti cim test napravis odmah se pohvali ako bude user posted image da se bar tvojoj crtici veselimo...user posted image

(odgovor članu emma7)
Neposredna veza do poruke: 4006
9.5.2013 21:46:20   
swedica
evo mene ponovo i pozdrav svim,jednom sam pisala ovdje evo me ponovo pokusavam,zatrudnjeti vec nekoliko mjeseci ali nista,ali danas mi se pojavilo malo kao sukrvice kada sam isla na wc,bas je bilo i na papiru,menstruaciju sam imala 26.4.pa mi nije jasno sta bi moglo da bude sad,ali prije nego sto sam vidjela krv ili sukrvicu stomak me jako zabolio na lijevoj strani pozzz.

(odgovor članu mala1990)
Neposredna veza do poruke: 4007
10.5.2013 5:39:44   
emma7
5 i 40 a ja nemogu zaspati grudi su mi uzasno napete i imam osjecaj da gore cekam da se apoteka otvoriuser posted image pa da uradim test imam i blagu mucninu i osjecaj trudnoce vec sada mogu reci da sam trudnauser posted image user posted image user posted image ali ipak cu uraditi test pa vam javim :)

(odgovor članu emma7)
Neposredna veza do poruke: 4008
10.5.2013 10:25:12   
berni
Pozdrav svima,

Pisem prvi put. Imam 27 god. i 2 god braka, ispocetka smo se cuvali ali sada radimo na bebi 2-3 mjeseca. Prosli mjesec sam umislila dosta simptoma, i ugledala menguuser posted image . Imala sam 19.4. a ciklusi su mi redovni svako 26 dana. Ovulaciju ne mogu da primjetim, ali trudili smo se skoro svaki dan od prestanka menstruacije. Danas bih najradije do apoteke po test ali me strah, a muka mi je da cekam jos koji dan dauser posted image kasni. Od simptoma nema nista sem malo probadanja ispod stomaka, podrigivanja sto prije nije bilo. I glava me cesce boli, kad ustanem malo mi zacrni pred ocima...
Svaki savjet bi dobro dosao.

(odgovor članu emma7)
Neposredna veza do poruke: 4009
10.5.2013 10:57:41   
enaaa
berni imaš fine simptomčićeuser posted image user posted image Ako misliš test da radiš ranije, uzmi u DM-u Gravignost on je našim ženicama pokazao user posted image i prije očekivane menge. Ako ne bude plusić znaj da si ga možda uradila ranije, tako da postoji i dalje mogućnost da ugledašuser posted image što ti od srca želim
Evo ti link da se družiš sa nama u čekaonici i imat ćeš podršku ovih naših predivnih ženica...i obavezno nam javi šta je bilouser posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/m_1734361/mpage_19/key_/tm.htm

(odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 4010
10.5.2013 10:58:48   
Leptiri
Draga Berni dobro nam dosla,nemoj da si tuzna, ukoliko mislis da ce ti psihicki biti lakse uradi testic, vecina zena ovdje ima isli ili slican problem, uglavnom sve zelimo sto prije da vidimo svoje user posted image ,
pozivam te da nam se pridruzis u cekaonici http://www.ringeraja.ba/forum/Cekaonica_u_Maju%21%21%21/m_1734361/tm.htm tu sve zenice koje zeljno ocekuju user posted image i vjeruj sa nama ce ti biti puno lakse cekati svoje, a i saznaces dosta korisnih informacija.
Zelim ti sto prije da budes nasa lijepa user posted image

(odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 4011
10.5.2013 11:29:10   
sirnic
Eh ovako nova sam na forumu, pa ako bi mi pomogle zaista bih vam bila zahvalna. Ja i moj muz koristimo metodu prekinutog snosaja, jer trenutno zbog finansijske situacije nismo u stanju da imamo bebu tj on radi, ali ja jos ne- cekamo da ja dobijem posao. Uglavnom, za vrijeme plodnih dana smo imali odnose, ali smo koristili tu metodu. Nakon nekoliko dana mi je pozlilo - drhtanje, nagon na povraćanje itd Juce sam trebala dobiti user posted image , medjutim jos je nema. Zadnjih nekoliko dana sam toliko napuhana, nikad mi ovako nije bilo pred user posted image . E sad pitanje je logicno, je li mislite da sam trudna ? user posted image

(odgovor članu Leptiri)
Neposredna veza do poruke: 4012
10.5.2013 11:34:31   
Leptiri
Ako ti vec kasni, mozes uraditi testic, imas u DM kosta 3KM. Mislim da vam uopce nije pouzdana ta metoda kontracepcije. Obavezno nam javi ishod testa. Moze biti da ti kasni zbog napetosti jer koliko sam shvatila ne zelis da ostanes trudna bar ne sada, desavalo se da zenice cim vide negativan test dobiju user posted image , jer se psihicki rasterete

(odgovor članu sirnic)
Neposredna veza do poruke: 4013
10.5.2013 13:29:22   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: sirnic

Eh ovako nova sam na forumu, pa ako bi mi pomogle zaista bih vam bila zahvalna. Ja i moj muz koristimo metodu prekinutog snosaja, jer trenutno zbog finansijske situacije nismo u stanju da imamo bebu tj on radi, ali ja jos ne- cekamo da ja dobijem posao. Uglavnom, za vrijeme plodnih dana smo imali odnose, ali smo koristili tu metodu. Nakon nekoliko dana mi je pozlilo - drhtanje, nagon na povraćanje itd Juce sam trebala dobiti user posted image , medjutim jos je nema. Zadnjih nekoliko dana sam toliko napuhana, nikad mi ovako nije bilo pred user posted image . E sad pitanje je logicno, je li mislite da sam trudna ? user posted image

Sirnić "prekinuti snošaj" nije metoda kontracepcije iz milion razloga, a prvenstveno zato što se spermiji nalaze i u tekućini koja se izlučuje prije same ejakulacije (dakle gotovo tokom cijelog odnosa).

To i dalje ne znači da si trudna. Uradi test pa ćeš znati na čemu si.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu sirnic)
Neposredna veza do poruke: 4014
11.5.2013 19:31:49   
sirnic
Evo da vam javim da user posted image jos nema, a test takodje jos uvijek nisam uradila. Čekam, kontam jos je rano. Danas mi je 28 dan ciklusa, inače traje 26 ili 27 ili 28, ali evo ovaj put još nista nema, pa cemo vidjeti. Uglavnom, javim vam koliko je pouzdana metoda prekinutog snosaja ( bar kod mene ) user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 4015
11.5.2013 19:45:21   
*andjela*
ja i MM smo skoro 3-4godine koristili tu metodu i kod nas je bilo uspjesno....i da se desila user posted image tad nama ne bi smetalo pogotovo kako je vrjeme odmicalo...nakon toga smo pokusavali 4 mjeseca i evo 5 nam je uspjelo...
Mislim da je rano za simptome povracanja,mada je svako individualan,vjerovatno si se opteretila,uradi test ,pa ces biti sigurna na cemu si

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu sirnic)
Neposredna veza do poruke: 4016
11.5.2013 20:38:53   
Derya

IZVORNA PORUKA: sirnic

Evo da vam javim da user posted image jos nema, a test takodje jos uvijek nisam uradila. Čekam, kontam jos je rano. Danas mi je 28 dan ciklusa, inače traje 26 ili 27 ili 28, ali evo ovaj put još nista nema, pa cemo vidjeti. Uglavnom, javim vam koliko je pouzdana metoda prekinutog snosaja ( bar kod mene ) user posted image

Sacekaj jos koji dan i onda uradi test ..a do tad pokusaj da sto manje razmisljas o tome...meni se milion puta desilo da kasni user posted image pa cak i po 10 dana..i tek kad uradim test,dobijem user posted image ..Psiha cini cuda..

(odgovor članu sirnic)
Neposredna veza do poruke: 4017
11.5.2013 22:04:31   
Malecka 188
Dobro vece ..ovako imam jako velik problem ..vec danima se osijecam lose,umorno, danas sam cak imala vecernju mucninu...trenutno imam menstruaciju 3 dan..vrti mi se u glavi ,imam nesvjesticu ..dali je moguce da sam trudna??user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 22.5.2013 15:46:32 >

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 4018
   RE: dali sam trudna ?
11.5.2013 23:40:45   
Andy_Bec23
Sve je moguce uradi test ujutru :-)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Malecka 188)
Neposredna veza do poruke: 4019
12.5.2013 17:22:57   
Derya
Definitivno uradi test sto prije...i javi kako je proslo.Sretno.

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 4020
13.5.2013 6:14:46   
emma7
user posted image user posted image user posted image dosla user posted image user posted image user posted image uranila 14 dana i roskaste je boje user posted image user posted image

(odgovor članu Derya)
Neposredna veza do poruke: 4021
13.5.2013 9:03:42   
kokouli
emma mozda ti je to od ovulacije ,prati hoce li proci ,nema sanse da porani 14 dana mila.Odi do dr nek zaustave to.

(odgovor članu emma7)
Neposredna veza do poruke: 4022
13.5.2013 10:00:34   
emma7
user posted image stomak me uzasno boli inace me nikada neboli puno prosla mi se zavrsila 24.04 trajala mi 3 dana i bilo je malo inace imam po 7 dana i nikad nije redovna ali mi nikada nije uranila kao ova user posted image user posted image i dalje se nadam da samuser posted image a znam da nema nista od toga samo se opterecujem i placem i stalno sam pod stresom mjesto da se opustim...
hiljadu simptoma trudnoce imam ali izgleda da su me prevarili....
sa muzem sam 4 godine i imali smo uvijek prekinut snosaj tek prije 2 mjeseca smo odlucili se za bebu.... izgleda da sve treba prepustiti vremenu i krevetuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio emma7 -- 13.5.2013 10:02:27 >

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 4023
13.5.2013 10:37:47   
sirnic
Evo zenice da vam javim da je user posted image stigla jutros, ranom zorom. Za sad ova metoda prekinuti snosaj djeluje, mozda uskoro i mi odlucimo imati user posted image , a do tad vam svima zelim mnogoooo user posted image i lijepe i uredne user posted image

(odgovor članu emma7)
Neposredna veza do poruke: 4024
13.5.2013 10:43:46   
emma7
i moja je uranila jutros u 5 h a i 14 dana ranije user posted image na zalost
i ja sam koristila 4 godine kao i ti prekinut snosaj i nisam ostala trudna ali to je sve od zene do zene neke odma zatrudne neke se namuce i godinama da ostanu trudne....

(odgovor članu sirnic)
Neposredna veza do poruke: 4025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *