|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
23.2.2013 22:38:48   
Dudaaa
Hvala na podršci...

(odgovor članu minchis)
Neposredna veza do poruke: 3951
23.2.2013 23:27:28   
Dudaaa
Molim vas, ako je neka imala sličnu situaciju da mi napiše... Jer mi čudno da sam toliko napuhnuta - neobično i do sada ne toliko prije M... A toliko sam nestrpljiva da se sama na sebe ljutim...user posted image

(odgovor članu Dudaaa)
Neposredna veza do poruke: 3952
24.2.2013 14:59:21   
Andy_Bec23
draga moja NIJE NIKAKO MOGUCE da isti dan kad ti je O bude test pozitivqn. Molim te da procitas malo vise o ciklusu i li porazgovaraj sa ginekologom ukoliko neznas nista o tome.

Od srca ti zelim da budes trudna sto prije

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Dudaaa)
Neposredna veza do poruke: 3953
24.2.2013 16:01:19   
Dudaaa
Hvala.. Al moram priznat da sam zbunjena i ako bi mi ovo bila druga trudnoće .. Prva se dogodila neplanirano i test je nakon par dana kašnjenja M bio pozitivan... Ovo sada planiramo i ko da sam sve zaboravila- jer sin mi ima 9god

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 3954
24.2.2013 18:33:14   
Ramona11
Duda mi smo planirali trudnocu i 4 mjeseca uzastopno sam imala razne simptome trudnoce, a na kraju svi testovi pokazali veliki minus.
Poslije toga sam odustala s forsiranjem i rekla sto bude bit ce. Taj mjesec imali samo jedanput odnos u tijeku plodnih dana i ni jednog simptoma. 2 dana prije ocekivane nisam imala ni jedan jedini simptom, ali me na poslu nesto presjeklo u jajnicima. Otrcim po test i plus velik ko kuca user posted image
Zato nemoj da se zavaravas sa simptomima. Jednostavno uradi test na dan ocekivane i svim srcem se nadam da ces ugledati svoj plusic user posted image

Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!

(odgovor članu Dudaaa)
Neposredna veza do poruke: 3955
24.2.2013 23:19:07   
Dudaaa
Hvala.. Ipak ću se morati strpiti do 05.03. Javim jel + ili -user posted image

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 3956
24.2.2013 23:32:18   
Mjeseceva Pratilja
Duda, zelim ti da ugledas svoje dvije crtice aBd.
Pricekaj jos koji dan pa onda uradi test a do tada opusteno.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Dudaaa)
Neposredna veza do poruke: 3957
25.2.2013 22:27:40   
swedica
i ja bih da se pridruzim, u klub nadam se da me prihvatate,pokusavam da ostanem u drugom stanju vec 7 mjeseci ali nista,ako moze ssamo jedno pitanje:citala sam da nije dobro kada je zena uvijek gore na njemu,a meni je to problem ja sam uvijek gore,da li je neko imao slicnih problema i molim vas da mi odgovorite pozdrav za sve vas.nova sam pa neznam bas kako ovo funkcionise

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 3958
25.2.2013 22:54:59   
felix

IZVORNA PORUKA: swedica

i ja bih da se pridruzim, u klub nadam se da me prihvatate,pokusavam da ostanem u drugom stanju vec 7 mjeseci ali nista,ako moze ssamo jedno pitanje:citala sam da nije dobro kada je zena uvijek gore na njemu,a meni je to problem ja sam uvijek gore,da li je neko imao slicnih problema i molim vas da mi odgovorite pozdrav za sve vas.nova sam pa neznam bas kako ovo funkcionise

izvini al ovome se nisam mogla da ne nasmijemuser posted image user posted image
kakve to ima veze bogati jesili, dole gore, tamo vamo hahhaha opusteno samo i polako ...
I sretno da što prije ugledate vaš +user posted image

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 3959
25.2.2013 23:05:24   
Lejla Ka

Mogao bi biti problem ako imaš neku malformaciju materice, ali to treba dijagnosticirati ginekolog. To bi se sigurno moglo vidjeti na UZV-u, pa predpostavljam da nemaš s tim nikakvih problema. Znaš li pratiti ovulaciju po nekim prirodnim znakovima?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 3960
26.2.2013 12:59:16   
swedica
felix neka si se nasmijala i ja sam kada sam procitala,bas sam se pitala i ja kakve veze ima ko je gdje ali eto znas ono cula kazala veliki pozdrav i nadam se da ce biti uskoro

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3961
26.2.2013 13:03:17   
swedica
imam jako redovne menge mislim svaka dodje tacno u dan, pratim plodne dane,znam da ih racunam,hvala malo sam dosla do sebe iskreno da ti kazem nisam isla kod ginekologa ima duze vremena kontam ,sve doci ce trudnoca jer ipak sam samo jednu godinu u braku

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 3962
26.2.2013 13:08:23   
felix
swedica, ma polako bice .Mogla bi se javiti kod ginica ak nisi dugo bila cisto onako ...... I mozeš uzeti folnu kiselinu piti prije ona se inace prije pre trudnoce, .....

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 3963
26.2.2013 13:33:27   
Lejla Ka

imam jako redovne menge mislim svaka dodje tacno u dan, pratim plodne dane,znam da ih racunam,hvala malo sam dosla do sebe iskreno da ti kazem nisam isla kod ginekologa ima duze vremena kontam ,sve doci ce trudnoca jer ipak sam samo jednu godinu u braku

Ono što bi smetalo bi bile neke najčešće urođene mane tipa pregrade na materici ili dvoroge materice, ali takve malformacije se najčešće utvrde već na prvom ginekološkom pregledu. Znaš li primjetiti ovulaciju, ne računati? Bez obzira na redovnost ni jedna žena nije ista, pa ni njeni ciklusi, tako da čista matematika slabo pomaže.
Ovulacija zna dati simptome tipa bolova u preponi, napetosti područja materice, sluz koja izlazi iz rodnice postaje sličan bjelancetu.
I trebala bi otići ginekologu, ako ništa zbog redovnog uzimanja papa testa, pa nek ti kaže da je na prvi pogled sve u redu. U principu 12 mjeseci nezaštićenih redovnih odnosa se smatra nekim tolerantnim periodom da se ne pokreću dijagnostičke metode koje bi analizirale mogući problem sa začećem.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 3964
26.2.2013 14:06:50   
swedica
lejla ka hvala ti na savjetima puno.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3965
27.2.2013 12:37:25   
ena**
Veliki pozz svima ovdje citam vase poruke i odlucih da se i ja ukljucim...Pokusavam da user posted image vec 4 mjeseca i nista,mislim da mi se i ciklus malo izmakeo kontroli jer u 12 mjesecu sam dobila 08. pa nakon toga 25.,i onda ponovo u januaru 17.Zadnja menstruacija mi je bila 13. ovaj mjesec i sad ja nemogu da se snadjem kako da racunam plodne dane i ovulaciju?Ranije mi je user posted image bila redovna svakih 28 dana bez ikakvih simptoma i bolova samo jednostavno primjetim da je procurilo...Danas osjecam neki tupi bol u stomaku kao da se sve unutra grci.Negdje na netu procitah da se ta bol moze da javi ukoliko je doslo do oplodnje kada se plod smjesta u maternici.Interesuje me da li je neka od Vas imala takvo iskustvo?Ja jako zelim da user posted image ,i da napokon ugledam svoje user posted image .HVALA

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 3966
27.2.2013 22:09:42   
Dudaaa
Cure, samo da vas pozdravim i javim se.. Danas, 7 dana prije M krenuo smeđi iscjedak... I na žalost po tomu znači da ni ovaj mjesec neće biti + ... samo mi nije jasno kak već 7 dana prije?? I slično mi bilo i prošli mjesec ali 5 dana išao smeđi iscjedak i onda tek dobila M ... Baš sam tužna jer sam mislila da će ipak ovaj mjesec biti uspješan user posted image

(odgovor članu ena**)
Neposredna veza do poruke: 3967
28.2.2013 11:34:43   
minchis
Dudaaa da nije ovaj mjesec slucajno implementacijsko krvarenje, navijam da jeste i da nece biti kao prosli mjesec user posted image

(odgovor članu Dudaaa)
Neposredna veza do poruke: 3968
28.2.2013 11:38:59   
ena**
Duda drzim ti fige da ovaj mjesec bude user posted image ...pozz

(odgovor članu minchis)
Neposredna veza do poruke: 3969
28.2.2013 11:53:03   
marinčii
Dudaa znam to smeđe krvarenje može biti i znak naglog pada progesterona u drugoj fazi ciklusa,a on je potreban da bi se uopće održala trudnoća,je li se tebi to događa inače svaki mjesec ili je to sad izuzetak?ako se ponavlja češće nekoliko mjesci možda bi trebala otići na pregled kod ginekologa

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ena**)
Neposredna veza do poruke: 3970
28.2.2013 12:31:22   
swedica
dudaaa ja mislim ipak da si ti u drugom stanju sretno pa javi sta bi .

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3971
28.2.2013 14:01:26   
Dudaaa
Znalo mi se događati to i prije.. Npr prošli mjesec isto krenuo smeđi iscjedak 5 dana i onda na dan kad trebala prokrvariti i jesam.. Ovaj mjesec opet isto ali čak 7 dana prije.. A M trebam dobit 05.03. Sad nisam pametna jel da kupujem test ili ne?? A taj smeđi iscjedak je tek toliko- bitno da mi da doznanja da je krenuo i da je tu user posted image

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 3972
28.2.2013 14:06:06   
marinčii
neznam šta da ti kažem meni se prošli mjesc isto desilo da sam dva dana prije nego sam počela krvariti imala isjedak ono samo kad se obrišem na papiru al je bio svjetlo crvene boje ,baš krv..s tim da mi se to prije nije dešavalo pa sam se baš nasekirala bila,ako mi se bude ponavljalo otić ću na pregled ,već mi je vrijeme a ja stalno odgađam,,možda je bolje da ne uzimaš test dok ne vidiš oće li ti kasniti,ako ne krene do 5-0g ondaonda radi test,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Dudaaa)
Neposredna veza do poruke: 3973
2.3.2013 18:05:46   
Dudaaa
Cure... Danas napravila test i veliki minus.. A i krenuo jači smeđi iscjedak... Više ko samo što nije M... Tako da ni ovaj mjesec definitivno ništa user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3974
2.3.2013 19:18:24   
minchis
GLavu gore Dudaa, sljedeci mjesec je nas! user posted image

(odgovor članu Dudaaa)
Neposredna veza do poruke: 3975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *