|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
16.1.2013 21:09:43   
negrica
oko sest sati veceras uradila sam test opet negativan. sad sam jos vise zbunjenjauser posted image mrvica hvala mila

U zivotu je izgubljeno ono cega si se odrekao

(odgovor članu Maja1309)
Neposredna veza do poruke: 3926
16.1.2013 21:22:19   
Wish
Negrice to se i meni desilo prošli mjesec...kada mi jeuser posted image kasnila 4 dana uradila sam test i bio je negativan,zatim sam ga ponovila kroz par dana-opet isto,već sam se bila zabrinula šta mi se to dešava..međutim ženski organizam je takav,sve utiče i reagujemo na sve...jednostavno možda su se hormoni malo uzburkali,možda si pod stresom koji faktički ti svjesno ni ne doživljavaš kao stres ali tvoje tijelo ga prepoznaje i reaguje na jedan određen-takav način...sve u svemu hiljadu je razloga zašto nam se ciklusi poremete i kasne...ne mora nužno značiti da ako nije trudnoća da je odmah neka upala ili ne daj bože boleščurauser posted image ..kažem ti,sve sam to prošla,i hvala bogu nije ništa,,,bitno je da sam zdrava i prava a nastavljamo se truditi i dalje user posted image . i da...samo opušteno(joooj ja to sebi stalno govorim a nikako da sprovedem u praksu user posted image )
Eto,nadam se da sam ti bar malo uspjela odgovoriti na tvoje pitanje i nedoumice...Veeeelikiuser posted image tebi i svim dragim ženama na forumu

(odgovor članu negrica)
Neposredna veza do poruke: 3927
22.1.2013 23:44:55   
bubamara_11
Sretno svim user posted image da imaju skolskih 9 mjeseci i da aBd dobiju zive zdrave bebe.Citam vase postove i suze mi na oci i ja sam trebala sad imat sina od 4 mjeseca u rukama al takva je sudbina bila user posted image user posted image Sad se trudimo ja i suprug al izgleda psiha me ubi iskreno slabo vjerujem u sve vise neznam ni sta da mislim ni sta da osjecam.OVAJ FORUM JE VELIKO OLAKSANJE VELIKA PODRSKA ZA SVE NAS VIRTUALNE PRIJATELJICE SAPUTNICE U ISTOJ SRECI I NESRECI.Nadam se da cu i ja s vama user posted image uskoro moc da pricam i budemo zajedno sretne :*

(odgovor članu Wish)
Neposredna veza do poruke: 3928
23.1.2013 11:27:29   
kolacic
moj test je pozitivan bio sest dana po izostanku menstruacije. krajem pete sedmice sam otisla na ultrazvuk gdje nisu mogli vidjeti jos nista, ali su mi rekli da je to sasvim normalno u ranoj trudnoci. sad je vec cetrnaesti dan od izostanka menstrucije, i strpit cu se do sljedece sedmice da vidimo jel sve ok.. ali u apoteci mi farmaceut tvrdi da su njoj u petoj sedmici culi otkucaje srca. e sad sam malo zabrinuta...nadam se da ce ipak sve biti ok.

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 3929
23.1.2013 14:41:29   
dandi84
Ja ti najiskrenije želim da čuješ otkucaje...Srećno....Mislim da sam ja išla u 6 nedelji i čuli su se...Nažalost ta trudnoća nije iznešena do kraja...

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 3930
24.1.2013 12:32:43   
snjeguljicaa
Imam jedno pitanje za sve zenice koje mi mogu odgovoriti prosli mjesec user posted image sam imala 21.12, meni variraju od 30 do 32 tako da sad tacno ne znam ovaj mjeseec je bilo dosta akcijanja sa muzicem al stvarno nikad ne znam odredivati te plodne dane tako da nisam vodila racuna evo 35 dan je od zadnje i ja jos nisam dobila mada imam simptome kao da ce svaki cas da dode uzasno me stomak boli, grudi su mi jako bolne kao i krsta tako da ne znam sta da mislim ili uradim da cekam jos ili da ujutro napravim testic sta vi mislite? jel moguce da sam user posted image jer to bih najvise voljela. Izvinite na dugom postu ali mi pomoziteuser posted image

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 3931
24.1.2013 12:41:47   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

Imam jedno pitanje za sve zenice koje mi mogu odgovoriti prosli mjesec user posted image sam imala 21.12, meni variraju od 30 do 32 tako da sad tacno ne znam ovaj mjeseec je bilo dosta akcijanja sa muzicem al stvarno nikad ne znam odredivati te plodne dane tako da nisam vodila racuna evo 35 dan je od zadnje i ja jos nisam dobila mada imam simptome kao da ce svaki cas da dode uzasno me stomak boli, grudi su mi jako bolne kao i krsta tako da ne znam sta da mislim ili uradim da cekam jos ili da ujutro napravim testic sta vi mislite? jel moguce da sam user posted image jer to bih najvise voljela. Izvinite na dugom postu ali mi pomoziteuser posted image

veoma je moguce, uradi ujutro testic, kupi najobicniju test trakicu u apoteci to je 3-4km i da znas, sretnouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu snjeguljicaa)
Neposredna veza do poruke: 3932
24.1.2013 12:46:23   
snjeguljicaa
Mislila sam sutra ako Bog da da uradim test ali me samo zanimalo moze li biti da sam trudna a da me tako stomak boli i grudi u svakomm slucaju hvala na savjetu

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3933
24.1.2013 12:50:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

Mislila sam sutra ako Bog da da uradim test ali me samo zanimalo moze li biti da sam trudna a da me tako stomak boli i grudi u svakomm slucaju hvala na savjetu

moze, ja sam cak dobila i trajalo mi 2dana samo a bila sam user posted image , i imala sam non stop bolove u prvom tromjesjecju

a moja naj drugarica se na dan ocekivane menstruacije SAVIJALA kod mene u gostima od bolova i govorila mi "joooj trebam dobiti sve me boli" i malo smedje procurilo i nije dobila i na kraju rodi bracu koji sad ima 2,5goduser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3934
24.1.2013 12:51:25   
Anoniman
snjeguljice i mene je bolio stomak isto kao kad treba da mi stigne menst. i grudi takodje.... kasnilo mi 5 dana i ja nisam imala strpljenja da cekam da uradim jutarnji test i uradim ga poslije podne .... pokazao mi jeuser posted image ... imala sam simptome isto kao kad trebam da dobijem... sretno i LP

Neposredna veza do poruke: 3935
24.1.2013 12:53:26   
snjeguljicaa
jao zene hvala vam od srca malo ste me ohrabrile i nadam se da cu i ja biti napokonuser posted image hvala jos jednom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3936
24.1.2013 21:13:15   
Mrvica_83
Draga Snjeguljice Ja sam 6 dan kasnjenja uradila test na popodnevni urin i bio je user posted image user posted image No prije toga sam osjecala simptome kao da ce vjestica doci svakog trenutka : bolovi u donjem dijelu stomaka , osjetljive i bolne grudi .. Bila sam sigurna da nije trudnoca u pitanju i cekala sam svaki trenutak da user posted image dodje .. Zato se ne zamaraj simptomima pms-a nego uradi testic pa da se veselimo user posted image user posted image user posted image Od srca ti zelim da ugledas svoj plusic !!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mrvica_83 -- 24.1.2013 21:14:21 >

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

Neposredna veza do poruke: 3937
27.1.2013 20:24:40   
negrica
Drage moje meni oduser posted image jos user posted image nikakvog traga ..

U zivotu je izgubljeno ono cega si se odrekao

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 3938
31.1.2013 19:26:20   
sarica*
Selam i pozdrav svima i želim nam svima uspjeh sa user posted image .
Ja sam nova i nadam se da me primate,u svoje društvo i borbu za nova mala bića......
Ukratko o sebi u braku sam 13 god.,imam dvije preslatke curice 8 i 6 i imam veliku želju na još jedno,dugi niz godina pokušavam,ali ništa...............
Ovaj mjesec sam išla kod doktorice,i tamam su se poklopili plodni dani,tako da mi je rekla uhvati se posla,sve je u redu,e sad čekam pa da vidimo hoćeli biti user posted image ...... Trebam dobiti 07.02. i i nadam se da ipak neće doći....
Sretno svima koje čekaju i želeuser posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu negrica)
Neposredna veza do poruke: 3939
1.2.2013 8:43:43   
Maja1309
sarica * dobro nam došla...

Čestitam na dvoje djece i na želji za trećim :)

Bude to dobro, vjerujem da ćeš nam uskoro zabebiti user posted image

(odgovor članu sarica*)
Neposredna veza do poruke: 3940
1.2.2013 9:20:27   
sarica*

IZVORNA PORUKA: Maja1309

sarica * dobro nam došla...

Čestitam na dvoje djece i na želji za trećim :)

Bude to dobro, vjerujem da ćeš nam uskoro zabebiti user posted image

Hvala maja na dobrodošlici i lijepim željama,nadam se da će biti user posted image i želim svima da se desi isto.......
Šaljem svima topleuser posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Neposredna veza do poruke: 3941
1.2.2013 9:38:04   
marinčii
saricaa dobro nam došla i da što prije ugledašuser posted image
cure ajde nam se pridružite u čekaonici,majo ,saricee i sve ostale koje ste u iščekivanju
http://www.ringeraja.ba/forum/cekaonica-u-februaru_1556389.html

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sarica*)
Neposredna veza do poruke: 3942
1.2.2013 12:21:04   
sarica*

IZVORNA PORUKA: marinčii

saricaa dobro nam došla i da što prije ugledašuser posted image
cure ajde nam se pridružite u čekaonici,majo ,saricee i sve ostale koje ste u iščekivanju
http://www.ringeraja.ba/forum/cekaonica-u-februaru_1556389.html

Hvala marinčii e rado ću se pridružiti u čekaonici user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3943
16.2.2013 13:00:56   
makalo
pozdrav za sve dame user posted image ,

nadam se da mi neko od vas moze pomoci. radi se o slijedećem. mjesecnica mi je uvijek redovna, od 26-28 dana, uglavnom ne kasni. medjutim, jucer mi se desilo da 23 dan ciklusa "dobijem", na poslu oko 12h. vratim se kuci, istusiram, upakujem sta sve treba... sinoć nista, danas nista, ni jedne kapi... zanima me da li je neka od vas imala slicno iskustvo ili neko objasnjenje... uglavnom sto se tice odnosa, ne cuvam se....???

hvala unaprijed user posted image

(odgovor članu sarica*)
Neposredna veza do poruke: 3944
16.2.2013 13:04:56   
animagical
mozda je implantacijsko krvarenjeuser posted image sacekaj jos koji dan, pa uradi test na dan ocekivane user posted image sretnouser posted image

(odgovor članu makalo)
Neposredna veza do poruke: 3945
16.2.2013 14:03:48   
grozđe
makalo pozdrav... mozda jeste implantacijsko krvarenje, kao sto moze da bude, mada kod mene u trudnoci toga nije bilo...ne mora nista da znaci...menstruacija nekada moze da dodje i prije i kasnije...
nadam se da si zatrudnila, a mozes uraditi test za trudnocu...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3946
16.2.2013 21:16:54   
makalo
hvala vam na odgovorima...iskreno se nadam user posted image ... danas mi je opet malo krvarilo, ali ništa značajno.

lp,

user posted image

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 3947
20.2.2013 14:41:44   
kokouli
makalo, ja imam slican problem ,pojavilo mi se nesto smedje oskudno ,ne trebam jos da dobijem ,imala sam nezasticene odnose ,hahha,vec godinama user posted image ,ovaj slucaj nisam imala nikad ,samo smeđe tačke ......juče me bolio stomak malo,danas ništa ,na ulošku 1 tačkica smeđa samo ,ako neko ima slično iskustvo molim help

(odgovor članu makalo)
Neposredna veza do poruke: 3948
23.2.2013 21:24:43   
Dudaaa
Molim vas za pomoć... Imala sam ovulaciju do danas 23.02. I svaki drugi dan odnose... M bi trebala dobiti 05.03. No jako sam napuhnuta i osijećam pritisak u doljnjem dijelu trbuha.. Druge nikakve simptome nemam.. Danas sam napravila test i test je negativan.. Suprug i ja bi jako željeli bebu i sada me zanima da li test uopće može pokazat trudnoći kad mislim ako i je da je prerano.. Molim za savjet ili bilo kakav komentar ili prijedlog.. Hvala

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 3949
23.2.2013 21:40:05   
minchis

IZVORNA PORUKA: Dudaaa

Molim vas za pomoć... Imala sam ovulaciju do danas 23.02. I svaki drugi dan odnose... M bi trebala dobiti 05.03. No jako sam napuhnuta i osijećam pritisak u doljnjem dijelu trbuha.. Druge nikakve simptome nemam.. Danas sam napravila test i test je negativan.. Suprug i ja bi jako željeli bebu i sada me zanima da li test uopće može pokazat trudnoći kad mislim ako i je da je prerano.. Molim za savjet ili bilo kakav komentar ili prijedlog.. Hvala

draga Dudaaa, rano ti je jos za test, sacekaj jos koji dan...znam da si nestrpljiva kao i svi mi, ali zapravo je jos rano da ti se pokaze hormon u mokraci... veliki pozdrav i navijam za tebe user posted image

(odgovor članu Dudaaa)
Neposredna veza do poruke: 3950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *