|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
23.4.2013 22:47:59   
SdZ
Mi smo ovaj zadnji gledali i dobar je. Preporucujem svakako. user posted image

http://www.imdb.com/title/tt1527788/?ref_=sr_2

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2576
24.4.2013 12:26:58   
aazra
IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni su najstrašniji horori sa djecom. Tipa Krug, pa Omen i sl. Kaže mi mm da u vom Mama curice fenomenalno glume.

Gledala sam nedavno skrivenu kameru kao u lift uveli onu djevojčicu iz Kruga. Ja bih umrla, em lift em freaky djevojčica.

I ja sam ovo bila "prisiljena" gledati s mm user posted image

Meni je ovo vise smijesno...ali ne mogu da se ne zapitam, kako smiju ovako raditi skrivenu kameru, mislim neko bi mogao dobiti srcani na licu mjesta user posted image

DJANGO Unchained film godine user posted image Galicia, sta kazes za muziku user posted image ?

< Poruku je uredio aazra -- 24.4.2013 12:29:31 >

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2577
24.4.2013 12:34:35   
chuci

IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni su najstrašniji horori sa djecom. Tipa Krug, pa Omen i sl. Kaže mi mm da u vom Mama curice fenomenalno glume.

Gledala sam nedavno skrivenu kameru kao u lift uveli onu djevojčicu iz Kruga. Ja bih umrla, em lift em freaky djevojčica.

I ja sam ovo bila "prisiljena" gledati s mm user posted image

Meni je ovo vise smijesno...ali ne mogu da se ne zapitam, kako smiju ovako raditi skrivenu kameru, mislim neko bi mogao dobiti srcani na licu mjesta user posted image

DJANGO Unchained film godine user posted image Galicia, sta kazes za muziku user posted image ?

i ja sam gledala tu curicu i sve mi je jasno ali mi nije jasno kako je niko nije udario. ja bi prvo to uradila.
i što moj brat kaže ajetul kursija odmahuser posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2578
24.4.2013 12:38:49   
aazra
IZVORNA PORUKA: chuci

i ja sam gledala tu curicu i sve mi je jasno ali mi nije jasno kako je niko nije udario. ja bi prvo to uradila.
i što moj brat kaže ajetul kursija odmahuser posted image

Eh, kad bi bili dovoljno pribrani da se toga sjetimo... user posted image ja ne znam, mislim da bih pala u nesvijest, sumnjam da bi imala snage i za vrisak user posted image

Ali, i dalje se pitam kako smiju...jer, mislim da ih ovi ljudi stvarno mogu tuziti za pretrpljeni strah, baška sto su poslije svega osvanuli na youtubu user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 24.4.2013 12:39:19 >

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2579
24.4.2013 21:07:59   
Storm

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja volim akcije s Jasonom Stathamom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2580
24.4.2013 21:57:18   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: teacher75

mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr

Tiki mene taj film jeste onako malo prepao ali film amityville horror me je isprepadaoooo jos kad sam citala o toj kuci i kaze da su ti ljudi pobjegli iz kuce bez da se ikada vrate da uzmu svoje licne stvari grrrrrrrrrrr i dan danas ga se plasim ako mi vjerujete da ni Dvd nisam smjela imat u stanu neg sam ga bacila hahahhaha.

NEgo preporucujem film Tall Man predobar meni se bas dopao , posebno jer nemas poima sta ce se desiti gledas i iznenadis se SUPER film sa JEsica Biel .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2581
24.4.2013 21:59:12   
Mirkica
A sto se tice filma Krug prvi dio mi je bio bolji , ja sam se sedmi dan plasila svakog poziva hahhahahahahaha a drugi sam prespavala u kinu ja i moj ex otisli hahah i zaspali user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2582
25.4.2013 9:25:33   
maja78 RR
sinoc gledali

http://www.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=sr_1

moram priznati da sam ostarila i d ami zivci nisu ko prije, morala sam poslije filma jednu epizodu prijatelja da bi isla u krevet smirena user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2583
25.4.2013 9:41:43   
teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

sinoc gledali

http://www.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=sr_1

moram priznati da sam ostarila i d ami zivci nisu ko prije, morala sam poslije filma jednu epizodu prijatelja da bi isla u krevet smirena user posted image

neka hvalauser posted image hovu reci da mi na pada na pamet da gledamuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.4.2013 9:42:07 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2584
27.4.2013 13:54:30   
maja78 RR
dobar film, potezak, tuzan i malo horor (ali bez trzavica)

http://www.imdb.com/title/tt0464141/?ref_=sr_1

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 2585
27.4.2013 14:20:18   
palachinken

vidjeh, meni bezveze skroz

Ma ne što je on nešto dobar, nije uopšte, nego je on onaj macho tip sa smislom za humor i jos je British, pa je to dobra kombinacija....recimo u Snatchu, koji je meni u top 5 filmova, Lock Stock, Bank Job, Italian Job itd isl

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2586
28.4.2013 13:03:43   
Storm
upravo gledam http://www.imdb.com/title/tt1234719/?ref_=sr_1 i ne preporucujem ama bas nikome, gori film dugo nisam gledala. Samo me cudi onako slaba ocjena oni bas vole onaj svoj bezgranicni patriotizam user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2587
28.4.2013 13:22:35   
aazra
Po tome sto kazes, zvuci gore od "Arga" kojeg nikako da pogledam user posted image

Jeste li gledale "Sesto culo" sa Bruceom Willisom...?

http://www.filmski.net/filmovi/2936

Meni je taj uz "Uljeze" jedan od najupecatljivijih, danima nisam smjela hodati sama po stanu ili po ulici gdje nema nikog, sve sam se plasila da mi se na nekom tajanstvenom mjestu neko ne ukaze user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2588
28.4.2013 18:35:41   
maja78 RR
dobar film

http://www.imdb.com/title/tt0824747/?ref_=sr_2

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2589
28.4.2013 20:04:09   
Storm
IZVORNA PORUKA: aazra

Po tome sto kazes, zvuci gore od "Arga" kojeg nikako da pogledam user posted image

Jeste li gledale "Sesto culo" sa Bruceom Willisom...?

http://www.filmski.net/filmovi/2936

Meni je taj uz "Uljeze" jedan od najupecatljivijih, danima nisam smjela hodati sama po stanu ili po ulici gdje nema nikog, sve sam se plasila da mi se na nekom tajanstvenom mjestu neko ne ukaze user posted image

Argo nisam ni ja gledala a ne bih ni ovaj da sam znala da ovoliko suser posted image :)

sesto culo sam gledala par puta, ali samo mi je prvi put bio dobar zato sto nisam znala kraj, poslije nije vise toliko interesantno, kraj bas sve otkrije...da sad ne spoilam za one koji nisu gledali user posted image

< Poruku je uredio Storm -- 28.4.2013 20:05:58 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2590
28.4.2013 20:07:18   
Storm

dobar film

potresan, ja ga gledala dok nisam bila mama a sada nekako mi se ne gledaju takvi filmovi, ne znam valjda me sada bace u razmisljanje user posted image

Neposredna veza do poruke: 2591
28.4.2013 21:48:27   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Storm

dobar film

potresan, ja ga gledala dok nisam bila mama a sada nekako mi se ne gledaju takvi filmovi, ne znam valjda me sada bace u razmisljanje user posted image

potresan definitivno

bas me nesto krenulo sa potresnim filmovima ovih dana

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2592
28.4.2013 21:58:52   
aazra
Upravo na Fb citam tekst o malisanu nestalom prije dvadesejednu godinu, ako ste culi Ben Needham...njegova majka nikad nije odustala od potrage, a svaki put kada joj neko nesto javi ili kada ima neki trag pa se ispostavi da nije to - to, kaze da se osjeca kao da ga opet gubi...user posted image

Navodno se po istoj prici trebao snimati film...mozda je to taj...

Neposredna veza do poruke: 2593
30.4.2013 13:54:58   
Storm
Mi sinoc gledali http://www.imdb.com/title/tt1517260/?ref_=sr_1, muz zaspao nakon nekih 15 min filma, toliko mu je bio zanimljiv user posted image a ocjena govori nekako sve.
Citala sam knjigu koja je stvarno puno bolja pa eto prije preporucujem knjigu nego film

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2594
1.5.2013 1:12:37   
teacher75
http://www.imdb.com/title/tt1396226/
predobaruser posted image radnja, gluma, muzika, sve za 10- samo sto se isplakah kako nisam odavno uz jedan filmuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2595
1.5.2013 2:16:01   
amra_sa
Tičer, tebe sam čekala da vidim utiske user posted image
Jelde pravi je, ja sam jecala ... bukvalno ... Pogledaj Halimin put ako nisi gledala, znaš kako je dobar.
Hoću još ovakvih filmova, Storm upomoć user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

Neposredna veza do poruke: 2596
1.5.2013 12:45:33   
aazra
"Venuto al mondo", imamo ga snimljenog neda nam se da pogledamo..user posted image

Amra_sa, bio je Halimin put nedavno na tv-u..i meni je bas bilo tesko poslije njega...user posted image

Vizavi onih filmova o nestaloj djeci i kao sto rekoh slucaja jedne majke koja je svoje dijete izgubila na jednom grckom ostrvu i trazi ga vise od dvadeset_ godina...jucer mi se mali zagubio igrajuci se s curicom u jednoj basti...ja ga stala traziti, kad curica mi rece "mozda je otisao na ulicu, pa ga ukrali cigani...", jeza me prosla...user posted image

Eto sta znaci "losa karma", pazite kakve filmove gledate user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 1.5.2013 12:46:29 >

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 2597
1.5.2013 22:02:43   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Storm

Mi sinoc gledali http://www.imdb.com/title/tt1517260/?ref_=sr_1, muz zaspao nakon nekih 15 min filma, toliko mu je bio zanimljiv user posted image a ocjena govori nekako sve.
Citala sam knjigu koja je stvarno puno bolja pa eto prije preporucujem knjigu nego film

I ja neki dan počela gledati i zaspalauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2598
1.5.2013 22:04:49   
MicoTico

samo sto se isplakah kako nisam odavno uz jedan filmuser posted image

odavno izbjegavam filmove uz koje se isplačem. Danima mi poslije nije dobro. Isto tako izbjegavam i emisije tipa Ispuni mi želju ili Sve za ljubav.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 2599
1.5.2013 22:13:54   
amra_sa
Večeras na tv-u Dobro uštimani mrtvaci, nisam ga gledala ... Propustih ga i ovaj put. Sinoć tj. jutros počnema gledati neki horor i odustanem u po frke. Izašo mi na san. user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Abortus
slatkiss

Da li ste prije prve trudnoce imali abortus ili spontani i koliko dugo nakon toga ste ponovo zatrudnili.

DA (44%)

NE (56%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *