Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 18:55:23
MicoTico
IZVORNA PORUKA: henna ze
i Broken city sa M. Wahlberg i .R. Crow..e taj je zaista super..
A mene Broken city razočarao, nekako mi fali kraj, nedovršen mi sav, a puno mi trailer obećavao. Nije loš, ali nije ni wow. A dugo sam čekala da se pojavi HD snimak.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 18:57:12
MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken
Meni je fascinantno kako se dicaprio uspio riješiti stigme lijepog dječaka i sazriti u tako dobrog glumca. Svaki film koji uradi je odličan. Tako jedva čekam Gatsbyja. http://www.youtube.com/watch?v=8ud6haTTfFY On i Carey Mulligan, koja mi je baš drago čeljade, režiser Buz Lurhman, što znači da će biti odlične muzike i kičeraja (Moulin Rouge šmek :)) Fkt jedva čekam!
i ja jedva čekam! Baš mi se gleda! I u pravu si za DiCapria da se pokazao kao baš dobar glumac, ali i dalje mi je loš frajer
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 20:51:43
palachinken
Mene T. tuši da gledamo GI Joe, ja stvarno stvarno nisam zagrijana. Sinoć sam opet cmoljila uz Juno, bio na teveu. Inače, ovo ljeto će baš biti nabrijano SF spektaklima, a to volim u kinu s njim da gledam, ono romantika uz masovnu destrukciju života na Zemlji. Ide Star Trek film, pa ide Pacifik Rim...lud'lo!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 21:57:14
Storm
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: aazra
Je li taj dobio "malinu" ili grijesim...
"Fight club" mi po nazivu izgleda kao akcija, mada bi ga gledala zbog Breda, nisam bas neki fan, ljepsi mi je DiCaprio...
Dobio malinu, ne dobio - meni dobar film. Kao što mi oskar i z.globus ne garantuje da će mi se film svidjeti. A DiCaprio mi nije neki tip, više ko dječak neki, a ja volim one kao macho glumce (isječena usna, neobrijan, prljava potkošulja i ti folovi
). Brad je otprilike takav u Fight Club-u, pa mi je tu i najbolji frajer.
joj moj ukus, hehe, znaci nesto kao umri muski u 90-tim
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 21:59:16
Storm
Meni je fascinantno kako se dicaprio uspio riješiti stigme lijepog dječaka i sazriti u tako dobrog glumca. Svaki film koji uradi je odličan. Tako jedva čekam Gatsbyja. http://www.youtube.com/watch?v=8ud6haTTfFY On i Carey Mulligan, koja mi je baš drago čeljade, režiser Buz Lurhman, što znači da će biti odlične muzike i kičeraja (Moulin Rouge šmek :)) Fkt jedva čekam!
istog sam misljenja, kad ga se sjetim u romeu i juliji, pravi djecak ali je ipak i to po meni super odradio a sada mu je svaki film pun pogodak, glumcina je postao
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 22:04:45
Storm
Mene T. tuši da gledamo GI Joe, ja stvarno stvarno nisam zagrijana. Sinoć sam opet cmoljila uz Juno, bio na teveu. Inače, ovo ljeto će baš biti nabrijano SF spektaklima, a to volim u kinu s njim da gledam, ono romantika uz masovnu destrukciju života na Zemlji. Ide Star Trek film, pa ide Pacifik Rim...lud''lo!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 22:07:33
Storm
IZVORNA PORUKA: henna ze
mi smo ta prazike gledali filmove..
onaj novi sa T. Cruisom..zaborav je prevedeno..nisam vidjela kako je originalni prevod...bezveze...
e onda smo H i ja gledale The Host- po knjizi S. Mayer..one sto napisa Sumrak sagu..veću glupost u zivotu nisam vidjela..
i Broken city sa M. Wahlberg i .R. Crow..e taj je zaista super..
ej kako su ukusu razliciti, meni opet zaborav ekstra, jedan od najboljih filmova do sada iz ove godine...ali eto The Host je bezveze tu se slazemo , knjiga puno bolja...
Tako mi se gledaju oni filmovi katastrofe, tj. masovnog razaranja sto rece Palachinken, na velikom platnu...ali, nisam u toku, hoce li ih to biti ovog ljeta...
Tako mi se gledaju oni filmovi katastrofe, tj. masovnog razaranja sto rece Palachinken, na velikom platnu...ali, nisam u toku, hoce li ih to biti ovog ljeta...
Bice kao sto je rekla ovih sf tipa star trek, a ako mislis na one tipa 2012 nema njih slabo na velikom platnu, mozda onako za tv..
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.5.2013 10:13:32
aazra
IZVORNA PORUKA: Storm
Bice kao sto je rekla ovih sf tipa star trek, a ako mislis na one tipa 2012 nema njih slabo na velikom platnu, mozda onako za tv..
Ma taj je bezveze, nije sve ni u samim scenama katastrofe ako nema nekog smisla
Dan poslije sutra, ako ste gledali je vec bolji
Filmovi sf su mi idealni za kino, bezveze bi mi bilo otici i gledati dramu tipa "Ana Karenjina"
A svojevremeno sam uzivala s dragim u trilogiji "Povratak Kralja", u kinu to gledati je bila uzivancija Samo sto sad imamm averziju od hobita nema sanse da bi ih gledala mada ih mm voli
Ja sinoc gledala "Mamu", nije nesto, dobar horor za pogledati da se puno ne isprepadas...definitivno se ne moze ni blizu porediti s Uljezima (Nicole i djeca). Ustvari mi je glupo kad sve najstrasnije scene ispucaju u prvom dijelu filma ...a i kraj je glup, bar meni.
Drugi put kad budem htjela da se isprepadam uzet cu onaj Majin film od kojeg se "stari"
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.5.2013 14:08:23
Storm
Gledala sinoc onog Parkera i bas sam se razocarala, inace su njegovi filmovi dobri, ali ovaj je bas bezveze ono skroz mi jeftin
jedno pitanje onako ot na brzinu, neke od vas su kao i ja bile tamo na onoj temi "nevina", ne razumijem sto su zakljucali. onako samo da za ubuduce znam razloge, nisam vidjela nista lose
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.5.2013 14:15:10
aazra
Uhhh...pa objasnila je Skvo...valjda sto je ovo porodicni forum a sve se izmaklo kontroli, postalo previse neozbiljno kako da kazem...
Ali nemoj sad ovdje o tome pleaaase...da i ovu ne zakljucaju
Btw, mi dobili onih trideset_ pinkovih kanala, ali nigdje nikakvog sadrzaja, bas bezveze
Ja jucer trazila po netu sadrzaje, nasla da bi na jednom od njih trebao igrati taj famozni fight club ali nigdje ga nije bilo u tom terminu kad je pisalo...ma samo zbrku napravili ne mogu doci do drugih kanala, sve pink poklopio
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.5.2013 20:50:51
aazra
Vjerujem da je bolji od Mame
Uvela nam 'moja tv', odnosno telekom oko trideset njihovih kanala..tri za muziku, pet najmanje za filmove, od toga su tri kanala samo za akcije i trilere, ali tesko se snaci, jer nema ni teleteksta ni bilo kakvog sadrzaja, kojeg inace imaju svi kanali (npr. da vidis sve sta se emituje tog dana), i jos su nam zatrpali ove regularne kanale...
Npr. pink music, pink family, pink action ima cak i pink soap
Storm, jos nesto, ako si raspolozena za cavrljanje, otidji na chat naci ces ga na popisu proimjenjenih rasprava na pocetnoj stranici...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Situacija u BiH Đenifer
Kakvu vidite situaciju u BiH za jedno 10 god.?!!
Mislite li da će biti bolje građanima, bolje prilike za zapošljavanje i rad, proizvodnju, općenito napredak u državi u bilo kojem segmentu.
Da (44%)
Ne (16%)
Možda (14%)
Nema šanse (3%)
Biće samo gore i teže (22%)
Broj svih glasova: 99
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!