|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
5.5.2013 16:39:47   
henna ze
mi smo ta prazike gledali filmove..

onaj novi sa T. Cruisom..zaborav je prevedeno..nisam vidjela kako je originalni prevod...bezveze...

e onda smo H i ja gledale The Host- po knjizi S. Mayer..one sto napisa Sumrak sagu..veću glupost u zivotu nisam vidjela..

i Broken city sa M. Wahlberg i .R. Crow..e taj je zaista super..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2626
5.5.2013 18:55:23   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: henna ze

A mene Broken city razočarao, nekako mi fali kraj, nedovršen mi sav, a puno mi trailer obećavao. Nije loš, ali nije ni wow. A dugo sam čekala da se pojavi HD snimak.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2627
5.5.2013 18:57:12   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: palachinken

Meni je fascinantno kako se dicaprio uspio riješiti stigme lijepog dječaka i sazriti u tako dobrog glumca. Svaki film koji uradi je odličan.
Tako jedva čekam Gatsbyja.
http://www.youtube.com/watch?v=8ud6haTTfFY
On i Carey Mulligan, koja mi je baš drago čeljade, režiser Buz Lurhman, što znači da će biti odlične muzike i kičeraja (Moulin Rouge šmek :))
Fkt jedva čekam!

i ja jedva čekam! Baš mi se gleda!
I u pravu si za DiCapria da se pokazao kao baš dobar glumac, ali i dalje mi je loš frajeruser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 2628
5.5.2013 19:45:54   
henna ze
jao..kako ce to biti super film..meni palacinken sva kao iz tog filma..

upravo gledali sat vremena G.I Joe..sa B.Willisom..

i dalje nismo mogli..kombinacija..S.Segala, Spidermena i Brus lija....bljuv..

aWillis se pojavi na sekundu..u cijelom filmu..trepnes li nisi ga ni vidio..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2629
5.5.2013 20:51:43   
palachinken
Mene T. tuši da gledamo GI Joe, ja stvarno stvarno nisam zagrijana. Sinoć sam opet cmoljila uz Juno, bio na teveu.
Inače, ovo ljeto će baš biti nabrijano SF spektaklima, a to volim u kinu s njim da gledam, ono romantika uz masovnu destrukciju života na Zemlji. Ide Star Trek film, pa ide Pacifik Rim...lud'lo!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2630
5.5.2013 21:57:14   
Storm

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: aazra

Je li taj dobio "malinu" ili grijesim...user posted image

"Fight club" mi po nazivu izgleda kao akcija, mada bi ga gledala zbog Breda, nisam bas neki fan, ljepsi mi je DiCaprio...user posted image

Dobio malinu, ne dobio - meni dobar film. Kao što mi oskar i z.globus ne garantuje da će mi se film svidjeti.
A DiCaprio mi nije neki tip, više ko dječak neki, a ja volim one kao macho glumce (isječena usna, neobrijan, prljava potkošulja i ti foloviuser posted image

). Brad je otprilike takav u Fight Club-u, pa mi je tu i najbolji frajer.

joj moj ukus, hehe, znaci nesto kao umri muski u 90-tim user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2631
5.5.2013 21:59:16   
Storm

Meni je fascinantno kako se dicaprio uspio riješiti stigme lijepog dječaka i sazriti u tako dobrog glumca. Svaki film koji uradi je odličan.
Tako jedva čekam Gatsbyja.
http://www.youtube.com/watch?v=8ud6haTTfFY
On i Carey Mulligan, koja mi je baš drago čeljade, režiser Buz Lurhman, što znači da će biti odlične muzike i kičeraja (Moulin Rouge šmek :))
Fkt jedva čekam!

istog sam misljenja, kad ga se sjetim u romeu i juliji, pravi djecak ali je ipak i to po meni super odradio a sada mu je svaki film pun pogodak, glumcina je postao

Neposredna veza do poruke: 2632
5.5.2013 22:03:12   
Storm

jao..kako ce to biti super film..meni palacinken sva kao iz tog filma..

upravo gledali sat vremena G.I Joe..sa B.Willisom..

i dalje nismo mogli..kombinacija..S.Segala, Spidermena i Brus lija....bljuv..

aWillis se pojavi na sekundu..u cijelom filmu..trepnes li nisi ga ni vidio..

pa dobro Willis i nije glavna uloga u filmu, tako da nije bitan uopste, Rock je glavna uloga, a ja ga bas volim gledati user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2633
5.5.2013 22:04:45   
Storm

Mene T. tuši da gledamo GI Joe, ja stvarno stvarno nisam zagrijana. Sinoć sam opet cmoljila uz Juno, bio na teveu.
Inače, ovo ljeto će baš biti nabrijano SF spektaklima, a to volim u kinu s njim da gledam, ono romantika uz masovnu destrukciju života na Zemlji. Ide Star Trek film, pa ide Pacifik Rim...lud''lo!

user posted image user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Storm -- 5.5.2013 22:05:10 >

Neposredna veza do poruke: 2634
5.5.2013 22:07:33   
Storm

mi smo ta prazike gledali filmove..

onaj novi sa T. Cruisom..zaborav je prevedeno..nisam vidjela kako je originalni prevod...bezveze...

e onda smo H i ja gledale The Host- po knjizi S. Mayer..one sto napisa Sumrak sagu..veću glupost u zivotu nisam vidjela..

ej kako su ukusu razliciti, meni opet zaborav ekstra, jedan od najboljih filmova do sada iz ove godine...ali eto The Host je bezveze tu se slazemo user posted image , knjiga puno bolja...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2635
5.5.2013 22:09:53   
Storm
evo sad gledam dobar triler http://www.imdb.com/title/tt1401152/

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2636
6.5.2013 11:22:37   
aazra
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

meni je Leonarno di carpio odlican glumac, ne izgledom, previse je bebast, vec bas glumom

Meni je s godinama sve privlacniji, bas zbog te baby face kao da ne stari a jos dobio na ozbiljnosti user posted image

Prije Djanga me fascinirao u filmu s Russelom Croweom

http://www.imdb.com/title/tt0758774/

obavezno pogledajte user posted image

Tako mi se gledaju oni filmovi katastrofe, tj. masovnog razaranja sto rece Palachinken, na velikom platnu...ali, nisam u toku, hoce li ih to biti ovog ljeta...user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 6.5.2013 11:23:03 >

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2637
6.5.2013 15:49:27   
Storm

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

meni je Leonarno di carpio odlican glumac, ne izgledom, previse je bebast, vec bas glumom

Meni je s godinama sve privlacniji, bas zbog te baby face kao da ne stari a jos dobio na ozbiljnosti user posted image

Prije Djanga me fascinirao u filmu s Russelom Croweom

http://www.imdb.com/title/tt0758774/

obavezno pogledajte user posted image

Tako mi se gledaju oni filmovi katastrofe, tj. masovnog razaranja sto rece Palachinken, na velikom platnu...ali, nisam u toku, hoce li ih to biti ovog ljeta...user posted image

Bice kao sto je rekla ovih sf tipa star trek, a ako mislis na one tipa 2012 nema njih slabo na velikom platnu, mozda onako za tv..

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2638
6.5.2013 18:20:29   
Maya_K

IZVORNA PORUKA: Storm

evo sad gledam dobar triler http://www.imdb.com/title/tt1401152/

ovaj sam gledala , super filmuser posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2639
7.5.2013 10:13:32   
aazra

Bice kao sto je rekla ovih sf tipa star trek, a ako mislis na one tipa 2012 nema njih slabo na velikom platnu, mozda onako za tv..

Ma taj je bezveze, nije sve ni u samim scenama katastrofe ako nema nekog smisla user posted image

Dan poslije sutra, ako ste gledali je vec bolji user posted image

Filmovi sf su mi idealni za kino, bezveze bi mi bilo otici i gledati dramu tipa "Ana Karenjina" user posted image

A svojevremeno sam uzivala s dragim u trilogiji "Povratak Kralja", u kinu to gledati je bila uzivancija user posted image Samo sto sad imamm averziju od hobita nema sanse da bi ih gledala mada ih mm voli user posted image

Ja sinoc gledala "Mamu", nije nesto, dobar horor za pogledati da se puno ne isprepadas...definitivno se ne moze ni blizu porediti s Uljezima (Nicole i djeca). Ustvari mi je glupo kad sve najstrasnije scene ispucaju u prvom dijelu filma user posted image ...a i kraj je glup, bar meni.

Drugi put kad budem htjela da se isprepadam uzet cu onaj Majin film od kojeg se "stari" user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 7.5.2013 10:18:11 >

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2640
7.5.2013 13:45:05   
aazra
Mislila sam na trilogiju "Gospodar prstenova"...bila je uzivancija gledati u kinu, ali sad bi me neko tesko mogao natjerati da gledam hobite user posted image

Mi skinuli Nema zemlje za starce od brace Coen, to me theacerka zainteresovala za njihove filmove user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 7.5.2013 13:46:11 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2641
7.5.2013 15:49:35   
teacher75

Mislila sam na trilogiju "Gospodar prstenova"...bila je uzivancija gledati u kinu, ali sad bi me neko tesko mogao natjerati da gledam hobite user posted image

Mi skinuli Nema zemlje za starce od brace Coen, to me theacerka zainteresovala za njihove filmove user posted image

meni je odlican taj filmm posebno sto igra jedan od mojih omiljenih glumaca, javier bardemuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2642
10.5.2013 14:08:23   
Storm
Gledala sinoc onog Parkera i bas sam se razocarala, inace su njegovi filmovi dobri, ali ovaj je bas bezveze ono skroz mi jeftin user posted image

jedno pitanje onako ot na brzinu, neke od vas su kao i ja bile tamo na onoj temi "nevina", ne razumijem sto su zakljucali. onako samo da za ubuduce znam razloge, nisam vidjela nista lose user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2643
10.5.2013 14:15:10   
aazra
Uhhh...pa objasnila je Skvo...valjda sto je ovo porodicni forum a sve se izmaklo kontroli, postalo previse neozbiljno kako da kazem...

Ali nemoj sad ovdje o tome pleaaase...da i ovu ne zakljucaju user posted image

Btw, mi dobili onih trideset_ pinkovih kanala, ali nigdje nikakvog sadrzaja, bas bezveze user posted image

Ja jucer trazila po netu sadrzaje, nasla da bi na jednom od njih trebao igrati taj famozni fight club ali nigdje ga nije bilo u tom terminu kad je pisalo...ma samo zbrku napravili ne mogu doci do drugih kanala, sve pink poklopio user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 10.5.2013 14:18:03 >

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2644
10.5.2013 14:18:23   
Anoniman
Gledali smo Changeling. Extra film. Bas me dojmio...napet do kraja, nepredvidiv, potresna prica...user posted image

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 2645
10.5.2013 16:55:52   
Storm
ma necu, ok hvala na odgovoru. A kakvih 30 pinkova?

Ja odgledala ivicu i maricu
http://www.imdb.com/title/tt1428538/?ref_=sr_5 onako moze se pogledati, muzika je super odradjena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2646
10.5.2013 20:50:51   
aazra
Vjerujem da je bolji od Mame user posted image

Uvela nam 'moja tv', odnosno telekom oko trideset njihovih kanala..tri za muziku, pet najmanje za filmove, od toga su tri kanala samo za akcije i trilere, ali tesko se snaci, jer nema ni teleteksta ni bilo kakvog sadrzaja, kojeg inace imaju svi kanali (npr. da vidis sve sta se emituje tog dana), i jos su nam zatrpali ove regularne kanale...

Npr. pink music, pink family, pink action ima cak i pink soap user posted image

Storm, jos nesto, ako si raspolozena za cavrljanje, otidji na chat naci ces ga na popisu proimjenjenih rasprava na pocetnoj stranici...user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2647
11.5.2013 11:58:10   
Storm
ok sve razumjeal user posted image

evo odgledala sam sinoc ovaj http://www.imdb.com/title/tt2053463/?ref_=sr_1
preporuka za ove koji vole trilere, drame i to..

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2648
11.5.2013 12:02:10   
bebaa
mi smop sinoć odgledali OTMICA ,super akcija,glumi onaj ljepotan mali iz sage ,igrao ulogu mladog vukodlaka...

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2649
11.5.2013 12:29:06   
palachinken

ok sve razumjeal user posted image

evo odgledala sam sinoc ovaj http://www.imdb.com/title/tt2053463/?ref_=sr_1
preporuka za ove koji vole trilere, drame i to..

Gledam mu jutros trailer na CineStaru, i baš me zainteresovao. Dobra mi je glumačka ekipa.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Situacija u BiH
Đenifer

Kakvu vidite situaciju u BiH za jedno 10 god.?!! Mislite li da će biti bolje građanima, bolje prilike za zapošljavanje i rad, proizvodnju, općenito napredak u državi u bilo kojem segmentu.

Da (44%)

Ne (16%)

Možda (14%)

Nema šanse (3%)

Biće samo gore i teže (22%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *