Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.5.2013 14:48:13
Storm
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Storm
Mi sinoc gledali http://www.imdb.com/title/tt1517260/?ref_=sr_1,muz zaspao nakon nekih 15 min filma, toliko mu je bio zanimljiv a ocjena govori nekako sve. Citala sam knjigu koja je stvarno puno bolja pa eto prije preporucujem knjigu nego film
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.5.2013 7:38:49
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
samo sto se isplakah kako nisam odavno uz jedan film
odavno izbjegavam filmove uz koje se isplačem. Danima mi poslije nije dobro. Isto tako izbjegavam i emisije tipa Ispuni mi želju ili Sve za ljubav.
sve znam al ovaj je bas divan, predivan film
izbjegvam filmove sa ratnom temom , tuzne filmove , mada ponekad dobro dodju jer inace ne placem pa iskoristim :)))) al ovaj cu pogledat sto ga tiki preporucuje jer nisam se niakda pokajala od njenih preporuka :)))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 4.5.2013 23:14:18
MicoTico
IZVORNA PORUKA: aazra
Je li taj dobio "malinu" ili grijesim...
"Fight club" mi po nazivu izgleda kao akcija, mada bi ga gledala zbog Breda, nisam bas neki fan, ljepsi mi je DiCaprio...
Dobio malinu, ne dobio - meni dobar film. Kao što mi oskar i z.globus ne garantuje da će mi se film svidjeti. A DiCaprio mi nije neki tip, više ko dječak neki, a ja volim one kao macho glumce (isječena usna, neobrijan, prljava potkošulja i ti folovi
). Brad je otprilike takav u Fight Club-u, pa mi je tu i najbolji frajer.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 4.5.2013 23:33:03
aazra
A DiCaprio mi nije neki tip, više ko dječak neki, a ja volim one kao macho glumce (isječena usna, neobrijan, prljava potkošulja i ti folovi
). Brad je otprilike takav u Fight Club-u, pa mi je tu i najbolji frajer.
Mene je Leo stvarno fascinirao u Djangu, ne samo izgledom Kako stari sve je bolji glumac
Sinoc sam uzivala u porodici Adams, svi su mi preslatki posebno Angelica Ima li vise njihovih filmova, ja sam vise puta gledala samo jedan te isti, kada im se onaj stric ozeni nekakvom plavusom a Cristina Ricci zapali skolski kamp
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 0:02:57
aazra
Hvala puno
Ja sam nekoliko puta gledala onaj s plavusom, bit ce da je to taj drugi i sinoc je igrao na nekom od kanala...ma mogla bih ga gledati deset puta zbog nekih scena i dijaloga
Evo od mene preporuka za jednu komediju...inace, mene je tesko nasmijati, ali ova je jedna od najboljih, bar meni... (Rowan Atkinson, tj Mr. Been u ulozi slikarskog eksperta.... )
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.5.2013 15:29:49
palachinken
Meni je fascinantno kako se dicaprio uspio riješiti stigme lijepog dječaka i sazriti u tako dobrog glumca. Svaki film koji uradi je odličan. Tako jedva čekam Gatsbyja. http://www.youtube.com/watch?v=8ud6haTTfFY On i Carey Mulligan, koja mi je baš drago čeljade, režiser Buz Lurhman, što znači da će biti odlične muzike i kičeraja (Moulin Rouge šmek :)) Fkt jedva čekam!