Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.5.2013 12:11:05
Storm
imam jednu ideju: sta mislite da nesto napravimo kao zajednicko gledanje nekog filma mislim svako za sebe ali isti film pa da posle mozemo malo i prodiskutovati (naravno necemo sad biti neki dubokoumni kriticari ali eto ko hoce moze i to) mozemo npr. dati prijedloge za film i onda se zajedno odlucimo koji da pogledamo recimo u narednih nekoliko dana ili tako nesto. Sacekamo da svi koji hoce pregledaju i onda....rasprava....sta mislite
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.5.2013 14:27:08
maja78 RR
a to mislis starijom haha aja mislila govoris kao sandra bulok i sandra bulok junior pa reko ne znam da njena majka glumi, ili da sandra ima kcer koja glumi hahahahah
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 13.5.2013 15:54:08
Storm
Pa dobro jesmo djanga bas sve gledale, ali je to bio jedan film a ostalo se onako mimoilazimo, ovo sam mislila da u istom periodu odgledamo po dogovoru, a kad vidim na drugim forumima kako moze sto nece uspjeti i nama. evo ti si predlozila ovaj, mislim da je to ovaj, jel http://www.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=sr_1
ako neko hoce predlozi jos neke i onda se odlucimo za jedan i npr. sad u ovoj sedmici odgledamo recimo do petka, ko stigne-stigne, ko ne stigne boze moj, stice na sledeci i tako. Tako mi radimo na drugom forumu sa knjigama, tako citamo po dogovoru i onda rasprava, zna se bas onako zapetljati
a moze i npr. ova sedmica horor, slijedeca drama, pa triler.....i tako u krug. Ko voli taj odredjeni zanr on se i prikljuci
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 13.5.2013 17:49:52
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Storm
Pa dobro jesmo djanga bas sve gledale, ali je to bio jedan film a ostalo se onako mimoilazimo, ovo sam mislila da u istom periodu odgledamo po dogovoru, a kad vidim na drugim forumima kako moze sto nece uspjeti i nama. evo ti si predlozila ovaj, mislim da je to ovaj, jel http://www.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=sr_1
ako neko hoce predlozi jos neke i onda se odlucimo za jedan i npr. sad u ovoj sedmici odgledamo recimo do petka, ko stigne-stigne, ko ne stigne boze moj, stice na sledeci i tako. Tako mi radimo na drugom forumu sa knjigama, tako citamo po dogovoru i onda rasprava, zna se bas onako zapetljati
a moze i npr. ova sedmica horor, slijedeca drama, pa triler.....i tako u krug. Ko voli taj odredjeni zanr on se i prikljuci
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 13.5.2013 18:46:01
Storm
eh eto bas super a posto se vise niko ne javlja hajmo ti i ja aazra odgledati sinister do petka da malo zagrijemo ideju a ko jos hoce nek se pridruzi, ima do petka....aazra ideja zavisi od tebe
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.5.2013 11:58:43
aazra
Evo ja ga skinula, sad mogu ucestvovati u "eksperimentu" ...
Kad su horori u pitanju nesto jace od mene me vuce da ih gledam, to je jedino objasnjenje
Posebno nakon Mame mi se definitivno gleda jedan dobar , a i bit ce mi lakse kad dojmove podijelim s vama...
Nego sta nam je s theacerkom, bas bi voljela da nam se i ona pridruzi, sto se mene tice mozemo produziti rok za gledanje i na vikend pa da nas onda bude vise koje smo gledale
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.5.2013 21:07:12
vila_7
ja zapravo ne volim horore otkad sam postala mama i otkad sam gledala: HOSTEL . Jer ja i dalje volim horore tipa nekih cudovista, vanzemaljaca i slicno, ali danasnji horori se nekako prave sve na temu izopacenog ljudskog uma i meni odmah muka dodje-valjda jer znam da mogu biti takvi ljudi i u stvarnosti
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.5.2013 21:34:15
Storm
IZVORNA PORUKA: vila_7
ja zapravo ne volim horore otkad sam postala mama i otkad sam gledala: HOSTEL . Jer ja i dalje volim horore tipa nekih cudovista, vanzemaljaca i slicno, ali danasnji horori se nekako prave sve na temu izopacenog ljudskog uma i meni odmah muka dodje-valjda jer znam da mogu biti takvi ljudi i u stvarnosti
to jeste, bas kad je izasao onaj prvi dio Saw (mislim da je slagalica), tada ja jos iznajmljivala iz videoteke i bas sa onim cikom tamo komentarisala o tome sta ljudski um moze sve proizvesti, cisto kad smo skontali da je neko morao imati ideje za takav film..ono bas pomislis kakav to um treba biti za tako nesto
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.5.2013 22:12:44
amra_sa
Ne znam zašto al ja se samo mogu od srca smijati ovom našem bosanskom humoru, naspram njega sve mi bezveze. Eh jedino mi je vrh ona komedija, dva crnca koji glume plavuše-sestre blizanke ? I Američka pita.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.5.2013 22:16:29
teacher75
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Ne znam zašto al ja se samo mogu od srca smijati ovom našem bosanskom humoru, naspram njega sve mi bezveze. Eh jedino mi je vrh ona komedija, dva crnca koji glume plavuše-sestre blizanke ? I Američka pita.
a mamurluk? ja volim i americke i britanske komedije
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.5.2013 11:46:50
aazra
Storm, znaci ti, ja i Maja za ovaj krug...
Znaci ako gledam veceras da ne komenatrisem do petka, jesam li dobro skontala
Ovo ostalo sto se horora tice..volim art pa i kad je ovaj zanr u pitanju zato uvijek izdvajam Bal vampira, pa i ove Uljeze
Sto se komedija tice, bosanski humor mi ne lezi, osim neprevaziđene Audicije i tu i tamo ovih novih Nadrealista ne mogu se sjetiti da mi je nesto bilo smijesno, uglavnom je cak i ispod granica dobrog ukusa, bar mog Tu mislim na "Lud, zbunjen", "Kliniku"..ovisi sta se podrazumijeva pod tim humorom