Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.4.2013 13:40:55
MicoTico
IZVORNA PORUKA: chuci
ja volim sf mnogo ma volim sve osim horora
Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf. Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.4.2013 18:05:45
aazra
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ja procitah sada o ovom ubistvu tuga pa ona imala termin 12 a oni je 8 ubili:(
Ne znam detalje, osim da su je "ritualno" isijecali, Boze sacuvaj
Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...
Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...
a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini , ali sam uzivala u prizorima iz Venecije
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.4.2013 18:41:44
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: aazra
Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...
Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...
http://www.filmski.net/filmovi/485
a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini , ali sam uzivala u prizorima iz Venecije
meni je bolja knjiga
ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.4.2013 20:06:25
aazra
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga
Slazem se s tim, bas je neko spomenuo "Velika očekivanja" od Dickensa...sumnjam da film moze opisati sve one detalje kojih ima u knjizi, unutrasnji svijet likova...
Pa jedan od mojih omiljenih filmova "Prohujalo s vihorom" koji je takodjer radjen po knjizi i mada je dostigao svjetsku slavu, opet nije bolji od romana...
E jedini film koji je po mom ukusu nadmašio knjigu je Breakfast at Tiffany s Audrey Hepburn...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.4.2013 9:50:04
Storm
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: aazra
http://www.filmski.net/filmovi/485
meni je bolja knjiga
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.4.2013 16:44:00
chuci
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: chuci
ja volim sf mnogo ma volim sve osim horora
Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf. Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.4.2013 8:35:26
Mirkica
Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.4.2013 20:01:17
MicoTico
Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.
Ma bježi bona, ja to ne bih gledala ni uz muža , ma ni da tata moj sjedne pored mene(a uz njega se ničeg ne bojim). Meni su ti horori sa djecom najgori. A eto mm obožava.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.4.2013 22:29:48
teacher75
mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr
< Poruku je uredio teacher75 -- 23.4.2013 22:30:24 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.4.2013 22:33:48
aazra
IZVORNA PORUKA: teacher75
mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr
Nisam ni znala da se tako zove film u originalu...meni je sve jezivo...likovi kako su prikazani od pomocnog osoblja do ovih glavnih...
Ali izdvojila bih onaj momenat kada Nicole gleda u dijete na podu, a ona se okrene s licem one bake..
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
KAD dat bebu u jaslice/vrtic DZANINI
jel prerano drage moje malenu dat u vrtic sa 14 mjeseci..iako sve zna i masalla pametna je curica ali nema je ko cuvat mama mora da radi a i tata radi dal je sigurno iako smo se odlucili za privatni vrtic
da,prerano (33%)
ne,nije prerano (11%)
zasto da ne vidjet kako joj ide (16%)
nema govora kakve jaslice nac drugo rijesenje (4%)
ni prva nit posljednja (13%)
super,bit ce joj u svakom slucaju sigurno i vjerujem fino,vidjet ces po malenoj sve (22%)
Broj svih glasova: 114
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!