|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
21.4.2013 13:33:41   
MicoTico
Prekjuče pogledala ovaj:

http://www.imdb.com/title/tt1235522/?ref_=sr_1

I šta znam, ne smrdi, ne miriše, onako. Ili sam možda ja previše očekivala na osnovu najaveuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2551
21.4.2013 13:40:55   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: chuci

ja volim sf mnogo
ma volim sve osim horora

Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf.
Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.

Zato mm obožava horore( to mu je uz sf omiljeni žanr) i preporučuje ovaj
http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=fn_al_tt_1

Meni i trailer prestrašan bio.

< Poruku je uredio MicoTico -- 21.4.2013 13:41:50 >

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2552
21.4.2013 18:05:45   
aazra
IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja procitah sada o ovom ubistvu tuga pa ona imala termin 12
a oni je 8 ubili:(

Ne znam detalje, osim da su je "ritualno" isijecali, Boze sacuvaj user posted image

Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...

Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...user posted image

http://www.filmski.net/filmovi/485

a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini user posted image , ali sam uzivala u prizorima iz Venecije user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 21.4.2013 18:07:52 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2553
21.4.2013 18:41:44   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: aazra

Ne znam detalje, osim da su je "ritualno" isijecali, Boze sacuvaj user posted image

Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...

Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...user posted image

a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini user posted image , ali sam uzivala u prizorima iz Venecije user posted image

meni je bolja knjiga

ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2554
21.4.2013 20:06:25   
aazra

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga

Slazem se s tim, bas je neko spomenuo "Velika očekivanja" od Dickensa...sumnjam da film moze opisati sve one detalje kojih ima u knjizi, unutrasnji svijet likova...user posted image

Pa jedan od mojih omiljenih filmova "Prohujalo s vihorom" koji je takodjer radjen po knjizi i mada je dostigao svjetsku slavu, opet nije bolji od romana...user posted image

E jedini film koji je po mom ukusu nadmašio knjigu je Breakfast at Tiffany s Audrey Hepburn...user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2555
22.4.2013 9:50:04   
Storm

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: aazra

meni je bolja knjiga

isto mi je, uvijek se razocaram

Neposredna veza do poruke: 2556
22.4.2013 16:44:00   
chuci

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: chuci

ja volim sf mnogo
ma volim sve osim horora

Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf.
Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.

Zato mm obožava horore( to mu je uz sf omiljeni žanr) i preporučuje ovaj
http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=fn_al_tt_1

Meni i trailer prestrašan bio.

sad nešto kontam. mogla bi ja gledati i horor ali bez zvuka. meni je zvuk najstrašniji, kad je dobro urađen uh

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2557
23.4.2013 8:35:26   
Mirkica
Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2558
23.4.2013 20:01:17   
MicoTico

Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.

Ma bježi bona, ja to ne bih gledala ni uz muža , ma ni da tata moj sjedne pored mene(a uz njega se ničeg ne bojim). Meni su ti horori sa djecom najgori.
A eto mm obožava.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2559
23.4.2013 21:22:35   
maja78 RR
znaci mamu pogledati

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2560
23.4.2013 22:27:43   
aazra
Evo i ja sam se zainteresovala...sumnjam da moze biti gori od onog famoznog filma s Nicole Kidman i njenih dvoje djece...user posted image

Ne znam za vas, ali ja s vremena na vrijeme jednostavno moram pogledati dobar horor user posted image .

Imam jedino averziju od akcija, mm je gledao neku noc jednu...ja kad vidim da je film te vrste bjezim user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 23.4.2013 22:29:37 >

Neposredna veza do poruke: 2561
23.4.2013 22:29:48   
teacher75
mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr

< Poruku je uredio teacher75 -- 23.4.2013 22:30:24 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2562
23.4.2013 22:31:12   
palachinken
Ja volim akcije s Jasonom Stathamom user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2563
23.4.2013 22:33:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: palachinken

who's that guyuser posted image odoh googlatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2564
23.4.2013 22:33:31   
teacher75
vidjeh, meni bezveze skroz

Neposredna veza do poruke: 2565
23.4.2013 22:33:48   
aazra
IZVORNA PORUKA: teacher75

mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr

Nisam ni znala da se tako zove film u originalu...meni je sve jezivo...likovi kako su prikazani od pomocnog osoblja do ovih glavnih...user posted image

Ali izdvojila bih onaj momenat kada Nicole gleda u dijete na podu, a ona se okrene s licem one bake..

< Poruku je uredio aazra -- 23.4.2013 22:34:54 >

Neposredna veza do poruke: 2566
23.4.2013 22:35:46   
teacher75
evo ga:
http://www.imdb.com/title/tt0230600/?ref_=sr_1
Kod nas preveden kao "Uljezi"

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2567
23.4.2013 22:37:33   
MicoTico

Ne volim akcije, ali Jasona obožavam! Totalno moj tip!

Neposredna veza do poruke: 2568
23.4.2013 22:37:42   
aazra
Sad mi dođe da ga gledam opet...user posted image (Uljeze) Ima nesto cudno kod tih horora, jezivi su, a privlace te da ih gledas...user posted image

Najjeziviji mi je definitivno momenat kad skontas da su oni ti...ma, necu vise, koga zanima, neka pogleda, stvarno kvalitetan film.

< Poruku je uredio aazra -- 23.4.2013 22:39:38 >

Neposredna veza do poruke: 2569
23.4.2013 22:38:02   
teacher75

Ne volim akcije, ali Jasona obožavam! Totalno moj tip!

a moj nikako nije, ja volim kosuuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2570
23.4.2013 22:40:57   
MicoTico
Meni su najstrašniji horori sa djecom. Tipa Krug, pa Omen i sl. Kaže mi mm da u vom Mama curice fenomenalno glume.

Gledala sam nedavno skrivenu kameru kao u lift uveli onu djevojčicu iz Kruga. Ja bih umrla, em lift em freaky djevojčica.

< Poruku je uredio MicoTico -- 23.4.2013 22:42:57 >

Neposredna veza do poruke: 2571
23.4.2013 22:41:23   
leona81

i ja

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 2572
23.4.2013 22:43:51   
Galicia
Neki dan gledali Skyfall i Django.
Skyfall mi je onako.
Al zato Django ocjena 15. user posted image user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2573
23.4.2013 22:44:30   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Galicia

Neki dan gledali Skyfall i Django.
Skyfall mi je onako.
Al zato Django ocjena 15. user posted image user posted image user posted image

Vala baš. Tarantino kralj!

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2574
23.4.2013 22:45:36   
teacher75

Meni su najstrašniji horori sa djecom. Tipa Krug, pa Omen i sl. Kaže mi mm da u vom Mama curice fenomenalno glume.

i meni je to strasno, gledala sam nekidan ovaj i djeca me bas isprepadala:
http://www.imdb.com/title/tt1462041/?ref_=sr_1

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za curicu!!!!
cipelica

Molim da mi pomognete pri odabiru imena za curicu!!!!

Dora (30%)

Lara (37%)

Dorotea (8%)

Nika (25%)

Broj svih glasova: 120

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *