|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  200 201 [202] 203 204   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
24.4.2013 11:25:53   
Maya_K
ćao mršavice,

šta mai?

kod mene 89,10 ....majkemi neznam koji je ovo vrag.
Samo variram.

Nadam se debelom minusu slijedeće sedmice jer sam se baš, baš počela pridržavati...ponovo user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5026
24.4.2013 11:28:05   
bebaa
eto nisam jedina...i meni kazem ti stalno varira jos se fol pridrzavam...ma ko će ga znati...

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5027
24.4.2013 11:56:31   
tinkivinki
jel vi držite neku određenu dijetu,dukan ili tako nešto?ja ne,samo sam smanjila hljeb,slatkiše.i nisam više kanta za otpatke,npr ako ostane čokolino ili voćni jogurt od djece,ja to bacim odmah,a prije sam jela da se ne bacauser posted image .da,i ne večeram,znači iza 7-8 nema jela samo voda,eventualno jabuka.kontam da sebi uzmem vještački zaslađivač za kafu

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5028
24.4.2013 12:03:00   
bebaa

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

jel vi držite neku određenu dijetu,dukan ili tako nešto?ja ne,samo sam smanjila hljeb,slatkiše.i nisam više kanta za otpatke,npr ako ostane čokolino ili voćni jogurt od djece,ja to bacim odmah,a prije sam jela da se ne bacauser posted image .da,i ne večeram,znači iza 7-8 nema jela samo voda,eventualno jabuka.kontam da sebi uzmem vještački zaslađivač za kafu

ja sam samo izbacila večeru,jedem slatkiše,ma šta jedem tamanim...ni ne pijem puno vode što bi trebala...ali tako sam biila i počela prije 2 mj. samo izbacila večeru i smrtšala 2 kg za mjesec i od tada stalno varira...nisam na dijeti nikakvoj niti to moj karakter može podnijeti a gladne oči da ni ne spominjem...pijem kafu sa dosta šećera i obavezno još i čokolada usput...ali večera i hljeb su ključni...

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5029
24.4.2013 14:28:46   
Misty_mama
Možda je o ovome bilo riječi, nisam znala kako da pretražujem, jer ne znam adekvatan naziv na bosanskom.. Radi se o tzv. juicing-u.. To je kao više detoksikacija cijelog organizma, a gube se i kg... U principu, tokom tog perioda (negdje piše pet dana, negdje sedam, a jedna cura na facebooku se pridržavala mjesec dana) cijede se sokovi od voća i povrća, odvojeno ili kombinacije, i samo to se pije... To je u grubo, nisam još nigdje našla detalje, pa me zanima je li se neka od vas susretala sa tim, možda probala...? user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5030
24.4.2013 15:25:35   
kinder suprise
meni mm bolestan,pa tepam oko njega, baš sam zabrljala , al nema večere.

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 5031
24.4.2013 15:27:29   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Možda je o ovome bilo riječi, nisam znala kako da pretražujem, jer ne znam adekvatan naziv na bosanskom.. Radi se o tzv. juicing-u.. To je kao više detoksikacija cijelog organizma, a gube se i kg... U principu, tokom tog perioda (negdje piše pet dana, negdje sedam, a jedna cura na facebooku se pridržavala mjesec dana) cijede se sokovi od voća i povrća, odvojeno ili kombinacije, i samo to se pije... To je u grubo, nisam još nigdje našla detalje, pa me zanima je li se neka od vas susretala sa tim, možda probala...? user posted image

nikad čula...od voća hajd i nekako da prezivim ali da cijedim povrće...nema šanse...svaka čast ko može...

Neposredna veza do poruke: 5032
24.4.2013 17:55:35   
canim

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Zove se tekuca dijeta, ja licno bez neke velike potrebe i preporuke doktora nebih se usudila drzati ovu dijetu.

Neposredna veza do poruke: 5033
24.4.2013 20:32:36   
Daliyah92
tinkivinki, nisam ni ja na dijeti, radim otprilike tako kao ti. Inace ne volim nikakve dijete a ne mogu ni zbog dojenja na dijetu nikakvu.

Da ne dojim probala bih onu jogurt-dijetu, navodno mrsa se 2-3 kg sedmicno, samo kazu da se ne smije dugo biti na toj dijeti..mozda sedmica-dvije.

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 24.4.2013 20:33:44 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5034
24.4.2013 20:44:59   
canim
Ja sam na kivi dijeti, jedem sve osim kivija user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5035
24.4.2013 20:46:13   
reallove
Hi zenice..eh ja sam u Sarajevu,hocemo li sutra praviti kaficu?

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5036
24.4.2013 20:48:51   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Hi zenice..eh ja sam u Sarajevu,hocemo li sutra praviti kaficu?

ooooh super user posted image

ja mogu cijeli dan, samo sam zauzeta od 18-20h pa eto kad vam odgovara.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5037
24.4.2013 20:52:37   
reallove
Mogu i ja,ne znam kako ostalima odgovara,javite seuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5038
24.4.2013 21:13:24   
canim
reallove hoces li sama doci ili sa sinom, da znam dali da vodim malu ili ne user posted image ja s njom mogu prije 15h a poslije 15h bez nje, pa eto..... i sto nisi ranije javila da sutra dolazis u Sa da se organizujemo.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5039
24.4.2013 21:46:48   
minie
IZVORNA PORUKA: canim

reallove hoces li sama doci ili sa sinom, da znam dali da vodim malu ili ne user posted image ja s njom mogu prije 15h a poslije 15h bez nje, pa eto..... i sto nisi ranije javila da sutra dolazis u Sa da se organizujemo.

Ja sad procitah, u koliko je sutra kafa? Ja ne bih mogla oko 15 -16h, jer mi je tad grozna guzva u saobracaju, a ja tek pocela sama voziti.

< Poruku je uredio minie -- 24.4.2013 21:48:21 >

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5040
24.4.2013 22:02:02   
reallove
Sa malim cu..nisam javila prije jer sam bas neplanski dosla,pa rekoh dok sam tu da se i vidimouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5041
24.4.2013 22:12:18   
reallove
Pa hocemo li oko 12,13:00,je li vam rano ili je ok?

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5042
24.4.2013 22:18:35   
canim
minie pa evo moze ako ti odgovara sto je reallove predlozila oko 12,13h, onda bih i ja povela moju curu.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5043
24.4.2013 22:40:55   
reallove
Kako ste odlucile,u koliko..i gdje cemo..moze li u Importanne da se nadjemo..vidjela sam ima i caffee basta dole...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5044
24.4.2013 22:52:38   
minie
I ja bih morala malenog povesti, ali mi on bas u ovom periodu spava, a ako ne zaspi bude nervozan haos.
Javim jos ujutru ako ga sveki bude mogla cuvati da ja malo dodjem, bas bih voljela.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5045
24.4.2013 22:58:03   
canim
minie ako ti ne odgovara tako to vrijeme pa mozemo ranije pomjeriti u 10h,11h user posted image jutarnja kafica, ako reallove odgovara, moja je na nogama od 8h pa nadalje, tako da nije problem.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5046
24.4.2013 23:18:07   
reallove
Ja mogu od 12,necu moci prije..jeli vam odgovara mjesto

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5047
24.4.2013 23:25:49   
reallove
Zenice,da ne pomislite da ja sebi nesto stimam hahha..ne znam skoro nista po Sarajevu..tako je kako je user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5048
24.4.2013 23:26:11   
canim
Meni bi bolje odgovarala bascarsija, jer mi je bas blizu ali nema veze doci cu ja i do importanea, tako da nije problem, gdje god hocete, nek se jos minnie javi, meni moze i 12h i 13h, svejedno.

Ako hoce jos neko, nemojte se stiditi bujrum, ne ujedamo user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5049
24.4.2013 23:27:23   
canim
haj kad si nastimala importanne da ne mjenjamo, da nam se jos ne izgubis user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  200 201 [202] 203 204   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  200 201 [202] 203 204   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *