|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
18.4.2013 12:04:56   
Daliyah92
Citam sad za limun dijetu kazu da je efikasna, pa cu ako Bog da piti ujutro limun u casi vode sa medom, da vidim hoce li biti kakvih rezultata user posted image

Totalno sam nedisciplinovana u zadnje vrijeme user posted image

Odlucila sam da nastavim kako sam pocela, naravno ne potpuno bez slatkog ali cu ga umanjiti, kruh takodje, a i nema kasne vecere user posted image

Nadam se slijedece sedmice vecem minusu nego zadnjih puta. user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 4976
18.4.2013 21:27:00   
SdZ
Samo da se pohvalim da sam u nepunih 7dana izgubila cijeli 1kg. user posted image
Sad imam jos vise volje. user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 4977
18.4.2013 21:56:36   
nanika

IZVORNA PORUKA: SdZ

Samo da se pohvalim da sam u nepunih 7dana izgubila cijeli 1kg. user posted image
bas mi je drago....samo naprijeduser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 4978
18.4.2013 21:59:16   
canim
Sdz user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4979
18.4.2013 23:06:20   
ananas_ze
http://ereakcije.com/index.php/reakcije/reakcija/1871

user posted image
ps i na moj je racun, da ne bude da na ovoj temi samo zezam user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4980
18.4.2013 23:48:06   
reallove

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 4981
19.4.2013 0:01:02   
raja_ringe

bravoo i super što ti je to dalo elana. Mene svaki veći minus ohrabri da se malo počastim :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 4982
19.4.2013 8:58:11   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

bravoo i super što ti je to dalo elana. Mene svaki veći minus ohrabri da se malo počastim :)

I mene user posted image Zato sam u zadnje vrijeme u plusu, previse se opustila....

SdZ user posted image user posted image

Kod mene jutros najskromnijih -100gr ... Ma samo da nije plus user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 4983
19.4.2013 12:46:42   
raja_ringe
zdravo mršavice. Mi da prijavimo današnju vagu 67,9 kg.

U nedjelju slavimo rođendan, pa će sljedeći petak biti pozitivan :))

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

Neposredna veza do poruke: 4984
19.4.2013 13:13:28   
kinder suprise
ovaj petak kaže vaga -1 kg sad sam točno na 69...iuser posted image user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 4985
19.4.2013 14:12:41   
mamaajna
kako deverate,od 25 januara sam izgubila 7kg,vjezbom i malom djetom

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu kinder suprise)
Neposredna veza do poruke: 4986
20.4.2013 22:17:12   
canim
da mahnem i user posted image user posted image za minuscice, samo naprijed zenice user posted image

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 4987
21.4.2013 10:16:23   
MicoTico
Kod mene isto stanje, 59 kg. Ne žalim se , OK mi je to. Mada sam ja uvijek zadovoljnija kad sam mršavija, ali dobro, ne ide gore, tu se negdje vrti stalno.
Nisam ni vježbala ove sedmice, u nekoj sam frci vazda bila. Ali radila sam oko bašte, pa kontam, vodi mi se to u fitnes stažuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4988
21.4.2013 11:24:07   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

A ja ću se, drage žene, smoriti dok ne dostignem ova svoj ''minus'' od petka user posted image Moja je vaga ipak bila malko pobrkala lončiće user posted image , al' ne dam se ja, stići ću ja njega nekako do petka user posted image

I ne stigoh ga user posted image Pišite mi 65 kg user posted image , drugi će biti bolje, nadam se user posted image

Za ovosedmične minuse user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 4989
21.4.2013 12:43:39   
reallove
Pozdrav i od mene zenice..ja sam fina pravo ovih dana ali pravo da vam kazem vise sam gladna nego sitauser posted image ...svaki dan hodam,krecem se,ne mora biti minus,samo da ne ide u plus i ja zadovoljna..sretno svima,cestitke na minusimauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 4990
21.4.2013 13:06:47   
tinkivinki
evo da se i ja prijavim trenutno 79 kg.to je najviše što sam ikad u životu imala,a da nisam trudna.boli me lijevo koljeno i škljoca to mi je sve od težineuser posted image .nadam se da ću smanjiti kilažu za bar 6-7 kg

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4991
21.4.2013 13:41:47   
kinder suprise
Kod mene jutos 68 kguser posted image user posted image user posted image ..izbacila večeru slatko kruh i sok user posted image prvi cilj ugledati 65kg

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 4992
21.4.2013 13:43:42   
mishkica

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

evo da se i ja prijavim trenutno 79 kg.to je najviše što sam ikad u životu imala,a da nisam trudna.boli me lijevo koljeno i škljoca to mi je sve od težineuser posted image .nadam se da ću smanjiti kilažu za bar 6-7 kg

Tu smo negdje s kilazom, i meni je ovo najveca, ne racunajuci trudnocu, i bas sam rekla sama sebi mora se nesto poduzeti, hajde idemo u paruuser posted image user posted image sretno svima, i bravo za minuse, pa koliki god biliuser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

Neposredna veza do poruke: 4993
21.4.2013 16:04:45   
Daliyah92
user posted image user posted image za sve minuse user posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 4994
21.4.2013 16:19:49   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: mishkica

Tu smo negdje s kilazom, i meni je ovo najveca, ne racunajuci trudnocu, i bas sam rekla sama sebi mora se nesto poduzeti, hajde idemo u paruuser posted image user posted image sretno svima, i bravo za minuse, pa koliki god biliuser posted image user posted image

važiuser posted image ,ja sebi moram kupiti vagu,ovo sam se vagala kod djeda.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 4995
21.4.2013 22:31:32   
mishkica

user posted image a koliko si visoka?ja sam 168 i stvarno zelim 10kg manje, pa nadam se da cu i uspjeti, zainaticu se postenouser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

Neposredna veza do poruke: 4996
22.4.2013 9:13:31   
tinkivinki

user posted image a koliko si visoka?ja sam 168 i stvarno zelim 10kg manje, pa nadam se da cu i uspjeti, zainaticu se postenouser posted image user posted image

173 cm sam visoka

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 4997
22.4.2013 10:21:24   
kinder suprise
jeli bilo brljanja za vikend kod vas??? Kod mene malo, al već 10 dana uspjela izdržati bez kruha!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 4998
22.4.2013 10:55:12   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: kinder suprise

jeli bilo brljanja za vikend kod vas??? Kod mene malo, al već 10 dana uspjela izdržati bez kruha!!!user posted image

user posted image user posted image

Ja ne bih mogla user posted image

(odgovor članu kinder suprise)
Neposredna veza do poruke: 4999
22.4.2013 11:07:41   
canim
Jutric

Ja maloprije doruckovala moj drugi po redu dorucak user posted image ko kad sam ustala oko 8h pa sam jela pahuljice i pila kafu, sad jela jaje, kiflu i popila casu jogurta, oko 13 cu voca za uzinu i mozda jos kaficu, smisljam sta bih mogla za rucak user posted image imam tikvica pa mozda napravim krem supicu, taman za veceru a za rucak nemam nikakvu ideju.

Gledat cu ovih dana da regulisem obroke tj da jedem vise obroka u odredjenom razmaku inace ako opet nastavim po starom jesti ujutro i nekad predvece samo se debljam.

kinder surprise super za hljeb, ja isto ne bih mogla bez njega, ne bih znala doruckovati, za rucak i veceru mogu bez ali za dorucak nemogu, osim u slucaju da jedem palacinke, pitu ili pizzu ali sve je to od brasna kao i hljeb. user posted image

Neposredna veza do poruke: 5000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *