|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
24.4.2013 23:31:49   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

haj kad si nastimala importanne da ne mjenjamo, da nam se jos ne izgubis user posted image

user posted image dosla bih vam ja za koji dan do carsijeuser posted image ..eto moze 12:30,sredina..ko jos bude htio javljajte

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5051
24.4.2013 23:55:27   
canim
realove minie je rekla ujutro javiti, ima rok do 10:30h, jel moze user posted image

pa se onda dogovorimo o detaljima mjesta i vremena ujutro, saljem ti pp.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5052
25.4.2013 0:03:39   
reallove

realove minie je rekla ujutro javiti, ima rok do 10:30h, jel moze user posted image

pa se onda dogovorimo o detaljima mjesta i vremena ujutro, saljem ti pp.

Ok,mozeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5053
25.4.2013 8:54:17   
minie
Evo mene :)

Moze 12h Importane, ja dolazim sa bebijem. Drzite mi fige da moja voznja prodje OK user posted image

Jos samo napisite mi jedna broj telefona u pp, da vas mogu prozvati kad dodjem.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5054
25.4.2013 9:02:32   
canim
minie user posted image

saljem pp

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5055
25.4.2013 10:28:31   
minie
Drage moje ja se toliko radovala dolasku a izgleda nece biti nista od njega user posted image user posted image user posted image

Zamolila djevera da istjera auto iz garaze i stavi Rikijeva kolica kad on kaze prednja karambolka se nesto odvojila i on probao napraviti i nije mogao, evo otisao je majstoru. Iskreno se nadam da ce doci do pola 12.

Joj tako mi se dolazi...

R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5056
25.4.2013 10:34:14   
SdZ
Bez kolaca, molim, da kahva prodje. user posted image
Salim se. Uzivajte. user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5057
25.4.2013 16:27:39   
reallove

IZVORNA PORUKA: SdZ

Bez kolaca, molim, da kahva prodje. user posted image
Salim se. Uzivajte. user posted image

Nije bilo kolaca,samo ness kafauser posted image ..i da vam kazem drage moje,slobodno vi tjerajte canim sa teme i ja vam se pridruzujemuser posted image
..zena super izgledauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 5058
25.4.2013 16:39:07   
canim
Dijetalna ness od cokolade user posted image

Eh cuj ko mi kaze... kao da i ti trebas biti na temi user posted image user posted image ... ali neka nas da motiviramo nase buduce mrsavice user posted image

Minie bas mi je zao sto nisi mogla doci user posted image drugi put aBd

< Poruku je uredio canim -- 25.4.2013 16:40:42 >

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5059
25.4.2013 16:59:43   
reallove

Eh cuj ko mi kaze... kao da i ti trebas biti na temi user posted image user posted image ... ali neka nas da motiviramo nase buduce mrsavice user posted image

Kod mene je bio clasic nisam stavila seceruser posted image ..al stvarno sam se iznenadila kad sam te vidjela,ja ocekivala neku krupnu zenu,kad ono curica dodje ispred mene,al hajde eto neka ti budeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5060
25.4.2013 17:00:04   
minie

I meni, ali bas, bas. Sve sam bila pripremila user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5061
26.4.2013 15:37:46   
Daliyah92
Jutros vaga kaze -200g user posted image

Mrsavice gdje ste? Jel' se to bojite petka pa ste utekle negdje? user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5062
26.4.2013 15:43:48   
bebaa
hebiga umal zaboravi...67.8...jupiiii...ima nekog minusa jelde...dobro me nauser posted image pomenu...user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5063
26.4.2013 18:46:21   
canim
Rellove curica skoro 10 godina starija od tebe heheh user posted image da si me vdjela s 98 kg nebi tako pricala user posted image

Daliyah izgleda zaboravili da ti prijave minuse user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5064
26.4.2013 23:19:27   
reallove

Rellove curica skoro 10 godina starija od tebe heheh user posted image da si me vdjela s 98 kg nebi tako pricala user posted image

ja kazem sta sam vidjelauser posted image ...ti si dokaz da se moze uspjeti,samo treba biti uporan,stvarno ja kad sam te vidjela,kontam,ma sta je ona radila svo ovo vrijeme na ovoj temi..stvarno,svaka castuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5065
27.4.2013 8:53:30   
Maya_K
jutro mršavice...

kod mene je 89 okruglo user posted image
Jesam ovu sedmicu imala 2 rođendana, mislim po malo sam uzimala ali opet se vratilo user posted image user posted image

ObećaJem si sledeću sedmicu bez slatkiša uz doooosta zelenog, pa se nadam da ću biti ispod 88 pa makar i 87,9, tu cifru nisam vidjela ni nepamtim user posted image .
A svi mi kažu kako se primjeti kako sam smršala i sve su mi moje košuljice i majice u struku komotnije, čak sam ušla i u jednu tuniku koju nisam obukla ima i 3 god. A vaga mi totalno varira user posted image Niš` mi nije jasno.
Stare hlače skoro sve mogu obući samo još imam problem s kopčanjem...ali ja se nadam da ću biti opet mršava user posted image nekada...

Budite pozdravljene i ne stidite se user posted image kilograme na sunce user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5066
27.4.2013 10:01:29   
canim
Jutric i od mene...

Danas tmuran dan, nadam se da ce se proljepsati jer hocu danas cvjece da sadim user posted image

Reallove mila hvala user posted image o tebi najbolje govori tvoja profilna slika user posted image tako da mozes se i ti odjaviti s teme komotno, ali neka te user posted image

Maya_k mozes i mjeriti svoj obim, jer ponekad se vise izgubi na obimu nego sto to vaga pokaze.

Kod mene je slucaj ako jedem vise UH ili slatko tacno osjetim da mi je stomak veci a ponekad vaga uopste ne pokazuje plus i obratno.

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5067
27.4.2013 10:03:16   
Maya_K
Tačno ću to danas i uraditi, kanim se danima, ali nestignem ustvari zaboravim, pa da vidim na čemu sam user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5068
27.4.2013 11:24:08   
Daliyah92

user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5069
27.4.2013 12:42:46   
kinder suprise
Kod mene jutros 68 500 user posted image

Neposredna veza do poruke: 5070
27.4.2013 16:37:07   
bebaa

IZVORNA PORUKA: kinder suprise

Kod mene jutros 68 500 user posted image

mašala jesi napredna...user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu kinder suprise)
Neposredna veza do poruke: 5071
27.4.2013 20:04:46   
MicoTico
Kod mene 58.6, a nisam nešto pazila, ali sam u frci stalno, pa eto, valjda od stresa omršavilauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5072
28.4.2013 17:12:07   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Jutros vaga kaze -200g user posted image

Mrsavice gdje ste? Jel' se to bojite petka pa ste utekle negdje? user posted image

user posted image

Ja čekam ne bih li ugledala minus pa da bar imam štagod za prijaviti user posted image Jutros vaga pokazuje 65 kg...hajd bar neJma plusa ove sedmice user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

Neposredna veza do poruke: 5073
28.4.2013 17:19:12   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Kod mene 58.6, a nisam nešto pazila, ali sam u frci stalno, pa eto, valjda od stresa omršavilauser posted image

Ma bjež' ba tamo ti user posted image , ja bih tebe u navijačice...upravo sam malo preletjela one slike sa druženja i ti si k'o kakva curica user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5074
28.4.2013 22:48:01   
raja_ringe
68,8 :(((

Ne kapiram zašto je prvih 5 kg išlo super, a sada se samo vrtim u krug. Još sam pojačala hodanje :(

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 5075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *