Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! 11.4.2013 9:40:01
D_K
IZVORNA PORUKA: bebaa
ok ja sam samo htjela pomoci,ne znam kad kako ko gdje radi...izvinjavam se...
nema potrebe da se iko izvinjava - fakat je to najbrze rjesenje i nikoga ne zahmeti ali nase forumasice su vec navikle na ove seme - do duse i svaka marka je bitna.. takodje, djevojcica lezi u bolnici a ako ne odobre unosenje robe, sta ce ovi iz dostave sa tim - malo je specificna situacija..
RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! 11.4.2013 9:46:01
Nedi
visnja ako lezi na pedijatriji moze se sve unijeti i moze se ostaviti u sobu za mame. A inace sad kontam, kad sam ja lezala, da se hrana nije smjela donijeti.
Al cekam da neko pita nekog ko zna ipak sam ja lezala davno
RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! 11.4.2013 9:50:31
henna ze
pa to govorim..
a hena kad je ležala ja sam joj nosila hranu svaki dan i hranila je... medjutim beba ne može gutati..tako da će nam 100 % dati da unesemo zapakovane kašice
ako ne budu dali potezaćemo veze..hallo..pa nas tri...
i pečeno janje ima da uvalimo
RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! 11.4.2013 9:53:41
Nedi
IZVORNA PORUKA: henna ze
pa to govorim..
a hena kad je ležala ja sam joj nosila hranu svaki dan i hranila je... medjutim beba ne može gutati..tako da će nam 100 % dati da unesemo zapakovane kašice
ako ne budu dali potezaćemo veze..hallo..pa nas tri...
i pečeno janje ima da uvalimo
Ma snaći cemo se ali pelene su najvaznije jer sam ja morala za N donijeti sve do jedne...maramice, kremica, hapice slane i slatke, vitaminski sokici iz DM-a u malim flasicama, mislim da je sve to okej. Pitati mozda treba neke lijekove kupiti
RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! 11.4.2013 9:56:49
palachinken
Ovako, ja bih da mi odemo sutra. Ne znam kad će ona biti premješrena, ne znam trebaju li neke testove uraditi. Sutra poslije posla idemo tamo. Ponijet ćemo osnovne stvari, koje ćemo mi ovdje skupiti.
Sarajke kad skupe dalje, poslije kafe, nek šalju nama, mi ćemo opet odnijeti.
RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! 11.4.2013 10:00:10
Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ovako, ja bih da mi odemo sutra. Ne znam kad će ona biti premješrena, ne znam trebaju li neke testove uraditi. Sutra poslije posla idemo tamo. Ponijet ćemo osnovne stvari, koje ćemo mi ovdje skupiti.
Znaci veceras kupujemo stvari a sutra idemo u bolnicu?
RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! 11.4.2013 10:00:36
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
ovo je odličan prijedlog... za prvu pomoć idite vi sutra a mi kad skupimo šaljemo vama