Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kod koga sunetiti djecu u Zenici, prijateljice mi hvale Hercegovca kažu dobar, ja sam čula za Kukolja, neko mi reče star bolji je ovaj pa sad stvarno ne znam šta da radim...
Cula sam i ja za dr Dizdarevica ali sam mislila da vise i ne radi. Mog starijeg je osunetio dr Zvizdic na kosevu, onako brzo se oporavio, ali nekami je sve bilo cudno morali smo doci u 5 poslije podne kad je on dezurno, onda nikakvu potvrdu nista nismo dobili da smo bili gore da ga je on radio to mi je malo cudno.. Onda ja sam cuvala dijete pa sam se isprepadala pravo, sad kad ovog budemo sunetili nebi vise nema sanse :)
Ja moram sa Vama podjeliti svoje iskustvo,ja sam bila odlucila osunetiti kod dr.Dizdarevica,on trazi da se urade nalazi krvi u dz i ja kada sam od svoje pedjatrice trazila uputnicu,ona mi preporuci doktora Nijaza Gazica naime ima svoju privatnu ordinaciju na cengic vili,i jucer sam osunetila malenog kod njega moram Vam reci da sam prezadovoljna tako ljubazan,i tako je odlicno odradio...i estetski ,ima njegova stranica na internetu sve detaljno o sunnetu i da kod njega je 120 km sunnet
mi smo nalaze vadili u dz , pedijatrica zna sta je se potrebno, narucili se kod dr dizdarevica , pregledo nalaz i odmah osunetio , obicno jedan roditelj moze prisustovati al nas se pustio da oboje prisustvujemo .
kod dr. Gazića, zadovoljni, i još 2 prijateljice po mojoj preporuci, i one su zadovoljne
IZVORNA PORUKA: bellma
Drage moje gdje ste vi sunetili svoju dijecu, ja sam starijeg sina na kosevu i bila bas zadovoljna. Ovaj mj sam planirala sunetit mladeg pa neznam gdje bih isli kod kojeg dr? :)
Meni su preporucili i nekog dr na Ilidzi pa sad neznam, ovih dana moramo odluciti gdje cemo da sto prije i to zavrsimo, samo da sve prode dobro ako Bog da.:)
mi smo kod dr.dizdarevica zakazali termin putem tel,rekao nam da izvadimo nalaz krvi ali je napomenuo ako dijete nije bilo na antibiotiku zadnjih 15dana da nema potrebe vaditi nalaze al mi smo svakako izvadili u sanasi da se ne peglamo po dz
Ja moram sa Vama podjeliti svoje iskustvo,ja sam bila odlucila osunetiti kod dr.Dizdarevica,on trazi da se urade nalazi krvi u dz i ja kada sam od svoje pedjatrice trazila uputnicu,ona mi preporuci doktora Nijaza Gazica naime ima svoju privatnu ordinaciju na cengic vili,i jucer sam osunetila malenog kod njega moram Vam reci da sam prezadovoljna tako ljubazan,i tako je odlicno odradio...i estetski ,ima njegova stranica na internetu sve detaljno o sunnetu i da kod njega je 120 km sunnet
Procitala sam tekst na stranici, reci mi molim te je li se dijete uspava totalno ili kako?
pošto smo i mi tamo odradili djecu do 1.g radi u lokalnoj, a iznad godne djecu uspava sirupom, ako želiš drugačije ti poričaj s doktorom baš je ljubazan i objasni sve što te zanima
IZVORNA PORUKA: Full Moon
IZVORNA PORUKA: mamich
Procitala sam tekst na stranici, reci mi molim te je li se dijete uspava totalno ili kako?
drage moje osunetili smo farisa sve je ok.proslo cijelu noc je jadnicak plakao ja stalno mijenjala pelene al nista,dr.mu dao lok.anest.dao nam gel da mu stavljamo svaka 4h 3 dana poslije toga bivacin sprej,danas je malo mirniji nadam se da ce veceras spavat,e da stavljali smo mu sinoc vazelinske gaze al posto se lijepe za cunu danas mu stavljam samo pelenu namazanu jekodermovom mascu koliko su vasa djeca plakala dana?
gdje si ga sunetila? naravno da ga boli jer bivacin sprej dodatno isusuje i zateze konce? niej mi jasno sto vam je rekao bivacin sprej? mi smo sunetili u sanasi, osim masne kreme na pelenu stavljali samo kantarionovo ulje na ranu i nije ga boljelo, sutradan se prevrtao,a imao je samo 6 mj... ako nije upaljena rana, ja bih pokusala s kantarionovim uljem
dolokain gel je anestetik, trebao mu je smanjiti bol, ali u pravu je animagical, uzmi kantarionovo ulje i djetetu često stavlja, to je najbolje, ako bude večeras plakao pred spavanje, da mu mu pola čepića voltarena, ali provjeri koliko tačno ide na njegovu kilažu
Mi smo A sunetili kod Dizdarevica (imao je 5mj) i terapija je bila: Bivacin krema - za dezinfekciju i po peleni neka masna krema (mi koristili 100% Vazelin) prva 3 dana za bolove piti Paracetamol (mi smo ga pili samo 2 dana, jer vec sutradan se poceo okretati i normalno piskiti)
Cula sam i ja za dr Dizdarevica ali sam mislila da vise i ne radi. Mog starijeg je osunetio dr Zvizdic na kosevu, onako brzo se oporavio, ali nekami je sve bilo cudno morali smo doci u 5 poslije podne kad je on dezurno, onda nikakvu potvrdu nista nismo dobili da smo bili gore da ga je on radio to mi je malo cudno.. Onda ja sam cuvala dijete pa sam se isprepadala pravo, sad kad ovog budemo sunetili nebi vise nema sanse :)
Zar je toliko strasno, taman sam bila odlucila da cu biti s njim, sad cu mozda prebaciti na MM
Inace, kako se dijete umiri tih nekoliko minuta koliko traje, mislim u slucaju lokalne anest? E nece da lezi sekundu, jedva ga presvucem, a ne jos to
dolokain gel je anestetik, trebao mu je smanjiti bol, ali u pravu je animagical, uzmi kantarionovo ulje i djetetu često stavlja, to je najbolje, ako bude večeras plakao pred spavanje, da mu mu pola čepića voltarena, ali provjeri koliko tačno ide na njegovu kilažu
beba joj jos nema godinu dana, ne bi trebala voltaren, posebno ne na svoju ruku. ako prigusti stavi mu lupocet cepic, to je paracetamol....za voltaren pitaj prvo pedijatra
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.