Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
¨*..*°•. ¸.•°*°•. ¸.•°*°•..•°¨* Imala sam puno toga u životu, ponekad i previše, ali niz godina nisam imala pravu sreću. Sada je mama sa tobom dobila sve što je ikada željela-život, sreću i ljubav-sve ostalo je prolazno. 16.03.2013.
Imala sam u obje trudnoce kilograma, prvi put 30 kg...i sve sam skinula...mislim moze se..tako da vodite racuna tokom trudnoce, a ako ste i malo pretjerale, da se to urediti poslije poroda
ja sam u T dobila 17kg a prije T 5kg, tako da sam skinula do sada 22kg
ne treba previse dijetalno jesti, a ni navaliti, samo budite umjerene i priustite sebi da se malo zabucite u T, kad cete ako necete tad
ja sam u T dobila 17kg a prije T 5kg, tako da sam skinula do sada 22kg
ne treba previse dijetalno jesti, a ni navaliti, samo budite umjerene[b i priustite sebi da se malo zabucite u T, kad cete ako necete tad
i ja to kažem ja sam stvarno pogu*ija što bi se reklo , volim da jedem inače i evo jedem i dok sam trudna al žene drage meni sve nekako ode u guzu da prostite ja kad dođem na porođaj meni guza veća od stomaka , evo ušla u 6 . mjesec a stomak mi je i dalje kao na mom avataru ( a slikala sam ga početkom 5. mjeseca ) meni samo guza buja
Ja kad nisam trudna vazem jedva 57 kg, uvjek sam bila mrljava na hrani, cim ostanem trudna otvori mi se apetit jedem i ono sto nikada nisam ni zamisliti mogla, jedem sve U prvoj trudnoci sam se udebljala 20 kg, kazu da sam super izgledala u drugoj isto tako, kila dvije gore dole, porodom izgubim oko 10 kg, a onih drugih deset se brzo istope. Dojenje puno doprinosi gubljenju kg, a i djeca vise od jednog po mogucnosti . Ni sam se ne opterecavam sa kilazom, jedem sta mi se jede jer je to jedini period u mom zivotu kad jedem normalno a izgubicu ih nakon poroda, zbog tog se ne sikiram. Kod mene to ide po kratkom postupku, za par mjeseci i jedva 57 vazem
Ja kad nisam trudna vazem jedva 57 kg, uvjek sam bila mrljava na hrani, cim ostanem trudna otvori mi se apetit jedem i ono sto nikada nisam ni zamisliti mogla, jedem sve U prvoj trudnoci sam se udebljala 20 kg, kazu da sam super izgledala u drugoj isto tako, kila dvije gore dole, porodom izgubim oko 10 kg, a onih drugih deset se brzo istope. Dojenje puno doprinosi gubljenju kg, a i djeca vise od jednog po mogucnosti . Ni sam se ne opterecavam sa kilazom, jedem sta mi se jede jer je to jedini period u mom zivotu kad jedem normalno a izgubicu ih nakon poroda, zbog tog se ne sikiram. Kod mene to ide po kratkom postupku, za par mjeseci i jedva 57 vazem
mrzim te
šalim se, samo bih voljela da je i kod mene tako, barem kratko
Ja inače nemam problema s kilima, tako i u trudnoći ne dobijem puno, a jedem sve kao i obično, ništa mi od hrane ne smeta. U prvoj trudoći sam dobila 9 kg, poslije izgubila 11 kg. Koliko god se i sad udebljam, nema frke, i ne razmišljam o tome. Papamo sve i uživamo
Uh meni je tek 10+4 a vec sam pola kg nabacila.Mislim da se od case vode na mene lijepe kile a koliko ja jedem trebala bi imat 60 kila.Nego da vas pitam ja imam 79 kg i to sto mi je visak ostao od predhodne trudnoce jel neka od vas imala iskustva da sa ovako velikom kilazom ostane trudna i koliko se udebljala ??
emri i ja sam sa viskom kg unisla u trudnocu, jedem isto kao i prije, ali tjeram se da sto vise setam, tako da nisam jos nista dobila na kilazi. iako vjerujem da cu do kraja nabaciti i vise nego trebam ...