Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
12. sedmica, 2kg manje zahvaljujući posebnom režimu ishrane zbog visokog pritiska. U prvoj trudnoći, pred porod sam bila 23kg teža Eh, zato sada na režimu dijetalne i raznovrsne ishrane sačinjenu prvenstveno od voća/povrća i light mliječnih proizvoda.
Moram pisat svoju kilazu, ako ne zbog drugog, da razmrdam ovaj manekenski trend medju vama trudnicama 16+1, a udebljala sam se skoro 10 kg kg Non stop sam u pokretu, imam dvije male curice i opet se kile gomilaju ko lude. Voljela bih i ja biti manekenka kao mnoge, ali kad ne ide rijesih se utjesiti cevapima! Odsad ima da batalim rezim ishrane i racunanje kalorija, ionako mi do kraja kran do porodiljnog boksa ne bjezi
vala nije isto kada mršavice trudnice dobiju 20 kg, i kada toliko dobiju one punije Ja sam u prvoj trudnoći dobila ukupno 18 kg, ali bila sam 15 kg mršavija nego sad sa drugom trudnoćom. :( Lijepi dani! Sad sam 16 +4 i namjeravam jaaako povesti računa o ishrani... Doduše, jedem ja zdravo ali volim jesti
drage žene, gledajte na svoje kilograme kao znak da zaista uzivate u svojoj trudnoci. ja sam u prva tri mjeseca izgubila 6 kg od silnih mucnina i bila sam bukvalno izgladnjela i žedna. sad se lagano kile slažu i ja i beba uzivamo u svakoj bananko bananici. nekad se cudim samoj sebi, jer prije nego sam ostala trudna isla sam na fitnes jela zdravo kako bi smršala, pa onda ako ostanem trudna da mogu slagati kile. srećom nisam uspjela smršati, nije dao Bog.
Jedini period kada se bas opustim i ne razmisljam o kilogramima jeste trudnoca. Gledam da se zdravo i kvalitetno hranim. Inace samo mi to i dodje, u trudnoci izbacim jer jednostavno ne mogu sve ono sto mimo trudnoce volim pojesti : Ne mogu nikakvih grickalica osim badema , ne mogu ih smisliti, fast fud, hranu vni, jednostavno muka mi bude :)
U prvoj trudnoci udebljala se 9 kg a jela ko luda, medjutim usla sam sa viskom kilograma u trudnoci tada.
Sada nemam neki apetit bas, voce mogu neograniceno i sirovo povrce, suh hljeb, uglavnom s obzirom da iam malo visociji pritisak gledam da unosim ono sto ga nece podici, vec ga regulisati do odredjene mjere.
Ja imam vec visak kg koji su mi ostali od prosle trudnoce .Sad sam 8 sedmica i vec se udebljala 1 kg, nadam se da necu puno .Nabitnije je da se beba razvija i raste, a ostalo ce se srediti.
U prvoj trudnoci dobila sam dosta kg viska a u drugoj sam smrsala.Jedino me zabrinjavalo da li ce bebe biti ok,al hB imala je 3.750 kg.Jednostavno nisam imala apetit da jedem a tako je i sada.
u trudnoci 13 kg... ali veci su problem kg poslije poroda... treba pojacano jesti i kad se doji... pa manjak kretanja dok je beba skroz mala... jos ako vas svekrva pripazi kao sto je mene s kuhanjem Uglavnom, kad beba postane aktivnija oko 8-9 mjeseca mrsa se po kg dnevno
Krenuli meni trudovi uveliko, na 4 min, idemo u bolnici i ja na vratima kazem mm stani da se izvagam, helem sat vremena pred porod 13,5 kg viska, bas sam bila sretna